Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Zolang het maar het goede films opleveren, zoals de 4 films die we nu hebben, zeg ik kom maar op. The Hunger Games en The Maze Runner franchises zijn de enigste goede en geslaagde YA films. Dat regisseur Lawrence weer van de partij is, stemt mij in......"
Josh Hutcherson verwacht meer 'Hunger Games'-avonturen van Katniss en Peeta
"...Ach, kijkt wel lekker weg voor een keer, net zoals de vorige, gewoon meer van hetzelfde. De rek is er wel uit. De originele met Robin Williams blijft het best en leukst. Maar dat deze film apart een Netflix tip moet krijgen, gaat een beetje ver vind......"
Nu op Netflix: De prima avonturenfilm 'Jumanji: The Next Level' met The Rock
"...Inderdaad, het grote succes van Suïcide Squad is de reden waarom we nog een film krijgen...."
Regisseur James Gunn komt op voor Margot Robbie's Harley Quinn
"...Oh dus weer net zo'n soort film als die Project Power van laatst, klinkt niet interessant. Kom eens met een echte actiefilm, of thriller, of horror, of een echte sci-fi film. Extraction was ten minste het kijken waard...."
Chris Hemsworth scoort opnieuw hoofdrol in Netflix-film
"...Deze trailer moet interesse wekken? Stop direct maar, wat slecht. Ziet er ook gewoon uit als een videogame...."
Netflix onthult eerste beelden 'Resident Evil'-film

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.