TheVault Avatar

TheVault

Laatste reviews

The Cannonball Run(1981)

"...Zoals al in 1 van de eerdere comments stond is het vooral leuk om naar alle celebs in deze film te kijken. Even een lijstje: Burt Reynolds, Roger..."

Serenity(2005)

"...Ik heb de film laatst gezien en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ik vind het wat te ver gaan om te zeggen dat deze in de imdb top 250..."

Laatste reacties

"...Persoonlijk vind ik dit een geweldige film. Uniek in zijn genre, heerlijk bot en Statham is top gecast; ik zou 1,2,3 niet weten wie die rol met zo'n onderkoeldheid had kunnen spelen. 0.0 plot, rollercoaster snelheid en aantal briljante scenes...."
Crank
"...Leuke film. Geen hoogvlieger, maar gewoon zo'm lekkere zaterdagavond-op-de-bank-met-een-bak-chips-en-een-biertje film. Jason mag dan geen super actuer zijn, in dit soort films komt ie toch tot zijn recht. Ik vond de spanning tussen Clive en Jason ee......"
Killer Elite
"...Hmmm...eerste keer dat ik geen recentie van DT zie. Op puur geluk maar naar deze film gegaan. Hele matige film gezien. Tjezus wat is die Jason Sudeikus ongelooflijk irritant in de ze film. Aan de andere kant: juffrouw Aniston ziet er op haar 42 b......"
Horrible Bosses
"...Deel 1 was leuk. Deel 2 stukken minder, maar nog steeds goed genoeg om, zoals hierboven al wordt gezegd, avondje rond te komen...."
Transporter 2
"...Deze film vorige week op Blue ray gezien met DTS. Dan begrijp je weer waarom je deze film in de bios zo geweldig vond en toen je hem naderhand op TV zag een stuk minder. Special effects zijn zeer OK....rest helaas wat minder...."
Independence Day

laatste ratings

7,4
The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

watchlist

TheVault heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.