Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Ooh wat blijft dat ook een lekker wijf zeg. Ghost en haar bratpack films blijven goed en Striptease kan ik nog altijd met plezier naar kijken...."
De nog altijd sexy Demi Moore (56) gaat weer naakt!
"...De John Wick films worden/zijn de actie klassiekers van deze tijd, die Rambo en Die Hard van hun tijd zijn en tot klassiekers zijn uitgegroeid. Ik heb de blu-ray in de pre-order staan en ik ben heel benieuwd wat ze voor deel 4 gaan bedenken...."
Regisseur 'John Wick' noemt zijn films ''idioot''
"...Yes, kan ik ook eindelijk Agents of Shield verder kijken. En The Runaways, ik had deze series niet verwacht. Voor mij staat er genoeg op wat ik wel wel zien, ook die cartoons. Of orde animatiefilms, ik heb een grote kast vol blu-ray's en dvd's, maar......"
Disney+ onverwacht al beschikbaar in Nederland en gratis!
"...Komische toekomst....... Het prijst Marvel dat ze de tijd nemen met hun films, want je zou verwachten dat, gezien het succes van films als Black Panther en Captain Marvel, hun sequels veel eerder in de bios zouden draaien. Ik kijk iig wel uit naar......"
James Gunn is klaar met Guardians of the Galaxy na 'Vol. 3'
"...Dune moet ik eerst een overtuigende trailer van zien, maar de andere films ga gegarandeerd voor naar de bios...."
Dit zijn de 6 topfilms die je moet zien in 2020

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.