TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...Sorry voor de late reactie, maar na het zien van deze film moest ik even naar de tandarts om het glazuur van mijn tanden te laten herstellen. Zoveel zoetigheid kom mijn gebit gewoon niet aan ..."
The Nutcracker and the Four Realms
"...Geweldige film. Er zullen misschien wat hiaten zitten Echt vs Film maar neemt niet weg dat de film gewoon heel erg goed is. Geweldig (oscar-worthy?) spel van Rami Malek. Onthoud ook dat het meer dan 25 jaar geleden is dat Freddy is overleden en er d......"
Bohemian Rhapsody
"...Cannonball run is heel lang mijn 'No-brains-just-beer' favo film geweest. Las idd een tijd geleden in een interview dat hij lang een Rene vd Gijp mentaliteit heeft gehad: oftewel heel veel lol hebben en het leven niet al te serieus nemen. Dat hij hel......"
Legendarisch acteur Burt Reynolds overleden
"...Ben het met de meeste reacties (en recentie) eens. Heerlijke weg-kijk film zonder al teveel pretenties. Alhoewel ook deze film last heeft van het 'toch-even-een-corrigerende/pretentieuze-disney-like- message' vermelden....nergens voor nodig. Ik had......"
Ready Player One
"...Top reactie. Iedere prijs (lees: media aandacht) is er weer 1. En laten we wel zijn: Jumanji was natuurlijk wel een erg leuke (en misschien zelfs wel goede) film..."
The Rock trots op Razzie Award

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.