Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Als daar maar niet al teveel tijd aan besteed wordt, dan zou ik een beetje zonde van de tijd zijn. Iets meer uitdieping is goed, maar van mij mag Thanos haar afmaken...."
'Avengers: Infinity War' verkent "gruwelijk verleden" Nebula
"...Misschien Jolene van Vught? Zij is van Nitro Circus en doet ook werk als stuntvrouw in grote films, als er stunts met motoren gegaan wordt. Zij is ook stuntdubbel voor Anne Hathaway's Catwoman in The Dark Knight Rises, als ze op de Batpod rijdt. Maa......"
'Deadpool 2'-stuntvrouw komt om na motorongeluk
"...Ja, die stuntman in die scènes, is idd overduidelijk, ik vind het niet zo storend, het heeft idd zijn charme, voor die tijd. Maar dit en net zoals die ruiten van de truck, zijn slordigheden en die hoor je bij post-productie en montage hoort weg te we......"
'Terminator 2: Judgment Day 3D' aangepast met visuele effecten
"...Wat maakt het idd nou uit of het een high-res of low-res foto? Dat maakt geen hol uit, de foto is vrijgegeven en de hele wereld kan het zien. Dan kun je beter meteen een goede duidelijke high-res foto vrij geven! Dat zorgt voor betere promotie dan ee......"
Concept art toont Brie Larson als 'Captain Marvel'
"...Je kunt zien dat hij zijn laatste afzet op die steiger veel te vroeg is, hij lijkt vanuit dit oogpunt nog wel een meter over te hebben. Lijkt me dat degene die de kabel bedient ook wat meer moet doen, zodat Cruise die sprong haalt, die zou hem er ove......"
Tom Cruise maakt smakkerd tijdens stunt 'Mission: Impossible 6'

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.