Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Imo ook vreselijk, laat Hart maar Big Momma's House 5 ofzo doen. Maar beter is idd dat hij gewoon helemaal niet meer in films speelt en wat mij betreft mag hij The Rock wel meenemen. Hoe leuk of goed zijn rollen soms ook zijn, hij mag ook wel weg uit......"
Kevin Hart wil na 'Jumanji' ook 'Mrs. Doubtfire' remaken
"...Dit wordt idd net als de vrouwelijke Ghostbusters, één van dé flops van het jaar. Niemand zit hier op te wachten...."
Eerste poster 'Ocean's 8' verzamelt de bende
"...Yes indeed MOF, ik zat ff te slapen. Ik zie ook liever een derde film met de oudjes, maar dat gaat nipt gebeuren. Eddie Murphy is zo goed als met pensioen, die gaat echt geen 48 Hrs. of Beverly Hills Cop meer maken. Ik ben benieuwd, zo lang het maa......"
'Good Time' makers maken '48 Hrs.' remake
"...Ik ben wel benieuwd wat ze met de remake kunnen...."
'Good Time' makers maken '48 Hrs.' remake
"...Er zit iig een goede producent achter, afwachten welke regisseur en acteurs duo eraan verbonden worden...."
'Good Time' makers maken '48 Hrs.' remake

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.