Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Dat is lastig kiezen. Het beste The Avengers, dat was toch een unieke eerste ervaring. Hoewel ik The Winter Soldier, Days of Future Past, Civil War en Logan net zo goed vind eigenlijk. Het slechtst, Elektra, Ghost Rider: Spirit of Vengeance en Fant......"
POLL: Beste en slechtste Marvel-film
"...Hoezo Tycho? De poll is toch duidelijk. En I Am Legend is volgens mij toch redelijk goed ontvangen, ik vind het iig wel een hele goede film...."
De 8 beste 'eenzame' films - dus met één personage
"...Zou verklaarbaar zijn voor Hawkeye om in de Hulkbuster te zitten, maar Black Widow heeft net zo weinig in te brengen als Hawkeye. Wat mij plausibeler lijkt, is dat Banner in de Hulkbuster zit, je ziet hem in de eerste trailer ook naast die Hulkbuste......"
IMAX-trailer 'Avengers: Infinity War' en waar zijn Hawkeye en Ant-Man?
"...In het interview met ET zeiden de Russo's ook dat ze denken dat Hemsworth heel blij of tevreden zal zijn met wat zij met Thor hebben gedaan. Mooi om nogmaals te horen dat Infinity War verteld wordt vanuit Thanos zijn perspectief...."
Thanos en Thor centraal in 'Avengers: Infinity War'
"...Die Batman film komt er voorlopig niet en idd iig niet met Ben Affleck. Karl Urban werd afgelopen week geopperd bij Collider Movietalk of Heroes, ligt me een hele goede optie. Beter geven ze Henry Cavill zijn Man of Steel 2, dat verdiend hij gewoon,......"
Productie 'The Batman' pas in 2019 van start?

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.