Decepticon Avatar

Decepticon

Laatste reviews

Ninja Turtles(2014)

"...@Frietgezicht, tja, ik heb alleen maar de 1e trailer gezien en wilde alle andere trailers en tv-spots niet zien, anders zie je gewoon veel teveel. Ik..."

Ninja Turtles(2014)

"...Idd een topfilm! Het leek me aan de hand van de trailer al wel een mooie film, maar deze overtreft echt alle verwachtingen. Dit is idd echt een..."

Transformers: Age of Extinction(2014)

"...SPOILERS!!! Ik vind het een gave en ook goede film, maar ik vind hem op sommige fronten ook tegenvallen. Hoewel hij wat lijkt op de eerste film,..."

Transformers: Dark of the Moon(2011)

"...Ik ben het met je eens B@chelor. Erg gave en ook goeie film. Maar hij viel mij enerzijds toch een klein beetje tegen, ik had meer verwacht, misschien..."

Death Race 2(2010)

"...Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien. Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus..."

Laatste reacties

"...Ik denk dat Lee juíst wél Captain Marvel bedoelt, zij is een groot nieuw personage die geïntroduceerd wordt in de film. Volgens mij wordt er weer teveel achter gezocht. Maar wat werd Lee verzocht door een assistent vlak voor....? Dat is niet duideli......"
Groot nieuw personage in 'Avengers: Infinity War'
"...Ik heb het na de eerste film al opgegeven, ik vind het helemaal niks...."
Eerste recensies 'Pirates of the Caribbean 5' erg gemengd
"...Allemachtig, dat is idd heftig! Idd ook niet meer dan logisch dat hij er af stapt. Ze hebben aan Joss Whedon een hele goede, lijkt me heel apart (voor hem) om iemand anders zijn film af te maken en dan ook nog eens zo'n grootse blockbuster. Ik wist......"
Zack Snyder stopt met 'Justice League' wegens familietragedie
"...Een game verfilmen is al vragen om problemen. Ze moeten sowieso niet een verhaal brengen die een connectie legt met de games, bedenk en schrijf een losstaand origineel verhaal...."
Spider-Mans Tom Holland is Nathan Drake in 'Uncharted'!
"...Damn wat is zij toch mooi!..."
Daisy Ridley als Hamlets 'verboden liefde'

laatste ratings

watchlist

Decepticon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.