TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...OK. Ik moet even iets heel wilds gaan doen of zo. Afvalbak buiten zetten of met 55 door een buurt rijden waar je 50 mag Hebben ze alle acteurs in deze film maar in een container testosteron gedompeld of zo? ..."
Krankzinnige trailer F&F spin-off 'Hobbs and Shaw' met Idris 'Superman' Elba!
"...Precies zoals boven beschreven wordt: een puber-popcorn film. Met die insteek ga je je zeker vermaken. I did :) Gewoon prima bios-vermaak, met soms hele leuke grappen. 4 sterren misschien net wat teveel, maar zeker beter dan de middenmoot. ..."
Shazam!
"...Ziet er gewoon weer top uit. Zin in!..."
Teaser trailer Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!
"...Gewoon een leuke zaterdagavond film. Niks meer en niks minder. Geen oscarmateriaal (nou CGI misschien), maar wel heerlijk kijkvoer. Verhaal is bij tijd en wijlen wat slapjes, maar visuals zijn impressive. ..."
Alita: Battle Angel
"...Office space is briljant. Maar dan vooral als je zelf ook een office nerd bent . En helemaal als je voor een Amerikaans bedrijf werkte dat perse het cubicle concept in NL wilde introduceren. En eigenlijk ook de enige film waarin Jennifer Anniston te......"
De grootste Fanboy-films! [deel 2]

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.