Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Met Eternals en bepaalde villains kan ik prequels nog wel waarderen, maar met minder (on)sterfelijke en sterfelijke personages, wil ik toch echt graag voorbij Endgame en vooruit kijken. Met alle helden die we nu hebben, ook Captain Marvel, moeten we......"
Marvel geeft 'Captain Marvel' geen direct aansluitende vervolgfilm
"...Stallone is voor mij ook altijd +1, maar hij moet geen superheld gaan spelen. Hij moet gewoon normale actie/thrillers blijven maken. Nu moeten we nog weer langer wachten op Expendables 4. Of hebben ze die ondertussen al stiekem gemaakt?..."
Eerste blik op Sylvester Stallone als vervallen superheld 'Samaritan'
"...Ik vind de sequel trilogie het beste, ik heb helemaal niks met de originele en prequel trilogie...."
'The Rise of Skywalker' nu slechter dan 'The Phantom Menace'
"...Zijn rol zal grotendeels voorbij zijn, ik zie hem best nog wel voorbij komen in Falcon and the Winter Soldier, maar hij krijgt vast geen eigen serie of film. Misschien dat we ook nog wel zien in Avengers 5. Ik ben het met Robbepost eens, ze hadden he......"
Don Cheadle wil 'War Machine' terug in het MCU
"...Groot deel hiervan zit ook in de trailer. Nee, deze film is niet aan mij besteed, lijkt me 3x niks en volg ik graag het advies van Chris Stuckmann en Jeremy Jahns, deze film lijkt me, zoals Jahns zegt, dogshit...."
Absurd einde 'Dolittle' rond verstopte [...] schokt kijkers!

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.