Furious 7 (2015)

Vengeance hits home

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Shifty777

Avatar

Glennekeeeee "dan moet je toch met de intentie naar de film gegaan zijn om er op te letten
want ginds in de wilde woestijn is het maar op éen shot écht te zien, het tweede gevecht met tony jaa is soms ook te zien maar dat is ook omdat je weet dat ie daar al dood was en op het einde weet je het ook maar eigenlijk was dat er niet eens aan te zien. "


Ja ik werk zelf ook vaker met CGI, dus zoiets valt mij wellicht sneller op. De mensen waarmee ik was viel het ook niet op en ik zeg ook niet dat het slecht gedaan is, maar toch zie je in verschillende scènes aan de cameraregie, montage en aan de CGI dat het een postuum toegevoegde scène is. Mits je het oog ervoor hebt dan. En ik hoop allerminst pretentieus ofzo te klinken ;)

adofmirosch

Avatar

pmw84 "Deel 3 is echt onfelofelijk slecht

Maar deel 7 .... Geen woorden voor
Zij hadden 1.5 jaar de tijd voor om een waarde volle film te leveren BUT IT WAS REALLY CRAP!

Niemand raakt gewond niemand gaat dood te veeeeeeeeeel ongeloofwaardige actie scenes, slechte verhaal lijn, Jason Statham die uit of niks constant op duikt en dan willen ze die GOD EYE stelen? Voor wat? Als de bad guy show up all the time?


Nee man, na deel 3 dit is de meeste slechtste uit de reeks. Mensen liepen de zaal uit na dat Vin Dieselhey gevecht aanging met de Helicopter


Ik heb een 6 gegeven, en dat is puur uiy respect voor Paul, anders had ik echt een 2-3 gegeven!


Jammer, na een goede reeks van 4-5 en 6 komt 7 met onzin!

Beste uit reeks is voor mij deel 5"Amen

pmw84

Avatar

Frietgezicht "Ze liepen 5 minuten voor het einde bij een film die bijna 2,5 uur duurt de zaal uit?Na deel 5 en 6 of 20 minuten wist je al dat dit nergens op zou slaan hoor,beetje laat van begrip dan."


hahaha, gelijk heb je lol

maar eerlijk, als het aan mij lag ik zou weglopen na die vliegstunt in Abu Dhabi lol ... Natuurkundig gezien, dit is o n m o g e l i j k hahaha maar in Hollywood maken ze alles mogelijk

maar goed, ik vond 5 en 6 veel beter uitzien dan deel 7. Laatste deel was TE overdreven gemaakt

Frietgezicht

Avatar

pmw84 "Mensen liepen de zaal uit na dat Vin Dieselhey gevecht aanging met de Helicopter


"
Ze liepen 5 minuten voor het einde bij een film die bijna 2,5 uur duurt de zaal uit?Na deel 5 en 6 of 20 minuten wist je al dat dit nergens op zou slaan hoor,beetje laat van begrip dan.

Glennekeeeee

Avatar

Shifty777 "
maar het is toch spijtig dat ik iedere scène waarin hij met CGI werd toegevoegd kon herkennen. "


dan moet je toch met de intentie naar de film gegaan zijn om er op te letten
want ginds in de wilde woestijn is het maar op éen shot écht te zien, het tweede gevecht met tony jaa is soms ook te zien maar dat is ook omdat je weet dat ie daar al dood was en op het einde weet je het ook maar eigenlijk was dat er niet eens aan te zien.

Frietgezicht

Avatar

Glennekeeeee "ik ben het een keer eens met je Smiley face ik vond toch ook dat deze film meer teruggreep naar de auto's dan de voorgaande delen."


Hee lul niet,je bent het 9 van de 10 keer met mij eens,en terecht,geen speld tussen mijn commentaar te krijgen. :+

Glennekeeeee

Avatar

Frietgezicht "[spoiler alert]
Huh,maybe begrijp ik je klacht verkeerd maar ik zag niks anders dan auto's. Aan het begin een race,daarna Statham En Diesel die op elkaar in rijden waar Diesel z'n oude bak weer heeft, dan de bevrijding van de hacker met auto's vanuit de lucht en op de grond, daarna de duurste op aarde waarbij ze van gebouw naar gebouw springen, dan een achtervolging met auto's in de stad plus Statham en Diesel die weer chicken spelen.
Jezus,alleen maar auto's. Moeten ze er ook nog over gaan praten wat er onder de uitlaatklep zit,zit bijna niemand op te wachten van het publiek dat nu er allemaal bijgekomen is. Auto's genoeg,meer dan genoeg."


ik ben het een keer eens met je Smiley face ik vond toch ook dat deze film meer teruggreep naar de auto's dan de voorgaande delen.

Frietgezicht

Avatar

JamesBond "lijken ze de kern van de franchise een beetje te zijn vergeten: de auto's! Niet dat deze film geen mooie auto's bevat, maar er wordt amper aandacht aan besteed, wat ik jammer vond. De enige auto die een beetje belangrijk overkomt is de $3.4 miljoen kostende Lykan Hypersport (die daarmee ook de duurste auto op aarde is), en die slaat na misschien vijf minuten screentime te pletter na een val van ruim 200 meter uit de Etihad Tower in Abu Dhabi…
"


[spoiler alert]
Huh,maybe begrijp ik je klacht verkeerd maar ik zag niks anders dan auto's. Aan het begin een race,daarna Statham En Diesel die op elkaar in rijden waar Diesel z'n oude bak weer heeft, dan de bevrijding van de hacker met auto's vanuit de lucht en op de grond, daarna de duurste op aarde waarbij ze van gebouw naar gebouw springen, dan een achtervolging met auto's in de stad plus Statham en Diesel die weer chicken spelen.
Jezus,alleen maar auto's. Moeten ze er ook nog over gaan praten wat er onder de uitlaatklep zit,zit bijna niemand op te wachten van het publiek dat nu er allemaal bijgekomen is. Auto's genoeg,meer dan genoeg.

Goov25

Avatar

jaime91 "Wat ik ook nog heel tof vind is Jason Statham in deze film. Hij is by far de beste badguy uit deze franchise. Hij is een one man army. Dat bewijst die openingsscene in dat ziekenhuis als je ziet wat voor een chaos hij aangericht heeft al. En daarom ben ik ook zo blij dat ze hem laten leven en dat hij hoogstwaarschijnlijk terug gaat komen. Hopelijk met Luke Evans samen. "

Ja eens. Wat ik wel weer jammer vond is dat ze niet realistisch waren na Stathams verlies.. Als je zo bedolven bent onder stenen moet je toch wel minstens in een rolstoel zitten. Dan hadden ze hem evengoed nog terug kunnen laten komen, hoe vet is een badguy die in een rolstoel nóg gevaarlijk is? Maar het bewijst waarschijnlijk jouw gelijk dat ie terug mag komen.

jaime91 "Hij weet echt een gevaarlijke gast neer te zetten. En de gevechten zijn dan wel een stuk realistischer. Als je Statham tegen The Rock laat vechten dan zou The Rock moeten winnen en dat gebeurt dan ook. En als je Statham tegen Diesel laat knokken zou Statham de overhand moeten hebben en ook dat gebeurt. Het is niet zo als bij Fast Five waarin je Diesel tegen The Rock laat knokken en Diesel wint. Ik bedoel laten we eerlijk zijn, Diesel zou dat in het echt never nooit kunnen winnen. En zijn personage ook niet aangezien Dom geen getrainde vechter zou moeten zijn en Hobs is dat wel. Dus dat Dom dat gevecht in deel 5 wist te winnen ging nergens over. Maar goed de vechtscenes in deel 7 zijn ook een pluspunt."

Eens. Ze bedoelden natuurlijk dat Dom dat gevecht won door z'n driftbuien die vanaf deel 1 al een terugkomend iets zijn (behalve nu in deel 7 btw); driftig omdat ie zag dat zn zusje gevangen werd genomen. Maar klopt evengoed niet idd ;) Eens over de vechtscenes!

jaime91

Avatar

Goov25 "Alles, vrijwel alles wat je geschreven hebt kan ik nazeggen. Inclusief deeltje 5 als favoriet, en inclusief de brok in de keel. +1 dus Smiley face

Van mij mogen ze vanaf nu wel een realistischere kant op gaan, de actiescenes kunnen toch niet overtroffen worden. En neem dan deel 5 als voorbeeld inderdaad: realistische actie, een fatsoenlijk verhaal, een mooie heist, en pas aan het eind gaan alle registers open. Alleen qua vrouwelijk schoon geef ik de voorkeur aan deze :D

Ook van mij 8/10."

Daar sluit ik me dan weer helemaal bij aan. Met deel 8 mag het inderdaad allemaal wat minder. De over de top actie is cool, maar je haalt de spanning eruit als je van te voren al weet dat de personages supermensen zijn. Het is nu een superhelden film geworden.

Wat ik ook nog heel tof vind is Jason Statham in deze film. Hij is by far de beste badguy uit deze franchise. Hij is een one man army. Dat bewijst die openingsscene in dat ziekenhuis als je ziet wat voor een chaos hij aangericht heeft al. En daarom ben ik ook zo blij dat ze hem laten leven en dat hij hoogstwaarschijnlijk terug gaat komen. Hopelijk met Luke Evans samen.

Hij weet echt een gevaarlijke gast neer te zetten. En de gevechten zijn dan wel een stuk realistischer. Als je Statham tegen The Rock laat vechten dan zou The Rock moeten winnen en dat gebeurt dan ook. En als je Statham tegen Diesel laat knokken zou Statham de overhand moeten hebben en ook dat gebeurt. Het is niet zo als bij Fast Five waarin je Diesel tegen The Rock laat knokken en Diesel wint. Ik bedoel laten we eerlijk zijn, Diesel zou dat in het echt never nooit kunnen winnen. En zijn personage ook niet aangezien Dom geen getrainde vechter zou moeten zijn en Hobs is dat wel. Dus dat Dom dat gevecht in deel 5 wist te winnen ging nergens over. Maar goed de vechtscenes in deel 7 zijn ook een pluspunt.

Goov25

Avatar

Jaime91 "..."

Alles, vrijwel alles wat je geschreven hebt kan ik nazeggen. Inclusief deeltje 5 als favoriet, en inclusief de brok in de keel. +1 dus Smiley face

Van mij mogen ze vanaf nu wel een realistischere kant op gaan, de actiescenes kunnen toch niet overtroffen worden. En neem dan deel 5 als voorbeeld inderdaad: realistische actie, een fatsoenlijk verhaal, een mooie heist, en pas aan het eind gaan alle registers open. Alleen qua vrouwelijk schoon geef ik de voorkeur aan deze :D

Ook van mij 8/10.

Soufian

Avatar

10 juli 2014 -> Uitgesteld dan maar.

R.I.P. Paul Walker