Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Koel. Ik ben heel benieuwd wat ze in de 2e trailer gaan laten zien. Ik hoop dat ie wel in dezelfde stijl is als de eerste trailer...."
Nieuwe 'Logan' foto's: X-23, Wolverine en Professor X
"...Tja, Miller wordt er ook niet jonger op en dan zo'n monster van een film regisseren, lijkt mij dan idd helemaal een zware klus. Plus het feit dat opnames halverwege ofzo gestopt een uitgesteld moesten worden, vanwege de onverwachte regenval in die wo......"
'Mad Max'-film nog altijd aanstaande
"...Wordt Shaolin Soccer gezien als een culthit? Dat is nieuw voor mij, was een leuke film voor een keer, maar ook niet meer dan dat. Dit? Dit ziet er wel heel slecht uit. Echt overdreven wat echt iets is voor de Aziatische markt...."
Eerste trailer maffe voetbalkomedie 'Soccer Killer'
"...Ziet er idd wel aardig uit, lijkt iig nu al beter te doen een film van Asylum...."
Trailer 'My Pet Dinosaur' geeft E.T.-gevoel
"...Eén ding is zeker, het loopt al lang niet meer volgens plan. :)..."
Channing Tatum nog steeds voor 'Gambit'

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.