B4tmobile Avatar

B4tmobile

Laatste reviews

2012(2009)

"...Haha, Bilbo, inderdaad. Deze film moet je maar met een korreltje zout nemen; de hele film slaat eigenlijk helemaal nergens op, maar je kan nog wel een..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Al een paar keer gezien, en blijft nog een supergave film! Ik vond het in de eerste instantie balen dat Megan Fox niet meer meedeed, maar Rosie..."

Laatste reacties

"...Haha, ik ga ook zo'n pak dragen op straat, kijken hoe men reageert :P..."
Birdman
"...Naar mijn mening verreweg de beste Bondfilm tot nu toe! Vond Quantum of Solace een beetje tegenvallen, en dat er dan zo'n knaller vol met actie en vermaak volgt is echt super, goed geacteerd van Craig ook :+ (9/10)..."
Skyfall
"...Eerlijk waar de mooiste animatiefilms die ik ooit gezien heb, alles ziet er zo super uit dat je soms gewoon vergeet dat je geen 'echte' film zit te kijken. Verder zit er een goede verhaallijn in, die ook prima te begrijpen is wanneer je de strips nie......"
The Adventures of Tintin
"...Leuk verhaal, leuk in elkaar gezet, al met al erg vermakelijke film! Heb er een paar keer flink om moeten lachen, zitten echt grappige stukken in. Zeker geen film alleen voor kinderen, volwassenen kunnen er net zo hard van genieten :+ (8/10)..."
Puss in Boots
"...Gave film, lekker veel actie, overtuigend spel van Butler en mooi in beeld gebracht. Een stuk geschiedenis, maar dan met een eigen twist van regisseur Zack Snyder :) (8/10)..."
300

laatste ratings

watchlist

B4tmobile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.