Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...[quote=Glennekeeeee]DEZE RECENSIE BEVAT SPOILERS!!![/quote]Ik ben het ook met je meeste punten eens. Ik vind het een fantastische film met weer perfecte balans tussen actie en humor. Alle personages komen weer uitgebreid en goed aan bod en worden ze......"
Avengers: Age of Ultron
"...[quote=Frietgezicht]Voelde niemand zich trouwens genaaid dat [spoiler] de scene met het kapotte schild van Cap en Thor die ernaast ligt een illusie bleek?Toen die scene nog voor de pauze kwam dacht ik wel,pff oh daar is die scene en het gebeurd dus n......"
Avengers: Age of Ultron
"...[quote=Frietgezicht]Een echt tof gevecht tussen Ultron en 1 van de goodguys ontbreekt,hij vecht een keer wat met Iron Man en de Hulk maar echt memorabel zijn die gevechten niet helaas[/quote]Dan moet je de film nog eens kijken, want dat is niet waar......."
Avengers: Age of Ultron
"...[quote=Banned]Sorry voor het aantal fouten en vreemde zinsbouw maar het is hier op film totaal niet mogelijk om je reactie na een paar minuten te wijzigen.[/quote]Oh jawel hoor, je moet zorgen dat je gewoon altijd ingelogd bent! Zo simpel is het. En......"
The Broken Circle Breakdown
"...[quote=B@chelor]Wow, wat was 't toch slecht. Heerlijk! Een 8 voor deze over-the-top-action-flick uit de 80's! De teksten die de acteurs kregen, hoe slecht het ook was, het kwam erg humoristisch over! JCVD was erg leuk als "villain" en Arnie was top!......"
The Expendables 2

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.