Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Die twist in één van de latere trailers van Genisys was echt één van de grootste blunders in de filmgeschiedenis. Het grote nieuws wat gaat komen, is dat ze de aankomende film R-rated gaan maken........ ;) Een nieuwe film gaat er ongetwijfeld komen......"
'Terminator: Genisys'-vervolg nu officieel van de baan
"...Imo ook een hele goede en enge trailer! Ook de jonge cast lijkt het goed te doen. Ik kijk hier erg naar uit en gaat volgens mij het origineel wel overtreffen...."
Griezelige eerste trailer 'IT'!
"...Dit zou echt een gruwelijk domme zet zijn, iets wat wel te verwachten is van Sony. Misschien denken ze daar op een naieve manier, dat Tom Holland nu en straks zo populair is als Spider-Man, dat ze denken dat ze hem straks na het vervolg op Homecoming......"
Gerucht: Spider-Man in toekomst niet meer in Marvel-films
"...Zal wel weer een gave achtervolgingsscene zijn zoals in Civil War...."
Eerste officiële setfoto 'Black Panther'
"...Mooie vrouw en goeie actrice, ik miste haar idd wel een beetje de laatste paar jaar. Malavita is een hele leuke film. Gisteren toevallig nog de blu-ray van Wolf besteld...."
Waarom Michelle Pfeiffer de laatste paar jaren minder gewerkt heeft

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.