On Deadly Ground (1994)

His battle to save the Alaskan wilderness and protect its people can only be won...

Reviews (6)

jaime91

Avatar

Af en toe best een harde actiefilm maar bevat toch veel saaie en bizarre stukjes. De domste scene in deze film vind ik trouwens het bar gevecht waarbij Seagal als een soort vechtende Jezus een man in elkaar slaat en waarbij de man op het einde van het gevecht belooft zijn leven te beteren. O+ Heel slecht deze film en hij krijgt ook echt niet meer dan een 3 dankzij de af en toe harde actiescenes.

GREAT martial art fan

Avatar

6de reactie :

on deadly ground de film na zijn befaamde under siege film

is ook best wel een goede film

inderdaad dat zijn films wat op elkaar lijken en dat het soms wat over dreven is

maar toch kijk ik regelmatig met plezier naar deze film daarom ligt hij ook thuis


hier zit er ergens wel een goede verhaal lijn in vindt ik en het speelt zich ook af op een zeer goede locatie vindt ik

de choreografie is ook best wel goed momenten die belangrijk zijn worden zeer goed benadrukt en ook de beelden van het landschap of van de amerikaanse zeearend in het begin zijn zeer goed

en dan natuurlijk de onverslaanbare steven seagal met zijn aikido moves


steven seagal die het opneemt voor de natuur is ook wel goed

8/10

Rita

Avatar

Jawel, inderdaad weer zo'n typische SS-film. Ja, hij heeft in al zijn films een soort van do-gooder reputatie, vechtend tegen machtige mannen met euvele plannen. En de bijna mythische achtergrond van zijn onverslaanbare vechtstijl geeft hem allerlei one-liner wijsheden, alsof hij een oude meester is uit een tibetaans klooster.
Maar alles bij elkaar zijn al zijn films op die manier 1 en dezelfde film. En ik kijk ze zelf alleen als ik zin heb in simpele actie, zonder dat ik erbij hoef na te denken. Het recept van zijn films is dat iedereen doorheeft wie de slechterik is en wie de held, en dat je gelijk weet wie er winnen gaat.

Vermakelijk...

Lt. Dan

Avatar

Steven Seagal films zijn zeer bijzonder.
De immer narcistische meneer Seagal laat ff zien dat ie een paar bandjes Aikido heeft gehaald, kust altijd met veel te mooie vrouwen en is redelijk onkwetsbaar en niet bang om volle kroegen in te lopen en daar veel te stoer te gaan doen. Daarnaast floept hij er terloops nog een paar wijsheden uit die niet zouden misstaan op een WC tegeltje.

Ik ben benieuwd hoe deze film zal zijn Smiley face

CAGE

Avatar

Zoveel reacties op een van de mindere films van Seagal. Leuk, maar bent toch verbaasd. Ik ben zo een liefhebber van deze acteur ook al kan ie er niet veel van op acteergebied. De manier waarop hij altijd zijn rollen neerzet doet me toch wel wat. Ik vind hem daarom erg stoer. Maar dat neemt niet weg dat dit een van zijn mindere films is. Men moet soms ook kritisch zijn. ;)

interbob

Avatar

Ik hou van Steven Segalfilms. Niet dat hij kan acteren maar zijn gortepap is van de beste soort. Vervang het gebruik van je agressie- of stressbal door het bekijken van een Segalfilm.
Het verschil tussen deze en de andere Segalfilms is dat hij hier de groene zaak met hand en tand en gort verdedigt (maar vooral hand). Ik kan het me niet herinneren, maar waarschijnlijk is er in 1994 een serieuze milieuramp gebeurd, en waarom zou de scenarist daar niet resoluut op inspelen?
Nog een extra troef: Michael Caine als bad guy: ongezien.