Captain Malcolm Reynolds Avatar

Captain Malcolm Reynolds

Laatste reviews

What's Eating Gilbert Grape(1993)

"...Films als 'What's Eating Gilbert Grape' zijn niet eenvoudig samen te vatten. Maar vaak zijn films die in die categorie vallen juist erg goed. Ze tonen..."

Hotel Rwanda(2004)

"...Hotel Rwanda doet denken aan uitstekende politieke Hollywoodfilms (The missing, The killing fields) van een paar decennia geleden, die de kijker ook..."

Der Untergang(2004)

"...Der Untergang maakt optimaal gebruik van de kracht die het medium film bezit: hij doorbreekt de zwijgzaamheid van het Duitse schuldgevoel en vertelt..."

Judge Dredd(1995)

"...Aanhakend op de discussie hierboven, lees nog eens de huisregels door. Deze beschrijven duidelijk dat het plaatsen van loze opmerkingen niet gewenst..."

Laatste reacties

"...All-time favorite..."
Serenity
"...Jessep: You want answers? Kaffee: I think I'm entitled to them. Jessep: You want answers? Kaffee: I want the truth! Jessep: You can't handle the truth!..."
A Few Good Men
"...Vreemd dat jullie geen woord reppen over dat dit zijn eerste project is sinds zijn zelfmoordpoging in augustus 2007. Toen slikte Wilson pillen en sneed zijn polsen door. Hij lag een tijd in het ziekenhuis en vroeg de media om hem in alle rust te late......"
Owen Wilson in Marley & Me
"...De special effects zijn wel van een zeer laag niveau...."
Journey to the Center of the Earth 3D trailer
"...Redelijk goede casting, we zullen zien waartoe het leidt...."
Smith jr. naar Earth Stood Still

laatste ratings

Captain Malcolm Reynolds heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Captain Malcolm Reynolds heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.