Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...De gevechten (nog) intenser? Als ie maar geen shaky cam doet...."
Regisseur Joe Carnahan ('The Grey') over zijn geplande remake van 'The Raid'
"...Volgens mij komt dit niet bij Comicbook.com weg, maar bij Collider, want Joe Carnahan is daar vorige week in de studio geweest en vertelde precies dit verhaal. Zoek maar op Collider Live, dat fragment is zo te vinden. Blijft wel heel jammer dat de n......"
Regisseur Carnahan verliet 'Bad Boys for Life' na meningsverschil met Will Smith
"...Ik had niet verwacht dat Captain America The First Avenger zo hoog zou staan, meest gehoorde comment was jarenlang dat velen jarenlang die film één van de minste in de MCU vonden. De actie is misschien wat underwelming vergeleken bij Iron Man en Thor......"
POLL: De beste introductiefilm in het Marvel Cinematic Universe?
"...Ik begrijp Disney, maar ik vind het het domste wat je kunt doen, je films op deze manier aanpassen. Vooral animatiefilms, die links zoals in Dumbo weten kids helemaal niet en zullen ze nooit leggen, die zien alleen maar een leuke animatiefilm...."
'Geen racistische films op Streamingdienst Disney+'
"...Waar is Entertainmentwatcher, het stikt weer van de fouten. ;) "te plakken" en "Michael Huisman". Dit klinkt leuk voor een misdaad komedie, maar dat New Kids achtige tempert mijn "enthousiasme" direct...."
Tv-held Henny Huisman wordt maffiabaas in nieuwe film van Lucio Messercola

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.