Golden Ghost Avatar

Golden Ghost

Laatste reviews

Natural Born Killers(1994)

"...Deze film is zo goed dat ik er niets aan zou willen veranderen. Staat absoluut in mijn all-time top10. Een onchronologische volgorde wat veel mensen..."

The Hard Corps(2006)

"...Dramatische film. Niet kijken. Geen verhaal en de actie is mwah. "The hard core" wat volgens de beschrijving van de film een elite groep bodyguards..."

The Net(1995)

"...Erg leuke film destijds. Technologisch nu natuurlijk voledig achterhaald maar dat zijn alle films waar computers in voorkomen. Ik ga hem vanavond weer..."

Apocalypse Now(1979)

"...Steve-O het is zeker de moeite om de film een keer af te kijken. Wat betrefd het wel of niet kijken van de redux versie is het lastig om je van advies..."

The Big Lebowski(1998)

"...Ik moet eerlijk toegeven dat ook ik hem de eerste keer niet helemaal heb uitgekeken. Later toch nog een keer aangezet omdat ik een gefundeerde..."

Laatste reacties

"...Ook zeker een van mijn favorieten. Heerlijk boek wat ik nog regelmatig herlees. Ik hoop al jaren op een verfilming dus kijk hier zeker naar uit...."
Opnames scifi-film 'Snow Crash' mogelijk in 2017 van start
"...Ik kan erg genieten van een film in zwart wit maar denk juist dat het bij een film zoals MMFR niet goed werkt. Een film zoals Casablanca, 12 angry men of Dr. Strangelove zijn voorbeelden van films die met kleur toch een stuk minder (zouden) zijn maar......"
Zwart-wit versie voor 'Mad Max: Fury Road' komt er dan toch
"...Is normaalgesproken ook niet mijn keuze maar ik zie hem wel in een death wish spelen :E..."
Eli Roth regisseert 'Death Wish'-remake
"...Aub geen Schwarzenegger. Die man zou nergens meer in mogen spelen. Liever iemand zoals Chi McBride. Of als je dan dicht bij het origineel wil blijven qua slechte acteurs Mickey Rourke...."
Eli Roth regisseert 'Death Wish'-remake
"...Moet het origineel weer eens kijken. Afgelopen jaren volgens mij alleen de diverse vervolgen gezien. Een remake hiervan, soit. Dat kan best goed uitpakken. Maar een remake met Bruce...nee dank je...."
Eli Roth regisseert 'Death Wish'-remake

laatste ratings

7,0
Contact (1997)
Contact (1997)
7,3
Gattaca (1997)
Gattaca (1997)
5,3
Bunraku (2010)
Bunraku (2010)
6,1
Spartan (2004)
Spartan (2004)
6,5
Surf's Up (2007)
Surf's Up (2007)

watchlist

Golden Ghost heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.