TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...Mortal Kombat was idd leuk. Maar persoonlijk vind ik Prince of Persia ook redelijk geslaagd..."
Strijdbare Lara Croft in trailer 'Tomb Raider': eindelijk een echt goede gamefilm?
"...Wow ...op basis van een trailer een film afschrijven. Ik ben net geweest en vond het echt een leuke film. Geen pretenties, gewoon heerlijk kijkvoer. En Dwayne in een rol die hem prima ligt. ..."
Jumanji: Welcome to the Jungle
"...Op Amazon prime hebben ze een hele leuke Drama-docu over Hughs leven. Na het bekijken ervan kan ik zijn levenshouding alleen maar bewonderen...."
Playboy-oprichter Hugh Hefner overleden
"...Heel toevallig bij deze film uitgekomen na een plotselinge regenbui. Ik kan me ook helemaal vinden in de recensie. Voelt idd als Oceans Eleven poor mans style. Leuke rol van Daniel Craig. Enige nadeel is dat de film erg langzaam op gang komt..."
Logan Lucky
"...Gisteren geweest en ik vond het absoluut de moeite waard. Beetje een kruising tussen Star Wars TESB, gemiddelde Star Trek: NextGen aflevering en oude Flash Gordon films. Of om bij een Luc Besson film te blijven; hij lijkt op 'The 5th Element'. Idd:......"
Valerian and the City of a Thousand Plan...

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.