Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Ik bedoelde nooit op tijd realiseren...."
'Avatar 2' verschijnt in brilloos 3D!
"...Dit kunnen ze op tijd realiseren voor Avatar 2, dus reken erop dat deel 2 weet flink uitgesteld gaat worden. Ik denk ook dat de bioscoop ketens weinig zijn hebben om weer zo'n dure investering te doen. En ja, wordt door brilloze 3D het kaartje nog d......"
'Avatar 2' verschijnt in brilloos 3D!
"...Idd. Komt ze nu pas mee? Wat een gezever! Beetje populair doen met al dat vrouwen gezeur de laatste tijd. Als ze uit de franchise stapt zie je haar straks nergens meer, af en toe een goedkoop direct to video filmpje, maar dan heb je het ook wel gehad......"
Michelle Rodriguez dreigt uit de 'Fast & Furious'-franchise te stappen
"...Ik ken hem zo alleen van Mission Impossible: Ghost Protocol en John Wick. Idd een goed en zeer aangenaam acteur. R.I.P...."
Michael Nyqvist (56 jaar) overleden
"...Yes, kom maar op, ik vind The Conjuring 2 net zo goed en sterk als de eerste. Met Wan als producent komt het vast wel goed, ik ben benieuwd wie als regisseur wordt aangesteld...."
'The Conjuring 3' komt er aan

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.