TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...Cannonball run is heel lang mijn 'No-brains-just-beer' favo film geweest. Las idd een tijd geleden in een interview dat hij lang een Rene vd Gijp mentaliteit heeft gehad: oftewel heel veel lol hebben en het leven niet al te serieus nemen. Dat hij hel......"
Legendarisch acteur Burt Reynolds overleden
"...Ben het met de meeste reacties (en recentie) eens. Heerlijke weg-kijk film zonder al teveel pretenties. Alhoewel ook deze film last heeft van het 'toch-even-een-corrigerende/pretentieuze-disney-like- message' vermelden....nergens voor nodig. Ik had......"
Ready Player One
"...Top reactie. Iedere prijs (lees: media aandacht) is er weer 1. En laten we wel zijn: Jumanji was natuurlijk wel een erg leuke (en misschien zelfs wel goede) film..."
The Rock trots op Razzie Award
"...Mortal Kombat was idd leuk. Maar persoonlijk vind ik Prince of Persia ook redelijk geslaagd..."
Strijdbare Lara Croft in trailer 'Tomb Raider': eindelijk een echt goede gamefilm?
"...Wow ...op basis van een trailer een film afschrijven. Ik ben net geweest en vond het echt een leuke film. Geen pretenties, gewoon heerlijk kijkvoer. En Dwayne in een rol die hem prima ligt. ..."
Jumanji: Welcome to the Jungle

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.