Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Wat een slappe theorie is dat zeg. Als we terug in de tijd gaan, kan ik het begrijpen, maar anders moeten ze hem dood laten. Ik denk ook niet dat regisseurs er voor open staan, zij hebben voor Infinity War nog wel zo duidelijk gemaakt, dat we in het......"
Loki terug in 'Avengers 4'? Ook Tom Hiddleston weet het niet...
"...Dus, eigenlijk, worden de beelden niet omgezet naar Imax, maar van Imax naar het gewone bioscoop format. Dat zou ook logischer zijn, aangezien de film met Imax camera's is opgenomen...."
[Gerucht] Eerste trailer 'Avengers 4' nabij
"...Comic con New York is net geweest, dus dat zou een heel plausibele verklaring kunnen zijn Rich Art...."
DC-film 'Joker' lijkt iconisch Batman-voertuig te laten zien!
"...Ik heb de dvd tinbox met alle (ongeveer) 150 oude klassieke shorts, geweldig om een hele zondagmiddag naar te kijken...."
'Tom & Jerry' krijgen live-action film

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.