Raw Deal

Raw Deal (1986)

The government gave him a raw deal. Nobody gives him a raw deal.

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

de waarderingen voor deze film zijn om een onduidelijke reden te negatief. Gewoon een goede actiefilm met een redelijk verhaal die je kijkt voor Arnie en de vele actie scenes. Vorm een eigen mening en praat anderen niet na. Gewoon kijken. 7/10

OrdannonsX

Avatar

jacq "...vind hem NIET kunnen acteren, zijn gezicht heeft altijd dezelfde uitdrukking en ook zijn lichaamstaal is altijd hetzelde, dreigend dus en zijn meeste films vind ik 3x niks."


Er zijn dus echt mensen die films met Schwarzenegger kijken, en dan letten op zijn acteerwerk... Inderdaad, hij kan niet acteren, in zijn eerdere films kon hij totaal geen engels ("He harassed, muerdered and mullilated her!" - deze film)... De films waarin hij speelt moet je juist kijken om de knalharde actie, en als je niet teveel op de spreekfoutjes let zijn het gewoon films om van te genieten!

krisiz

Avatar

Net gewoon weer gekekend, film blijft leuk! Deze kijk je inderdaad niet voor de acteerprestaties, maar de lompe actie en de shoot-outs, gewoon entertaining!

Flip_Flipperkast

Avatar

Arnie en aktie staat garant voor spektakel, of het nou een barbaar is met een zwaard (Conan) of een killer uit de toekomst (Terminator) IK VIND alles van Arnie maakt plezierig om naar te kijken net als deze topper.

AmAzE

Avatar

Het YouTube filmpje gaat niet over deze film redactie!

aardige film dit, wordt pas echt Arnie aan het einde

Flaris

Avatar

Voor een film van bijna 20JAAR oud is dit wel een toppertje !

Kenji

Avatar

Zelfs de doorgewinterde Arnoldfan zal moeten toegeven dat Raw Deal binnen het oeuvre van de Oostenrijkse Eik opvalt door de nogal onsympathieke en cynische uitstraling, van zowel Arnie's personage als de film in zijn geheel. Zelfs in The Terminator wekt Ahnuld meer goodwill op bij de kijker. Een raar - en beetje naar - filmpje. Daarom slechts [rating 4.5]

Ageell

Avatar

Haha het verschil tussen het ft en imdb cijfer is nu wel erg groot.

dan weet je meteen genoeg over de film, dom maar vermakelijk mits je een beetje van het genre houd

zap er zeker wel ff op

Baski

Avatar

Who's the man? Arnie's the man!!

Hij komt mij in de film over als een echt 'foute' kerel (kleding, haar, enz.), maar gelukkig is dit geen mode forum/site! :E

WoUtoMatiC

Avatar

Beetje belachelijk dat deze film als aanrader wordt aan gemerkt. Ik snap dat bepaalde personen binnen FT een zwak voor Arnie hebben. Maar dit gaat me echt te ver.

Vince

Avatar

Haha Arnie night vanavond Smiley face

toch een leuke film hoor, vind ik..

I can't get nooooooooooooooooo........
satisfaction.......... en dan ook nog redelijk goed schieten

spiderhouse

Avatar

Leuke film toch heeft hij betere films gemaakt

einstein

Avatar

Eraser "Weer een Arnold film op tv :E "


ja, maar ik vind deze toch echt een stuk minder dan Conan en predator. Deze rol is Arnie veel minder op het lijf geschreven dan in die andere films. Ook valt het aktiegehalte vies tegen en weet deze film geen spanning op te bouwen, noch vast te houden.

[rating 2]

Eraser

Avatar

Weer een Arnold film op tv :E Lekkere actie film en het einde blijft nog steeds briljant als hij al zijn guns uit de kast pakt. :W

[rating 4]

jacq

Avatar

Nee inderdaad, ik zou het niet weten, maar ach who cares?? Kan hem wel gaan zitten vertellen maar dat duurt ook weer zo lang en daar zit OOK niemand op te wachten, wist niet eens dat er zoveel Terminator films waren, was eentje niet voldoende???? Nuhh duidelijk dus NOG meer vraag naar, hoe is het mogelijk he?

Durkie

Avatar

jacq "Behalve Terminator vond ik wel redelijk, welke weet ik niet meer maar diegene waarin Linda Hamilton ook in meespeelde."

Er zijn nu 3 Terminator-films (eigenlijk 4: Terminator 2 3D meegerekend) en in de eerste 2 speelde Linda... dus nu weten we nog niks hè?

BobRooney

Avatar

Elk jaar kom je deze film wel tegen...