Snow White and the Huntsman (2012)

The Fairytale is Over.

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Zwakke vertolkingen op Theron na... Een belachelijk scenario, slecht gefilmde actiescènes en een totaal miskozen sneeuwwitje (stewart knapper dan Theron?) maken deze film tot één van de zwakste films die ik al heb gezien. Saai, en voegt niets toe aan de legende.

ben in slaap gevallen een halfuur voor het einde... zegt al genoeg want dat gebeurt echt niet weinig als ik een film zie

3/10

I_am_Batman

Avatar

Aardige film alleen 1 ding vind ik erg onrealistisch hierin... Kristin Stewart schoner/knapper/mooier als Charlize Theron hahaha, laat me niet lachen, wat een grap ! Sorry dat moest ik even kwijt. :E

Bilbo

Avatar

Visueel is deze film mooi en de dwergen zien er mooi uit, maar het script slaat echt nergens op, samen met het acteerwerk dat qua niveau vies tegenvalt. Hoe meer ik nadenk over de film hoe meer ik mezelf in het gezicht wil slaan..

4,0/10 enkel voor het visuele..

Tarkus

Avatar

Toch wel mooi gemaakte film vind ik.
Prachtige decors en special effecs, goede vertolkingen.
Maar vooral de bewerking van het klassieke verhaal vind ik zeer goed gedaan, het is een meer 'volwassen' verhaal dan het oorspronkelijke.
Kortom: puike 'sprookjes'-film waar ik toch wel plezier aan heb beleefd.

Arteron

Avatar

Jerona "Ik verbaas me een beetje over de positieve reacties hier..

Laat ik beginnen met te zeggen, dat ik het een vrij slechte film vond.
De visuals zijn prachtig, daar hoef ik eigenlijk weinig over uit te wijden. Kristen Stewart is niet slecht, alleen jammer dat ze zo vaak haar mond half open houdt.
Maar het scenario is gewoon vrij slecht. Slechte dialogen (en monologen). Ongeloofwaardige gebeurtenissen. Het verhaal begint met een hele korte geschiedenis van vijf minuten, vind het jammer dat dat niet wat langer was. Daarna ga het verhaal van start. Natuurlijk is het sprookje, maar ik stoor mij aan dingen als: er staat opeens een wit paard waarop sneeuwwitje kan ontsnappen. Op geen enkel moment komt daar later een verklaring voor. Hetzelfde gebeurt aan het einde van de film wanneer Sneeuwwitje William zoent. Er wordt nooit meer op teruggekomen en in de laatste scene wisselt ze juist wulpse blikken met de Huntsman.
Daarnaast irriteerde ik mij aan de inconsistente accenten. Stewart doet een poging tot een flauw brits accentje, alle dwergen zijn brits, Theron en haar broer hebben een amerikaans accent en Chris Hemsworth heeft een halfslachtig wannabe schots accent? Vreemde verzameling.
Verder vond ik Theron's acteerwerk ondermaats. Ze was echt een ijskoningin die totaal geen emoties toonde in haar gezicht, wat haar voor mij alleen maar minder geloof waardig maakte. En minder eng.

Al in al, had ik deze film graag aan me voorbij laten gaan."


Dat paard kwam inderdaad echt uit the middle of nowhere... Erg raar, geef ik toe! Chris Hemsworth is trouwens Australisch, volgens mij praat hij zich daar geen accent aan. Ik vond Charlize wel goed als koningin, een echte kille koningin. Geen spijt ervan!!

Arteron

Avatar

UnknowB "En over de stiefmoeder... ze was zalig Maar spijtig dat ze zo snel verlelijkte ;("


Maar wel schitterd als ze later in de film ineens tig van die jonge meisjes gebruikt heeft om weer jong te zijn xD als de hele grond daar bezaaid ligt haha.

B@chelor

Avatar

Ja, een leuke film. Stewart was wel aardig, vond haar best goed eigenlijk. Theron.....tsja....mooie vrouw natuurlijk en haar rol was super. Hemsworth was ook leuk om te zien. Visuals waren dik in orde en de dwergen waren grappig. Een 7,5.

Edwinem

Avatar

"That looks like one of mine."

atmos

Avatar

Goed vermaak, maar het was allemaal zo voorspelbaar. Echt een film die goed voor het vermaak is om een keer te kijken maar absoluut geen tweede keer.

Overigens was Chris Hemsworth weer geniaal!

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik kijk echt wel uit naar deze Dark Versie van Sneeuwwitje (:
Nog een maandje en hij is uit ;D