OrdannonsX Avatar

OrdannonsX

reacties

  • [quote=filmlover]is dit bagger?[/quote] Reken maar dat dit bagger is. Het script is slecht, en dat brengt ongeloofwaardig acteerwerk met zich mee. De effecten zijn alsof ik een cartoon-achting PS2 spelletje aan het spelen ben. Het is allemaal ook heel voorspelbaar. Wat ik er goed aan vond, was dat de film lekker kort is.

    als reactie op de film Lava Storm

  • Zeker een van de mooiere oorlogsfilms, en geeft ook een boodschap aan het einde. Het is niet zomaar lomp geschiet, of een herhaling van de geschiedenis. Ik kon me alleen niet echt bekommeren om de personages. Al met al is dit nog steeds een heel sterke film.

    als reactie op de film Act of Valor

  • Beetje overgewaardeerd, als je het mij vraagt. Het heeft een nogal realistische kijk, en er zit zeker humor in. Origineel is het ook zeker wel. Maar ik vind dit zeker geen speciale film.

    als reactie op de film Kick-Ass

  • Leuke film. Bij lange na niet de beste film met Willis, maar wel een van de leukere.

    als reactie op de film Bandits

  • Zelfs met een baardje ziet Ryan Reynolds er nog niet stoer uit! O+

    als reactie op de film Smokin' Aces

  • Rampzalig slechte film, zelfs terwijl de film het juiste publiek aanhield en zichzelf niet te serieus nam. De meeste personages gedroegen zich in de film niet zoals ze in de games zouden gedragen, de sets waren duidelijk oerlelijke CGI, en sommige gevechten (ik houd van martial arts, dus dit wil wat zeggen) waren langdradig en saai. [quote=spock]Als je zo de reacties hier boven,bekijk dan is het niet zo heel moeilijk na te gaan wat ongeveer de gemiddelde leeftijd van sommige personen zijn.[/quote] Duidelijk de leeftijd/doelgroep waar deze film op gericht is. Dit vind ik dus op zich niet zo vreemd.

    als reactie op de film DOA: Dead or Alive

  • Gisteren voor de 4de keer gekeken. Deze blijft me werkelijk doen stilvallen.

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • [quote=jacq]...vind hem NIET kunnen acteren, zijn gezicht heeft altijd dezelfde uitdrukking en ook zijn lichaamstaal is altijd hetzelde, dreigend dus en zijn meeste films vind ik 3x niks.[/quote] Er zijn dus echt mensen die films met Schwarzenegger kijken, en dan letten op zijn acteerwerk... Inderdaad, hij kan niet acteren, in zijn eerdere films kon hij totaal geen engels ("He harassed, muerdered and mullilated her!" - deze film)... De films waarin hij speelt moet je juist kijken om de knalharde actie, en als je niet teveel op de spreekfoutjes let zijn het gewoon films om van te genieten!

    als reactie op de film Raw Deal