svk1985 Avatar

svk1985

Laatste reviews

Dragonball Evolution(2009)

"...Hoe kan de film nu al 8.5 gemiddeld staan, en Jeroentjee en Lord Voldemort hebben al gestemd.... maar moet wel zeggen dat ook ik zin heb in de..."

Spider-Man 2(2004)

"...Ik vond deel 1 echt super, knap ook dat het introduceren van iedereen te veel tijd kostte ten koste van de rest van de film. Had daarom verwacht dat..."

Saw III(2006)

"...Deel 1 was zo goed...en het einde meesterlijk deel 2 was minder maar wel goed, het idee om een groep in een huis te zetten was neit origineel, maar t..."

Laatste reacties

"...Lourenssen, je klinkt niet zo negatief als vele anderen en nog geef je een 1???..."
Dragonball Evolution
"...Gewoon een goeie, lekker wegkijkende film... wel raar dat een eigenlijke parodie (wat dit ooit moest worden) toch een sterke actiefilm is geworden met nog humor ook acteerwerk is idd niet optimaal, maar daar valt wel mee te leven, vanavond weer lek......"
The Mummy
"...Eindelijk eens een degelijke tennisfilm..... verhaal is wel beetje voorspelbaar, maar is toch wel te pruimen Het tennis is inderdaad wel erg duidelijk genept. Als ik op die manier zou slaan en toch de ballen zo goed zou raken, zou zelfs ik op Wim......"
Wimbledon
"...Inderdaad erg slechte film... schaam me er haast nog voor dat ik af en toe moest lachen.... toch nog een spaarzaam positief puntje over de film..."
Meet the Spartans
"...Vond dit deel eigenlijk de beste van de 3, deel 1 iets minder en deel 3 heel wat minder. Naar mijn mening zit in dit deel verreweg de meeste humor en kan me scenes herinneren dat ik niet meer bijkwam. Zeker een aanrader..."
Shrek 2

laatste ratings

svk1985 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

svk1985 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.