laundromat Avatar

laundromat

Laatste reviews

The Ice Storm(1997)

"...Heb 'm 2 keer gezien. Het is echt een aanrader. Bijzondere scenes. Ben zelf fan van Christina Ricci, dat was de reden dat ik 'm de 1e keer..."

A Series of Unfortunate Events(2004)

"...Net gezien. Ik vond hem erg leuk. Ik vind Jim Carrey grappig, vooral zijn latere werk. In 'Eternal Sunshine...' was ie briljant. En ja die gekke..."

Laatste reacties

"...Verrassend goeie film. goed spel van law en owen! en natalie is erg fijn om naar te kijken, qua uiterlijk maar ook zeker qua acteren! ik heb overigens ook zitten googlen afterwards......"
Closer
"...Ok...."
Flightplan
"...3x nix, goeie acteurs leiden niet altijd tot een goeie film. Het plot slaat nergens op. Panic Room ook met J. Foster was nog wel ok, maar dit is gewoon hetzelfde maar dan in de lucht. Ga maar wat anders kijken/doen!..."
Flightplan
"...Heb het niet zo op Hugh Grant (leukste rol blijft in Four weddings...), maar American Dreamz verrassend leuke film. Past goed in de Idols-tijdperk. Heel veel goeie acteurs (M. Gay Harden, D. Quaid, W. Dafoe). Geen hoogstand oscar-werkje, maar......"
American Dreamz
"...Ga 'm zien of neem 'm op! Jack N. acteert niet, hij is McMurphy gewoon. En idd die zuster. Het gaat eerder om wat ze niet zegt dan wel...zal verder niets verklappen. Have fun! Maar ik sla 'm een ff over. Heb 'Year of the dog' gehuurd. Tenminste......"
One Flew Over the Cuckoo's Nest

laatste ratings

laundromat heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

laundromat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.