TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...Op Amazon prime hebben ze een hele leuke Drama-docu over Hughs leven. Na het bekijken ervan kan ik zijn levenshouding alleen maar bewonderen...."
Playboy-oprichter Hugh Hefner overleden
"...Heel toevallig bij deze film uitgekomen na een plotselinge regenbui. Ik kan me ook helemaal vinden in de recensie. Voelt idd als Oceans Eleven poor mans style. Leuke rol van Daniel Craig. Enige nadeel is dat de film erg langzaam op gang komt..."
Logan Lucky
"...Gisteren geweest en ik vond het absoluut de moeite waard. Beetje een kruising tussen Star Wars TESB, gemiddelde Star Trek: NextGen aflevering en oude Flash Gordon films. Of om bij een Luc Besson film te blijven; hij lijkt op 'The 5th Element'. Idd:......"
Valerian and the City of a Thousand Plan...
"...Gisteren film gezien en ik kan me prima vinden in bovenstaande recentie. Idd beetje tussen JB en AP in. De vergelijking met xXx is er 1 die wel opgaat eigenlijk. Waar ik me wel aan ergerde waren bepaalde grappen die niet in zo in context en ook gewo......"
Kingsman: The Secret Service
"...Impressive! En ben het met bovenstaande commentaren eens: we hebben genoeg historisch aansprekende figuren om hele rits films te maken...."
Tweede trailer Nederlands epos 'Michiel de Ruyter'

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.