The Broken Circle Breakdown

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mathilde

Avatar

De scene's gaan door elkaar waardoor je van een triest moment naar ineens een heel gelukkig moment wordt gesleept, vond hem boeiender worden toen de film al een 'tijdje' bezig was, en het zijn wel onderwerpen die dagelijks voorkomen dus de herkenning zou regelmatig gevoeld kunnen worden..

Banned

Avatar

Glennekeeeee "Ah ok... Ja wel begrijpelijk, anders is dat niet representatief genoeg. Wel spijtig want hij verdiend daar zijn plaats in maar door de beperkte aandacht zullen er maar weinigen quoteren denk ik"


Zal nog wel komen. De blu-ray en dvd worden begin april aangekondigd.

Glennekeeeee

Avatar

Orangey "Nee hoor, pas bij 20 stemmen of meer, komt desbetreffende film in aanmerking voor een plaatsje in die lijst."


Ah ok... Ja wel begrijpelijk, anders is dat niet representatief genoeg. Wel spijtig want hij verdiend daar zijn plaats in maar door de beperkte aandacht zullen er maar weinigen quoteren denk ik

Orangey

Avatar

Glennekeeeee "deze moet toch in de FT top 100 staan?"


Nee hoor, pas bij 20 stemmen of meer, komt desbetreffende film in aanmerking voor een plaatsje in die lijst.

Glennekeeeee

Avatar

Deze moet toch in de FT top 100 staan?

Orangey

Avatar

Na aanraden van Banned eindelijk toch gezien: wat een prachtfilm. Mooie contrasten, schitterende muziek, fenomenale acteerprestaties. Ik ga geen uitgebreide analyse schrijven, want dat heeft Banned al heel mooi gedaan. Al met al een van de beste films van 2012.

8.8/10

Orangey

Avatar

Acer "Tragisch, 110 minuten van me leven die ik nooit meer terug zal krijgen. Een zware afrader, wellicht geschikt voor een "direct to VHS" zodat niemand deze marteling te zien hoeft en ze hadden het moeten laten bij een toneelstuk."


Hoe ben jij ooit nog serieus te nemen?

Banned

Avatar

Acer "Tragisch, 110 minuten van me leven die ik nooit meer terug zal krijgen. Een zware afrader, wellicht geschikt voor een "direct to VHS" zodat niemand deze marteling te zien hoeft en ze hadden het moeten laten bij een toneelstuk."


En wat voor film heb jij zitten kijken... ? :| Verklaar je eens nader waarom je het zo'n afrader vindt. Want met deze reactie probeer je eerder aandacht te trekken. Jammer genoeg met succes. Vraag me zelf af of je de film wel eigenlijk gezien hebt... Dus ik ben benieuwd wat je te zeggen hebt.

Acer

Avatar

Tragisch, 110 minuten van me leven die ik nooit meer terug zal krijgen. Een zware afrader, wellicht geschikt voor een "direct to VHS" zodat niemand deze marteling te zien hoeft en ze hadden het moeten laten bij een toneelstuk.

Banned

Avatar

Decepticon "Oh jawel hoor, je moet zorgen dat je gewoon altijd ingelogd bent! Zo simpel is het. En je moet ook de site niet verlaten volgens mij.

Ik heb je comment niet gelezen, maar wat een verhaal zeg. Ik dacht alleen, even kijken waar Banned een 10 voor geeft :P"


hehe ja die 10'nen van mijn zijn zeldzaam maar deze was het wel waard
Ja maar plots lukte het niet meer om deze site te bezoeken enzo ja kon ik niets meer verbeteren.

Decepticon

Avatar

Banned "Sorry voor het aantal fouten en vreemde zinsbouw maar het is hier op film totaal niet mogelijk om je reactie na een paar minuten te wijzigen."
Oh jawel hoor, je moet zorgen dat je gewoon altijd ingelogd bent! Zo simpel is het. En je moet ook de site niet verlaten volgens mij.

Ik heb je comment niet gelezen, maar wat een verhaal zeg. Ik dacht alleen, even kijken waar Banned een 10 voor geeft :P

Banned

Avatar

Sorry voor het aantal fouten en vreemde zinsbouw maar het is hier op film totaal niet mogelijk om je reactie na een paar minuten te wijzigen.