Lt. Dan Avatar

Lt. Dan

Laatste reviews

On Deadly Ground(1994)

"...Steven Seagal films zijn zeer bijzonder. De immer narcistische meneer Seagal laat ff zien dat ie een paar bandjes Aikido heeft gehaald, kust altijd..."

What's Eating Gilbert Grape(1993)

"...Hele mooie film vond ik. Het heeft die wrange melancholieke realiteit die scandinavische films ook vaak hebben. Gilbert Grape (Johnny Depp) als..."

Super Size Me(2004)

"...Beetje "dom volksvermaak" dit filmpje... Lijkt een docu maar is vaker een in scene gezet filmpje met als doel rijk worden (waarschijnlijk geleerd..."

The Matrix Reloaded(2003)

"...Ik snap al die negatieve reacties niet zo... Ik vond de matrix reloaded juist een bijzonder goed vervolg, veel betere special FX, interessante..."

The Ring(2002)

"...Ik heb deze film een tijd geleden gezien, en vond hem best goed. Het is ook meer een moderne goed gemaakte horror/thriller dan een thriller als se7en,..."

Laatste reacties

"...Leuke film, zonder Walken nog steeds leuk, maar zijn karakter geeft wat meer diepte in de verder luchtige film. Christopher Walken tilt het wat mij betreft van een 7 naar een 8 (hetgeen ik deze film dus heb gegeven)...."
Blast from the Past
"...Goede film. Williams speelt erg goed. Overigens vind ik juist wel dat Williams altijd wel iets psycho/griezeligs heeft, raar klein mannetje met van die onpeilbare pretoogjes. (denk ook aan Insomnia) Deze komt nog dichter bij de perfecte typecast ;......"
One Hour Photo
"...Hahahaha morgen heb ik een ICT cursus over netwerken. Ben ik blij dat ik dankzij deze film al grotendeels weet hoe het internet werkt :P..."
The Net
"...Boksweekend: GladiatorActiefilm Een verhaal over twee jongens die vastzitten in de wereld van het ondergrondse boksen. De een vecht om gokschulden af te betalen van zijn vader en de ander vecht om te ontsnappen uit het getto. De twee jongens word......"
Gladiator
"...Prima mooi vormgegeven film! Het verhaal (plot) blijft nogal wazig en imho een beetje ondergeschikt aan de overige elementen van de film.. En idd "mad world" van Gary Jules is oorspronkelijk van Tears for Fears, net als de song "head over heels" d......"
Donnie Darko

laatste ratings

Lt. Dan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Lt. Dan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.