Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...En wat haalt die kraan naar boven? Idd, gaat echt helemaal nergens over dit...."
Mysterieuze helikopter in 'Avengers: Endgame' gespot!
"...Brad Bird gaf met Ghost Protocol de franchise een nieuwe richting die aansloeg. Maar McQuarrie mag van mij aanblijven, als ze maar genoeg kunnen 'vernieuwen' elk deel. Dit is iig een véél betere franchise dan Fast and Furious. Ik kijk uit naar wat vo......"
'Avengers: Endgame'-actrice gecast voor nieuwe 'Mission: Impossible'-films
"...Nu zijn er gave ontwerpen onthuld? Allemachtig, deze art heb ik 6 jaar geleden al op internet zien rond zwerven. Poitier is met 1.93 ook zeker niet de kleinste! Was vast ook wel goed gekomen als hij Thanos was gebleven. Hij speelde btw ook in Civil W......"
Origineel ontwerp Thanos voor Marvel Cinematic Universe onthuld!
"...Idd Master Of Films, klopt helemaal, zo jammer al die slechte ideeen en slecht bedachet onmogelijkheden, maar ik ben het wel met soprano007 eens dat een goeie actiefilm is, maar een slechte Terminator film. Maar het blijft vreemd dat James Cameron, p......"
Floppen 'Terminator: Dark Fate' daadwerkelijk vrij dramatisch
"...@Prime Ik heb wel vertrouwen in Feige, maar Falcon en Bucky zijn zijpersonages, bijrollen, ik denk dat het verhaal/verhalen in hun tv serie ondergeschikt zal zijn aan de verhalen in de films, gewoon een soort op/aanvulling, maar mischien wordt ik ver......"
Anthony Mackie (Avengers: Endgame) over het opvolgen van Captain America

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.