discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Gisteren nog eens op tv gezien en nog een puntje verhoogd (naar 9)
Het is gewoon een ideale blockbuster in een heerlijke setting met een uitstekend spelende cast met een heerlijk vleugje indiana jones. weet eigenlijk niet of er nog een derde deel gepland staat maar ik hoop van wel want hoe ritchie van Holmes heerlijk blockbuster materiaal maakt, daar wil ik nog meer van zien!

SunChaser

Avatar

Ben letterlijk in slaap gevallen, wat een slecht verhaal.

shaunofthedead

Avatar

Superfilm, maar hoe kan iemand teleurgesteld zijn met het einde? Dat is precies zoals in de boeken. Doyle liet Holmes ook doodgaan in zijn boek na een val van een waterval, maar onder druk van de lezers schreef hij een nieuw verhaal waarin duidelijk werd dat Holmes zijn val overleefd had

Volksplein

Avatar

Goede film, zeker een bioscoopbezoek waard, maar blijft toch achter bij zijn voorganger. Ze overdeden de humor wat mij betreft een beetje en vooral het einde haalt de waardering van de film omlaag. Ik had liever gezien dat die echt dood ging. Nu laten ze op een trieste manier een optie open voor een volgende film.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ik denk er het zelfde over, ik vind de moderne versie van de serie Sherlock van de BBC nog veel beter!!!

B@chelor

Avatar

Tsja...ik vind Robert and Jude erg fijne acteurs om naar te kijken, maar ik heb 't net niet met de Sherlock films. Beide delen waren vermakelijk, maar lieten bij mij geen diepe indruk achter. Ik hoef geen van beiden dan ook een tweede keer te zien. Dit deel was wel iets beter, mede dankzij Moriarty.