Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Dus we krijgen straks een keer 3 van dezelfde films in één jaar?? Kunnen we Hollywood niet een keer een boete geven vanwege dit soort gevallen? ;) Dante's Peak en Volcano, Olympus Has Fallen en White House Down, de is gruwelijk lang. Soms is het leu......"
Sam Raimi maakt mysterieuze film over de Bermudadriehoek
"...Sinds wanneer is het bevestigd dat Ego het grootste deel van de film een menselijke vorm aan neemt? Dat heb ik nog nergens, maar dan ook helemaal nergens gelezen...."
Nieuwe blik op Kurt Russells personage Ego in ´Guardians of the Galaxy Vol. 2´
"...@Friet Dat is idd een hele goede vraag! :D Iedereen met whatsapp zou hem nu toch wel gezien moeten hebben, toch?..."
Tom Hiddleston doet een Patrica Paaytje
"...Blade en Let Me In vind ik ook grootse films, maar wat ik ook leuke films vind, zijn Night Hunter uit 1996 met Don "The Dragon" Wilson en The Night Flier uit 1997 met wijlen Miguel Ferrer...."
POLL: De Beste Vampierfilms
"...@AMH Ben ik met je eens, dezelfde rol als de generaal in de originele Predator, die Dutch de opdracht gaf..."
Geen Arnold Schwarzenegger in 'The Predator'

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.