Puss in Boots

Puss in Boots (2011)

Live for danger. Fight for justice. Pray for mercy.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Mooi gemaakte animatiefilm, prachtige beelden.
Maar ik had hem veel leuker verwacht, de dialogen waren niet echt schitterend en ook het verhaal is voor verbetering vatbaar.

B4tmobile

Avatar

Leuk verhaal, leuk in elkaar gezet, al met al erg vermakelijke film! Heb er een paar keer flink om moeten lachen, zitten echt grappige stukken in. Zeker geen film alleen voor kinderen, volwassenen kunnen er net zo hard van genieten :+

(8/10)

B@chelor

Avatar

Zag de film van de week pas en De Fluisteraar was echt wel grappig. Had liever hem als bad guy willen zien in Puss In Boots!

jaime91

Avatar

Banned "Ik moet zelfs toegeven dat de extra kortfilm op de Blu Ray : The Three Diablo's grappiger was en een interessanter plot had. Met in die kortfilm hadden ze zelfs de perfect slechterik : De fluisteraar. In tijden niet meer zo gelachen om een slechterik die het zo goed bedoelt!"

Heb dat filmpje net ook bekeken en hij is inderdaad ontzettend leuk! Wat zou het leuk zijn als The Three Diablo's zouden terugkeren voor een eventueel vervolg. Samen met een nieuwe mannelijke kat en concurrent voor Puss en Kitty Softpaws! Alleen moet dat 3 tal dan wel wat ouder zijn.

Banned

Avatar

Glennekeeeee "Wtf? Het is niet omdat het over de gelaarsde kat gaat dat er ontzettend veel katten in moeten. In Shrek zaten er toch ook géén 100 Ogers, en het ei? Lees eens enkele sprookjes en dan snap je de link... Je kent duidelijk de opbouw van de Shrek-films niet en waar ze hun mosterd van halen..."


Ik snap heus wel hoe die shrek films zijn opgebouwd. Maar in Shrek namen ze het met al die sprookjes ook niet echt serieus dus dat ei weglaten zou geen probleem geweest zijn. Ik kan me sterk inbeelden dat Puss in Boots veel beter had geweest mocht Puss zoals hierboven vermeld een mannelijke tegenhanger had gehad. Dan zou die vriendschap een stuk geloofwaardiger zijn...

Glennekeeeee

Avatar

Banned "Dat ei had beter een kat geweest. Dat was iets wat ik me constant zat in te beelden tijdens het kijken van de film. Dat ei past gewoon niet in een film over de gelaarsde kat. Komt daar nog bij dat het verhaal ook nogal vergezocht is en het niet meer echt een katten film is. Voor een film die Puss in Boots heet zitter er maar verdacht weinig katten in. Nochtans is Puss een geweldig personage dat hier ook mooi wordt aangevuld door kitty. Maar dat reuzen ei was een enorme stoorzender.
Ik moet zelfs toegeven dat de extra kortfilm op de Blu Ray : The Three Diablo's grappiger was en een interessanter plot had. Met in die kortfilm hadden ze zelfs de perfect slechterik : De fluisteraar. In tijden niet meer zo gelachen om een slechterik die het zo goed bedoelt! Jammer maar dat ei moest al vanaf minuut tegen een muur geslagen worden.

Ohja de animatie is weer netjes verzorgd. Ik kon weer elk haartje van die rosse kat tellen. Doe zo verder Dreamworks maar animeer aub. nooit meer een ei!"


Wtf? Het is niet omdat het over de gelaarsde kat gaat dat er ontzettend veel katten in moeten. In Shrek zaten er toch ook géén 100 Ogers, en het ei? Lees eens enkele sprookjes en dan snap je de link... Je kent duidelijk de opbouw van de Shrek-films niet en waar ze hun mosterd van halen...