Golden Ghost Avatar

Golden Ghost

reacties

  • Zeker een film die blijft boeien. Voor een paar euro is deze film het zeker waard als je hem ziet liggen. Het verhaal is niet erg gecompliceerd maar de vertolking van voornamelijk Val Kilmer is zeker de moeite waard.

    als reactie op de film Spartan

  • Wat een mooie film. Ik ken niemand die zo goed een wat hulpeloos man kan spelen als Mads Mikkelson. Iemand die innerlijk verscheurd is. Waarbij de pijn echt in zijn gezicht en ogen te zien is.

    als reactie op de film After The Wedding

  • Deze film marteld de open zenuwuiteinden en ontroerd gigantisch van tijd tot tijd. Mooi rauw weergegeven. Topprestatie van Leo en Jennifer Connelly. Absoluut een aanrader voor iedereen.

    als reactie op de film Blood Diamond

  • Erg leuke film waar ik vandaag weer heerlijk van genoten heb. Een aantal scenes is zeer vernieuwend / gewaagd te noemen voor die tijd en er zitten een paar leuke hommages aan andere films in. [quote=Smart_3,141592]Zou iemand toevallig weten of je/ik nog ergens de songtext van dat HELE foute liedje van Dennis vandaan kan halen? Ken em namelijk niet vinden....[/quote] Voor het geval je na al die jaren nog steeds aan het zoeken bent: Het nummer heet "Houdt ze echt niet meer van mij" en is gezongen door Cees Stolk en in de film geplaybacked door Dennis. Er is in 1984 zelfs een hele soundtrack op LP uitgekomen maar hoe je daar dan weer aan komt is een volgende vraag. Edit:[url=http://www.fonos.nl/winkel/product/ruud-van-hemert-schatjes] Hier dus [/url]

    als reactie op de film Schatjes!

  • Net gekeken en wat een heerlijke film. Ik ga hem absoluut aanschaffen op DVD. Absoluut een aanrader.

    als reactie op de film Stardust

  • Heerlijke laidback film. Niet voor gaan zitten als je een goed verhaal wil hebben maar zeker doen als je zin hebt in een rustige feelgood movie met een fantastische soundtrack. De 4.5 op IMDB is zeker niet verdient.

    als reactie op de film Surfer, Dude

  • [quote=Orzonal]Wat een gemiste kans! De film speelt zich af in een interessante futuristische wereld, waar er naar mijn gevoel veel te weinig mee gedaan wordt. De personage lopen in die wereld rond en je krijgt steeds het gevoel dat het slecht een achtergrond is. Ze maken er niet écht deel van uit. Het uitgangspunt van de film is al even interessant, maar op de één of andere manier komt het er evenmin uit. De personage lopen rond, zeggen en doen allerlei dingen zonder dat het je het belangrijk vindt. Een betere opbouw van de karakters in het begin van de film, had de latere scènes veel spannender gemaakt, denk ik. Zonde.[/quote] Dit. Het verhaal was gewoon erg slecht uitgewerkt en op sommige plaatsen gewoon totaal onbegrijpelijk.[spoiler] ik begreep bijvoorbeeld totaal niet waarom de mannen van Gorsky en die van de Noënieten op elkaar schoten bij het hotel[/spoiler] Echt zonde want er zat zeker potentie in het verhaal.

    als reactie op de film Babylon A.D.

  • Erg mooie film. De karakters worden ook goed uitgewerkt en het is imo zeker geenmakkelijk verhaal. Het verhaal is alleen misschien niet erg makkelijk toegankelijk voor het grote publiek waardoor The Holiday (wat ook geen slechte film is) toch tot Film van de dag is verkozen.

    als reactie op de film Adams æbler

  • De hierboven genoemde synopsis lijkt me niet de correcte voor deze film...

    als reactie op de film Mad Money

  • Zojuist gekeken en het is een erg mooie film met een indringend samenspel tussen de twee hoofdpersonen. Alleen het einde beviel me niet helemaal. [spoiler]Ik hoopte op de een of andere manier dat ze samen zouden sterven in de woestijn[/spoiler]

    als reactie op de film Seraphim Falls

  • [quote=shateandar]Daar moet ik toch tegenin gaan. Een aanrader, door de lekkere onzinnige over de top actie :)[/quote]Helemaal mee eens

    als reactie op de film Shoot 'Em Up

  • Het is een leuke film met enkele niet alledaagse karakters en heerlijke scenes. Ik kan er elke keer weer van genieten als ik hem zie. [spoiler]o.a. de bijrol van Dorff die continu probeert om mensen te laten wedden op de sterfdatum van terminale ziekenhuis patienten is hilarisch imo.[/spoiler]

    als reactie op de film Employee of the Month

  • Net gezien en zeer onder de indruk. Sterk gespeeld en goede spanningsopbouw tot het bittere einde. Ga hem zeker kopen.

    als reactie op de film The Prestige

  • Deze film was echt heel dramatisch. Zoals hierboven al vermeld vloog iedereen om de haverklap door de lucht en ook het verhaal was zeker de eerste helf van de film lastig te vinden (daarna ontbrak het volgens mij gewoon helemaal). Heb hem ook niet geheel kunnen afkijken. Deed te veel pijn aan mijn zintuigen.

    als reactie op de film Inglorious Bastards

  • Kan vaak wel genieten van dit soort films. Vanavond maar eens kijken of dit wat is. De trailer gaf wat gemengde gevoelens wat dat betreft.

    als reactie op de film Inglorious Bastards

  • Ik wordt gek van alle verschillende titels voor deze film... *Lionheart *Absent without leave *Wrong bet Vraag me echt af wie het bedacht heeft om de film onder al deze verschillende titels uit te brengen en of ik die persoon onder een bus mag wensen... Verder een erg lekkere film als je het mij vraagt. Lekkere gevechten en niet te veel op het verhaal letten :)

    als reactie op de film Lionheart

  • Ben hem aan het kijken en is zeker entertaining voor een B film op de zaterdag avond. Krijgt een dikke voldoende. Concept vind ik persoonlijk helemaal zo slecht nog niet bedacht.

    als reactie op de film Anonymous Rex

  • Vandaag dan toch deze film kunnen zien. Was niet slecht maar minder als gehoopt. Geef hem een 6. Met bier en vrienden zou hij waarschijnlijk hoger zijn geeindigd.

    als reactie op de film A Night at the Roxbury

  • [quote=filmd0p]Waarom staat er hier een Engelse titel terwijl het een Italiaanse film is op een Nederlandse site?[/quote] Omdat alle films van Sergio Leone onder hun Engels titel bekend zijn. Het is voor films uit niet Engelse landen erg lastig om bekendheid te verwerven buiten hun thuisland als er geen Engelse titel bij zit. In veel gevallen wordt er daarom dus ook een extra geluidsspoor in het Engels bij gemaakt. Dit maakt de marketing makkelijker. Kijk ook maar naar El Labyrintho del Fauno. Dit is internationaal bekend als Pan's Labyrinth.

    als reactie op de film The Good, the Bad and the Ugly

  • [quote=Bronson]Geweldige film! Alleen een vraag.. In de trailer zeggen ze bij Clint dat hij The Good is. Bij Eli dat hij The Bad is, en bij Lee dat hij The Ugly is. Maar het is toch zo dat Lee The Bad is en Eli The Ugly?[/quote] Volgens mij heb je helemaal gelijk en als ik het mij goed herinner staat het ook gewoon zo in de intro van de film.

    als reactie op de film The Good, the Bad and the Ugly

  • [quote=Breug][url=http://www.rottentomatoes.com/m/groundhog_day/]De recensies[/url] zijn erg positief en Imdb is ook erg positief over deze film. Ik denk dus dat er voor JOU niets valt te lachen. Ik vond de film hilarisch. Ik twijfel toch wel aan het gevoel voor humor van iemand die niet kan lachen om deze film[/quote] Zeer overschatte film naar mijn mening. Leuk voor een keertje, oke. Hilarisch absoluut niet. En om nou te zeggen dat als IMDB zijn mening ventileerd het ook meteen zo is vind ik wat te ver gaan. Hoe me te goede. IMDB is erg nuttig maar staar je aub niet blind op hun recencies of de cijfers die een film daar krijgt. Naar mijn mening heb je vaak meer aan de forums daar voor een goed beeld van een film.

    als reactie op de film Groundhog Day

  • Ik ben benieuwd. Ik kan mij herrineren dat ik het boek erg mooi vond. Eens kijken of ik vanmiddag in een nostalgische bui ben en deze op zet :)

    als reactie op de film Bröderna Lejonhjärta

  • Tarantino heeft deze film alleen geproduceerd bij mijn weten. Hij heeft dus verder niets met het verhaal te maken. Verder wel een aardige film maar zeker geen topper.

    als reactie op de film Killing Zoe

  • Ik ken deze film wel en vind het onterecht dat hij zo slecht beoordeeld wordt. Oke ik heb betere films gezien en echt veel diepgang zit er niet in het verhaal maar een 6.5 is hij toch echt wel waard. (eventuele bonuspunten kunnen verdient worden door het feit dat de film zich volledig in Rotterdam en Amsterdam afspeeld.)

    als reactie op de film Soul Assassin

  • Zo leer je nog eens iets op een saaie zondagmiddag.

    als reactie op de film G.I. Jane

  • Normaal hou ik juist wel van slecht over de top actiefilms op z'n tijd, maar deze kon ik echt niet waarderen. Heb hem dan ook met een 3 beoordeeld op IMDB.

    als reactie op de film Face/Off

  • Wat ik me er nog van kan herrinneren was absoluut zo slecht niet. Ik ga hem wel weer even checken vanavond denk ik.

    als reactie op de film Pushing Tin

  • Erg leuke film naar mijn mening. Zeker de moeite van het kijken waard als je hem nog niet hebt gezien.

    als reactie op de film Keeping the Faith

  • Heb vroeger het boek met veel plezier gelezen. Ben eigenlijk wel benieuwd naar de film al was het maar uit nostalgie ;) Jammer dat het voor ons werkpaarden onmogelijk is om te kijken.

    als reactie op de film Pünktchen und Anton

  • Mensen ga nou gewoon het Japanse orgineel kijken. Dat is 10x beter als deze film. Enger Beter Geen Hollywoodization van het verhaal. Wat wil een mens nog meer.

    als reactie op de film The Ring Two

  • City of Industry is zeker een goeie film (en natuurlijk Resevoir Dogs) maar deze heb ik op de een of andere (ongefundeerde) manier toch een minder goed gevoel over...

    als reactie op de film The Young Americans

  • Het was dat ik nog moest inloggen om een reactie te kunnen posten :) Verder ben ik eigenlijk wel benieuwd naar deze versie. Ga denk ik maar eens kijken of het wat is.

    als reactie op de film Sweeney Todd

  • Naar deze film keek ik dus eigenlijk wel uit. Will Ferrell, droge humor en heerlijke '90 dance en ik heb hem nog nooit gezien. En toen zonden ze iets totaal anders uit :(

    als reactie op de film A Night at the Roxbury

  • En toch vind ik het een leuke film. Heerlijk verstand op nul en kijken :)

    als reactie op de film The League of Extraordinary Gentlemen

  • OW wauw. Deze ga ik zeker kijken en opnemen. Heb em al een paar keer gezien en hij blijft geweldig. Kan hem helaas nergens op DVD vinden :(

    als reactie op de film Hopscotch