B4tmobile Avatar

B4tmobile

reacties

  • Haha, ik ga ook zo'n pak dragen op straat, kijken hoe men reageert :P

    als reactie op de film Birdman

  • Naar mijn mening verreweg de beste Bondfilm tot nu toe! Vond Quantum of Solace een beetje tegenvallen, en dat er dan zo'n knaller vol met actie en vermaak volgt is echt super, goed geacteerd van Craig ook :+ (9/10)

    als reactie op de film Skyfall

  • Eerlijk waar de mooiste animatiefilms die ik ooit gezien heb, alles ziet er zo super uit dat je soms gewoon vergeet dat je geen 'echte' film zit te kijken. Verder zit er een goede verhaallijn in, die ook prima te begrijpen is wanneer je de strips niet heb gelezen, al maakt dat het naar mijn mening wel nog leuker. Echt een geweldige film, heb zin in het vervolg! :E (9/10)

    als reactie op de film The Adventures of Tintin

  • Leuk verhaal, leuk in elkaar gezet, al met al erg vermakelijke film! Heb er een paar keer flink om moeten lachen, zitten echt grappige stukken in. Zeker geen film alleen voor kinderen, volwassenen kunnen er net zo hard van genieten :+ (8/10)

    als reactie op de film Puss in Boots

  • Gave film, lekker veel actie, overtuigend spel van Butler en mooi in beeld gebracht. Een stuk geschiedenis, maar dan met een eigen twist van regisseur Zack Snyder :) (8/10)

    als reactie op de film 300

  • Dit vind ik echt zo'n 'zozo film'. De grappen zijn soms wel leuk, en soms zijn ze te flauw. Ook het verhaal gaat eigenlijk nergens over, best leuk om een keer te kijken, maar daarna is het wel over. Geen echte aanrader voor komedie liefhebbers :N (5/10)

    als reactie op de film The Green Hornet

  • Één van de beste films die ik ooit heb gezien, echt heel goed. Het verhaal zit vol onverwachte wendingen, waardoor je wel je aandacht erbij moet houden. Eigenlijk is deze film zelfs het leukst wanneer je hem een tweede keer kijkt, dan wordt alles nog wat duidelijker. Zelfs dan zit je echter nog met vragen, wat deze film telkens weer een plezier maakt om naar te kijken. Zeker een aanrader :+ (10/10)

    als reactie op de film The Prestige

  • Ik ben normaal niet zo van de Nederlandse films, maar heb deze toen hij net uit was in de bios gezien, en was toch wel onder de indruk. Het acteerwerk is niet heel sterk, maar het idee van een moordende sint vind ik wel creatief :P (7/10)

    als reactie op de film Sint

  • Prachtige film, prachtig verhaal, valt weinig meer over te zeggen :W (9/10)

    als reactie op de film Avatar

  • Echt mijn soort film dit! Het verhaal is spannend van begin tot eind, de effecten zijn super, en regisseur Peter Jackson houdt de kijker op het puntje van zijn stoel. Ondanks dat de film drie uur duurt, werd mijn aandacht er door de enorme gorilla constant bijgehouden, echt heel goed T+) (9/10)

    als reactie op de film King Kong

  • Naar mijn mening is dit verreweg de beste film uit de Dark Knight-serie! Heb hem toen hij uitkwam meteen als blu-ray steelbook gekocht, en het verveelt nooit om hem te kijken; geweldige actie, mooie special effects en de hoofdpersonen zijn mooi neergezet. Zeker een aanrader voor liefhebbers van actiefilms :Y (9/10)

    als reactie op de film The Dark Knight Rises