Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Dit wordt een Stranger Things achtige film, klinkt imo juist goed ik kijk er erg naar uit...."
Deze 12 en 13-jarige gaan 'Ghostbusters 3' leiden
"...Het was overduidelijk dat Renner het stokje over zou nemen. En zou het goed kunnen doen, maar ik ben toch bij dat McQuarrie het het herschreven...."
Tom Cruise moest veld ruimen na 'Mission: Impossible: Ghost Protocol'
"...Gangster Squad en Last Vegas zijn topfilms, Going in Style moet ik nog steeds zien, dus dat komt mooi uit. Role Models is ook wel lachen...."
De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Dus, straks Apple er bij en dan Disney+, daarna nog WB, dit streaming gebeuren gaat volledig de verkeerde kant op met al die versplintering. Niemand gaat een abonnement op alles nemen...."
De 'Netflix-killer' van Apple in maart onthuld
"...Ze zijn iig niet bang meer, doe nogmaals maar tegenover Star Wars, no sweat voor Jumanji. :D Ik zal er niet voor naar de bios gaan, maar ga hem zeker thuis een keer kijken, de vorige was ik aangenaam door verrast, hele leuke film...."
Eerste foto 'Jumanji 3'!

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.