OrdannonsX Avatar

OrdannonsX

Laatste reviews

Daylight(1996)

"...Dit is een van de films die ik vooral kijk voor een beetje jeugd sentiment. Nu je wat ouder ben merk je dat deze film niet veel voorstelt, maar toen..."

Laatste reacties

"...[quote=filmlover]is dit bagger?[/quote] Reken maar dat dit bagger is. Het script is slecht, en dat brengt ongeloofwaardig acteerwerk met zich mee. De effecten zijn alsof ik een cartoon-achting PS2 spelletje aan het spelen ben. Het is allemaal ook......"
Lava Storm
"...Altijd vervelend om een legende te zien gaan natuurlijk. Maar dit is waarschijnlijk een wijs besluit. De man is over de vijftig jaar oud, dus dat hij het rustiger aan wilt doen is z'n goed recht. Als ik Jackie Chan straks in een lijkenzak afgevoerd z......"
Jackie Chan stopt met actiefilms
"...Zeker een van de mooiere oorlogsfilms, en geeft ook een boodschap aan het einde. Het is niet zomaar lomp geschiet, of een herhaling van de geschiedenis. Ik kon me alleen niet echt bekommeren om de personages. Al met al is dit nog steeds een heel ster......"
Act of Valor
"...Beetje overgewaardeerd, als je het mij vraagt. Het heeft een nogal realistische kijk, en er zit zeker humor in. Origineel is het ook zeker wel. Maar ik vind dit zeker geen speciale film...."
Kick-Ass
"...Leuke film. Bij lange na niet de beste film met Willis, maar wel een van de leukere...."
Bandits

laatste ratings

2,8
Lava Storm (2008)
Lava Storm (2008)
5,3
Act of Valor (2012)
Act of Valor (2012)
7,4
Kick-Ass (2010)
Kick-Ass (2010)
6,3
Twister (1996)
Twister (1996)
6,2
Bandits (2001)
Bandits (2001)

watchlist

OrdannonsX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.