Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Ik geloof hier echt helemaal niks van...."
Gerucht: Marvel wil Captain Britain Corps met Hunnam, Cavill en Atwell
"...Oeh dat had ik heel graag willen zien, Lithgow als Joker. Ik zie dat wel voor me. Hij is een geweldig acteur en had het vast net zo goed gedaan als Nicholson...."
Carrièremissers: John Lithgow als The Joker in 'Batman'
"...Ja Ernie en dat is waarom het een reboot is en we het een reboot noemen. En het is eigenlijk ook een remake. Dat was ook de bedoeling van de filmstudio en Feig. De filmstudio's lijken het geleerd te hebben niet zomaar een simpele remake te maken met......"
Ghostbuster Ernie Hudson heeft gemengde gevoelens bij vrouwelijke 2016-reboot
"...De cgi ziet er hartstikke goed uit, daar is niks op aan te merken. Dat gejank altijd dat de cgi er niet uit ziet..... Mechagodzilla wordt gemaakt door de mens. Bring it on zou ik zeggen! Die bijl is gemaakt met één van de rugvinnen van Godzilla, da......"
De gevechten in 'Godzilla vs. Kong' onthullen ook Mechagodzilla
"...Ik sluit me bij je aan Robbepost. En het is imo ook de grootste teleurstelling aller tijden. Ik vind AvP Reqiuem zelfs een leuke film. Ik snap dat het een recente blockbuster film is voor een streamingdienst, maar om hem een dikke aanrader te noemen......"
3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.