TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...Matrix scene is en blijft geweldig. Ik weet nog dat ik deze scene voor het eerst zag op een Full HD scherm met surround sound (toen nog super cutting edge allemaal ) en dat ik compleet uit mijn stoel werd geblazen. ..."
Joker in 'The Dark Knight' bovenaan Top 21 meest memorabele filmmomenten!
"...5 sterren in de volkskrant. 3.5 hier. Ik ben benieuwd. Ga hem morgenavond in Belgie kijken (in NL is ie 16+ en in Belgie niet. Zoonlief wil hem ook graag zien)..."
Once Upon A Time... In Hollywood
"...@Robbepost: Helemaal in het begin van zijn carriere. Net als Madonna trouwens. https://m.imdb.com/title/tt0065904/?ref_=m_nmfmd_act_82 On-topic: Ik vond Rhinestone vreselijk. Demolition man altijd geweldig gevonden..."
Stallone over zijn slechtste film en ''gevecht'' met Schwarzenegger
"...OK. Ik moet even iets heel wilds gaan doen of zo. Afvalbak buiten zetten of met 55 door een buurt rijden waar je 50 mag Hebben ze alle acteurs in deze film maar in een container testosteron gedompeld of zo? ..."
Krankzinnige trailer F&F spin-off 'Hobbs and Shaw' met Idris 'Superman' Elba!
"...Precies zoals boven beschreven wordt: een puber-popcorn film. Met die insteek ga je je zeker vermaken. I did :) Gewoon prima bios-vermaak, met soms hele leuke grappen. 4 sterren misschien net wat teveel, maar zeker beter dan de middenmoot. ..."
Shazam!

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.