::DFC::Nohands[NL] Avatar

::DFC::Nohands[NL]

Laatste reviews

X: First Class(2011)

"...Een dikke 8 sterren voor deze fantastische film, echt een waardevol deel voor de overige X-Men films (waaronder Wolverine!!), echt een meesterlijke..."

Monsters(2010)

"...Na de dikke flop van the battle of L.A. was deze film in dit genre een hele verademing. ik vind het heel knap wat deze regiseur/maker met zo een klein..."

The Fighter(2010)

"...Schitterende film,Christian Bale speelt hier zo verschrikkelijk eng goed in en zo geloofwaardig, die man zie je gewoon groeien als karakter..."

District 9(2009)

"...In het begin was ik nogal telleur gesteld, ik had een redelijk serrieus verhaal verwacht als je van de trailer af mocht gaan. De documentaire..."

Inglourious Basterds(2009)

"...Goede film, maar zeker geen topper die Pulp Fiction gaat overtreffen of de beste film aller tijden genoemd mag worden, tegenwoordig word alles zo..."

Laatste reacties

"...Hele mooie realistische film, vooral aangrijpend als je zelf ook vader bent......"
The Road
"...Schitterende film van Steven Spielberg, niet echt een meesterwerk maar ik heb er wel van genoten. Hoe mooi de (oorlogs) film over mensen en paarden in de eerste wereld oorlog in beeld is gebracht, wat een ellende ook dieren kan treffen in de oorlog......."
War Horse
"...Ik denk er het zelfde over, ik vind de moderne versie van de serie Sherlock van de BBC nog veel beter!!!..."
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
"...Had er naar uitgekeken, maar viel toch wel een beetje erg tegen. Vond de jaren 70 settings wel weer gaaf,de combinatie Spielberg/Abrams is wel geslaagd. Leuk voor op DVD thuis........."
Super 8
"...Hele mooie film, mooie beelden en inderdaad, Colin Firth speelt zijn beste rol ooit en Geoffrey Rush is toch één van de beste acteurs aller tijden......."
The King's Speech

laatste ratings

6,9
The Road (2009)
The Road (2009)
6,2
Safe House (2012)
Safe House (2012)
6,9
War Horse (2011)
War Horse (2011)
7,1
Super 8 (2011)
Super 8 (2011)
7,3
X: First Class (2011)

watchlist

::DFC::Nohands[NL] heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.