A Walk Among the Tombstones

A Walk Among the Tombstones (2014)

People are afraid of all the wrong things.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Sterke rol van Liam Neeson in deze nogal duistere thriller in de wereld van drugdealers en een stel gestoorde ex-agenten. De film loopt niet over van actie maar biedt genoeg spanning. Er valt het 1 en ander op te merken over het eind van de film dat in mijn ogen wat haaks staat op de veronderstelde kille werkwijze van de kidnappers in het verleden, maar goed. 7/10

Tarkus

Avatar

Puike thriller met Liam Neeson in de hoofdrol.
Goed verhaal, spannend en slip gemaakt.
Niet overdreven veel actie in deze prent, maar dat wil niet zeggen dat het gene goede film zou zijn, integendeel. Een beetje het hoofd erbij houden en je bent volledig met het verhaal mee.
Meer van dat Neeson !! Smiley face

marcjeb

Avatar

Ik vond het best een spannende film. Je moet er denk ik ook van houden. een 8.

sonnycorleone

Avatar

Leek wel 2 verschillende films! Alleen de stukken met 't jonge ventje waren wel aardig! Als geheel 3 maal niks! Jammer, had veel meer in kunnen zitten!!!

B@chelor

Avatar

Helaas! De trailer zag er beter uit dan de film. Wellicht waren mijn verwachtingen te hoog, maar ik vond 'm maar meh. Ik wachtte op een bepaald moment of twist, maar helaas. Liam was wel okay. Een 6je.

Mark

Avatar

Liam Neeson in best wel goeie actiethriller. Rol van ex-cop wordt nog niet saai om naar te kijken. Plot is wel aardig, goeie twist aan het einde ook. Enige jammere is dat het nooit echt spannend wordt.