Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Ben het ook eens met kokosnoot. Het was idd verrassend, maar niet schokkend. De cgi was idd ondermaats en dan met name de wolven, hun hoofden zagen er echt slecht geanimeerd uit. Die van Shere Khan trouwens ook een klein beetje, die zag er niet slec......"
Veel kijkers van Netflix 'Mowgli' in tranen door (onnodig?) schokkende scène
"...Nou, ze kan wel een boobjob gebruiken hoor, een corrigerende. Zij is er bepaald niet mooier op geworden de laatste jaren. Vergelijk haar eens met Amy Smart, die is beter opgedroogd...."
Tara Reid eist 100 miljoen dollar van makers 'Sharknado'-films
"...Wat een wanhoop schreeuw om een vrouwen superheldenfilm zeg, lekker subtiel. Hoeft van mij niet...."
Amber Heard wil spin off 'Mera' en 'Wonder Woman'
"...Die opbrengsten zullen idd gigantisch goed zijn voor Disney, maar vergeet niet dat Marvel Studios het meeste zal verdienen (aan de Marvel films), zij produceren Captain Marvel en Avengers Endgame, niet Disney, dus het meeste geld vloeit terug naar Ma......"
Trailer 'Avengers: Endgame' breekt kijkersrecord
"...Als Henry Cavill geen Superman film meer krijgt, hoeft het van mij eigenlijk ook niet meer. WB/DC hebben compleet gefaald om iets goeds op te zetten. Dat laten ze al zien met het maken van een stand alone Joker film. Wel apart dat je er niks meer ove......"
Amy Adams klaar met Lois Lane?

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.