Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Idd keepertje, moet ie het eerst worden. Schijnbaar wordt hij kampioen in Creed 2, want het wordt ook vermeld in de synopsis op imdb...."
Enkele nieuwe plotdetails 'Creed II'
"...Dat van Chris Evans is alom bekend, als hij geen ja had gezegd dan hadden we Mike Vogel als Cap gehad. Het ging volgens mij uiteindelijk nog tussen Evans en Vogel. Blijkbaar wilde Marvel heel graag Evans. Ik kijk heel erg uit naar Captain Marvel en......"
Brie Larson zei bijna nee tegen Captain Marvel
"...Die slow-mo scènes in Dredd waren idd ook goed. The Walk heb ik niet in de bios gezien, maar kan me voorstellen dat die ook goede 3D had, want thuis in 2D was de diepte ook redelijk indrukwekkend...."
POLL: Films die de 3D-bril waard zijn!
"...Dus als Bumblebee slaagt, krijgen we alleen maar solo spin-off films ........... Ik wil graag dat de nieuwe film slaagt, maar ik hou mijn hart vast zodra die Bonaventura weer zo'n uitspraak als dit doet...."
Solofilm voor 'Optimus Prime' mogelijk op komst
"...Ja beetje jammer dat ze in het echt niet zulke grote borsten heeft, maar ziet er wel weer fantastisch uit, ook al is het minimalistisch...."
Eerste blik op nieuw kostuum 'Wonder Woman'!

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.