Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Ik heb hem zondag on demand gekeken en dit is echt een verschrikkelijk slechte film! Laat alsjeblieft deze blu-ray in de schappen liggen, dit verdiend niet om aangemoedigd worden om te kopen, laat staan gemaakt te worden. Bautista kan ik wel begrijp......"
Blu-ray review 'Escape Plan 2: Hades' - Waar is Arnold Schwarzenegger?
"...Ik denk dat Guardians 3 ook allesbehalve zeker is, kan maar zo dat die film er niet meer komt, je weet maar nooit. Enigste film die er echt zeker komt is Spider-Man Far From Home, want die opnames zijn momenteel gaande. Ik wil het liefst Doctor Stran......"
Mysterieuze Marvel-film begint opnames in juni 2019
"...Normaal schrijft Stallone ook een script met een thema wat ergens in een bepaald land een groot probleem is. Dit klinkt dan iig een stuk beter dan dat idiote idee dat Rambo op door regering gemaakte monsters moet jagen. Was beter geweest als hij een......"
Regisseur gevonden voor 'Rambo 5'?
"...Wat is er toch met de carrière van Vivica Fox gebeurd dat ze gedegradeerd is tot B-film pulp. Ian Ziering daarentegen is denk ik hartstikke blij, dankzij Sharknado heeft hij weer wat te doen als acteur...."
Tara Reid-klonen en draakhaaien in 'The Last Sharknado' trailer!
"...Daar heeft schrijver Slater niet zoveel schuld aan, het debacle is volledig aan filmstudio Fox te wijten. Zoals Abon zegt, een mening die heel veel mensen delen, is de eerste helft wel goed, maar daarna valt het als een kaartenhuis in elkaar en volg......"
Excuses voor 'Fantastic Four' debacle

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.