Golden Ghost Avatar

Golden Ghost

Laatste reviews

Natural Born Killers(1994)

"...Deze film is zo goed dat ik er niets aan zou willen veranderen. Staat absoluut in mijn all-time top10. Een onchronologische volgorde wat veel mensen..."

The Hard Corps(2006)

"...Dramatische film. Niet kijken. Geen verhaal en de actie is mwah. "The hard core" wat volgens de beschrijving van de film een elite groep bodyguards..."

The Net(1995)

"...Erg leuke film destijds. Technologisch nu natuurlijk voledig achterhaald maar dat zijn alle films waar computers in voorkomen. Ik ga hem vanavond weer..."

Apocalypse Now(1979)

"...Steve-O het is zeker de moeite om de film een keer af te kijken. Wat betrefd het wel of niet kijken van de redux versie is het lastig om je van advies..."

The Big Lebowski(1998)

"...Ik moet eerlijk toegeven dat ook ik hem de eerste keer niet helemaal heb uitgekeken. Later toch nog een keer aangezet omdat ik een gefundeerde..."

Laatste reacties

"...Zeker een film die blijft boeien. Voor een paar euro is deze film het zeker waard als je hem ziet liggen. Het verhaal is niet erg gecompliceerd maar de vertolking van voornamelijk Val Kilmer is zeker de moeite waard...."
Spartan
"...Wat een mooie film. Ik ken niemand die zo goed een wat hulpeloos man kan spelen als Mads Mikkelson. Iemand die innerlijk verscheurd is. Waarbij de pijn echt in zijn gezicht en ogen te zien is...."
After The Wedding
"...Deze film marteld de open zenuwuiteinden en ontroerd gigantisch van tijd tot tijd. Mooi rauw weergegeven. Topprestatie van Leo en Jennifer Connelly. Absoluut een aanrader voor iedereen...."
Blood Diamond
"...Erg leuke film waar ik vandaag weer heerlijk van genoten heb. Een aantal scenes is zeer vernieuwend / gewaagd te noemen voor die tijd en er zitten een paar leuke hommages aan andere films in. [quote=Smart_3,141592]Zou iemand toevallig weten of je/......"
Schatjes!
"...Net gekeken en wat een heerlijke film. Ik ga hem absoluut aanschaffen op DVD. Absoluut een aanrader...."
Stardust

laatste ratings

7,0
Contact (1997)
Contact (1997)
7,3
Gattaca (1997)
Gattaca (1997)
5,3
Bunraku (2010)
Bunraku (2010)
6,1
Spartan (2004)
Spartan (2004)
6,5
Surf's Up (2007)
Surf's Up (2007)

watchlist

Golden Ghost heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.