Scream 4

Scream 4 (2011)

New decade. New rules.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Na ze allemaal weer gezien te hebben, moet ik eerlijk zeggen dat ik dit de minste vind. Waar de eerste drie een mooi afgerond geheel vormen, voelt deze een beetje overbodig. De film herhaalt letterlijk scènes uit de eerste film, maar zonder dezelfde spanning op te roepen. Hoewel er zat moorden in zitten, missen uitgebreide, lange achtervolgingsscènes met Ghostface - juist die scènes vond ik in de eerdere films spannend omdat de slachtoffers echt alles op alles moesten zetten om te ontsnappen. Hoewel verder niet drastisch anders dan de eerdere films, mist deze film toch iets in vergelijking met de eerdere films - wellicht is hij ook wat minder grappig - en hoewel zeker niet slecht en met een leuke cast haalt hij het voor mij niet bij de eerste drie. Gelukkig kregen we recentelijk twee nieuwe topdelen erbij, waarvan vooral deel 6 bij mij hoog scoort.

hansbeer

Avatar

Ik vond 'm ook tegenvallen, wel erg dommig allemaal, en typisch een geval van het uitmelken vh vooral eerste deel die ik wel heel goed vond. In Saw zit bijv. veel meer diepgang en wendingen;

6 sterren.

Frank2260

Avatar

Emma roberts is een leuke actrice maar ik zie haar liever in een kinderserie van Nickelodeon gitaar spelen dan dat ze in horror film iemand vermoord.
Maar op zich is het een leuke film.

Steve-O

Avatar

Wat nou niet serieus nemen? Dit is een walgelijke kolerefilm. Wát een tijdverspilling. Compleet nutteloos, waardeloos verhaal, geen enkele spanning of ook maar íets gedenkwaardigs.
Dit is nou echt zo'n film die van mij een allesvernietigende 1 krijgt.

Tarkus

Avatar

Niet zo goed als de eerste film, maar zeker beter dan de 2 opvolgers is dit 4de deel.
Maar je mag deze film niet al te serieus nemen, alsook de uitvoering ervan.
Het is een leuke horrorfilm, veel bloed en suspense, maar vooral door en voor tieners, die er wellicht nog het meeste plezier aan beleven, al vond ik het ook wel eens leuk.

movieplanet124

Avatar

Wel vet ik ga deze zeker kijken ook omdat het verhaal gewoon leuk is wat is your scare movie whaaaa of hallo cindy echt vet

RedDragonForce

Avatar

Een goede film vind ik maar jammer dat ie nog niet op dvd te krijgen is

benjamin

Avatar

Niet serieus nemen, dat doen de makers tenslotte ook niet, en je krijgt een aangename horrorfilm. Veel leuker dan Saw en co die zichzelf veel te serieus nemen.

sherke

Avatar

Kan niet wachten, bij de laatste scream film was ik 13 jaar, en was die film toch al heel wat... dus ben benieuwd wat scream 4 gaat worden