Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Er is echt geen geval van misbruik maken van de situatie. Ik heb laatst op AMC een docu gezien waar de beruchte 'casting couch' besproken werd. Dat is iets wat vandaag de dag nog gewoon doorgaat en zoals je leest zijn actrices bang voor hun carriere......."
Jennifer Lawrence & Reese Witherspoon onthullen ook seksuele mishandeling
"...Ziet er heel goed uit. Ook de kostuums, die als het ware tevoorschijn komen over hey lichaam, heel gaaf. Nog geavanceerder dan Starks technologie...."
Krachtige trailer 'Black Panther'!
"...Oh, wordt deze niet geregisseerd door onze Roel Reine? ;) Ik hoef deze niet te zien, is toch niet met Jason Statham en deel 2&3 waren ook niet veel soeps eigenlijk. Weet zo'n te verwaarlozen direct-to-video sequel. Maak me maar wakker als er een ni......"
Frankenstein terug op eerste foto's 'Death Race: Beyond Anarchy'
"...Hou toch op te klagen, jullie hebben de film nog niet eens gezien. De volgende trailer zal vast wel beelden hebben van de superkrachten die the New Mutants bezitten. En een trilogie aankondigen is niks nieuws, ik had niet anders verwacht, maar ze ha......"
X-Men horrorfilm 'The New Mutants' start trilogie
"...Doet me goed om te lezen, niet dat ik de vorige Thor films kort vind duren of aanvoelen, maar als deze derde film ook de 3-story arc van Hulk introduceert en behandeld, dan ben je misschien iets met tijd nodig voor dit kosmische avontuur...."
'Thor: Ragnarok' is langste Thor-film tot op heden

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.