Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...@Jim Bean, ook op de tv? Want ik wordt gek dat ik reclames constant weg moet drukken. ..."
Netflix is straks niet langer de grootste streamingdienst, dit is 'm wel
"...Geen auditie? Geloof ik niks van, ze heeft vast wel een screentest moeten doen. Je kunt best woke zijn, maar een vrouw gewoon zomaar de hoofdrol geven omdat je zwarte regisseur haar aanbeveelt, gaat wel heel ver. Ik wil best een vrouwelijke Iron Hear......"
Gerucht: Nieuwe Marvel-heldin Ironheart eerst te zien in 'Black Panther: Wakanda Forever'
"...Vieze woke Hollywood shill eikel van een klootzak is die Kevin Smith inderdaad!! He-Man and the MOTU compleet te verkrachten en fans een jaar lang keihard voor te liegen en teleur te stellen. Hij hoeft zich niet meer voor te doen als één van de fans......"
De camera's draaien dan eindelijk voor 'Clerks 3'
"...Dit is inderdaad wel iets voor Serietotaal, want deze animatieserie heeft helemaal geen betrekking of gevolgen voor de MCU. ..."
Eerste reacties: 'What If...?' is baanbrekend en gooit The Infinity Saga overhoop
"...Wacht eerst maar wat de film de komende weken doet, als ie volgende week net zo hard onderuit dondert als Black Widow, dan kun je dat vervolg op je buik schrijven. ..."
Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we nu al goed nieuws voor je over 'Jungle Cruise'

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.