Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Rambo Last Blood heb ik al op blu-ray, maar ik ben benieuwd wat er nog meer komt. Midway ga ik in ieder geval kijken...."
Pathé Thuis trapt af met gratis films: hier de CODE voor 'Rambo: Last Blood'
"...Ik ben bang dat Star Trek 4 met Chris Pine e.d. er niet meer komt. En dat het straks gewoon een reboot wordt. Maar ik zou nog heel graag eentje willen zien met die cast, ik vind die films geweldig. Beyond vind ik de minste van de 3, maar de eerste 2......"
Hoe gaat het eigenlijk met 'Star Trek 4'?
"...Ik kijk helemaal niet uit naar deze film, lijkt me niks en ik verwacht ook niet dat dit zo'n groot succes wordt als zijn Jumanji films...."
Dwayne Johnson over de met 1 jaar uitgestelde film 'Jungle Cruise'
"...Nee, we krijgen de Fantastic 4 eerder te zien dan de Young Avengers. Feige weet wel wat de meeste mensen het liefste willen zien...."
Gerucht: Marvel introduceert de Young Avengers in 'Ant-Man 3'
"...The VVitch is imo zeker een goede horrorfilm, maar het is een arthouse horror en is, net zoals Midsummar, niet voor iedereen. Daar waar ik Midsummar maar een saaie film vind, is The VVitch echt verrekte spannend met een hele spannende vroegere settin......"
3 brute horrorfilms die nu gewoon op Netflix staan

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.