laundromat Avatar

laundromat

reacties

  • Verrassend goeie film. goed spel van law en owen! en natalie is erg fijn om naar te kijken, qua uiterlijk maar ook zeker qua acteren! ik heb overigens ook zitten googlen afterwards...

    als reactie op de film Closer

  • Ok.

    als reactie op de film Flightplan

  • 3x nix, goeie acteurs leiden niet altijd tot een goeie film. Het plot slaat nergens op. Panic Room ook met J. Foster was nog wel ok, maar dit is gewoon hetzelfde maar dan in de lucht. Ga maar wat anders kijken/doen!

    als reactie op de film Flightplan

  • Heb het niet zo op Hugh Grant (leukste rol blijft in Four weddings...), maar American Dreamz verrassend leuke film. Past goed in de Idols-tijdperk. Heel veel goeie acteurs (M. Gay Harden, D. Quaid, W. Dafoe). Geen hoogstand oscar-werkje, maar wel vermakelijk.

    als reactie op de film American Dreamz

  • Ga 'm zien of neem 'm op! Jack N. acteert niet, hij is McMurphy gewoon. En idd die zuster. Het gaat eerder om wat ze niet zegt dan wel...zal verder niets verklappen. Have fun! Maar ik sla 'm een ff over. Heb 'Year of the dog' gehuurd. Tenminste ik heb 'm heb als troost gekregen, omdat 'I'm not there' het niet helemaal lekker deed. Ben benieuwd!

    als reactie op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest

  • Dacht leuk verhaal, eind was echter anticlimax. ik kan niet zeggen wat, anders vertel ik de clue (welke :?) ik vind dit de minste film met meneer depp. geen diepe onderbouwing, maar goed.

    als reactie op de film Secret Window

  • [quote=BMH]Wow. Je probeert wel erg je "mannelijkheid" in ere te houden. Ik mis alleen nog de kreet "Bier en tieten" aan het eind van je post.[/quote] ik hou wel van bier, maar niet van tieten :r

    als reactie op de film The Notebook

  • Dit is 1 van mijn favoriete films. Het is net als niet een cliche romantisch drama. Mooi gefilmd, goeie cast, mooie thema's. En het gaat hier vaak ook om de dingen die NIET worden gezegd. Heersen nog veel taboes. En Julianne Moore is vaak fantastisch! Hier ook!

    als reactie op de film Far from Heaven

  • Ben van het mannelijk geslacht en heb het niet zo op de romantische shit. maar deze film is echt vet! kan het niet uitleggen, maar hij is echt super! dus checken, ook de mannen, als is het met je vriendin!

    als reactie op de film The Notebook

  • :D ja, ik bedoel, ik wou haar steunen...

    als reactie op de film The Constant Gardener

  • Absolute must-see! Geen spektakelfilm/blockbuster. Rachel Weisz speelt zo goed hier! Ik wou gewoon bij haar zijn...nou ja, dat dus. Erg emotioneel allemaal. Maar niet over de top. Meer zeg ik niet: gewoon zien die handel!

    als reactie op de film The Constant Gardener

  • Parker Posey is geweldig! Maar ik sla 'm toch maar over...

    als reactie op de film Best in Show

  • [quote=Firtina]Ik hou helemaal niet van vechtfilms en al helemaal niet van boksen, ben ook niet zo een fan van Clint, maar wel van Morgan Freeman;maar deze film was inderdaad Fenomenaal.Geweldig goed![/quote] Dit is mijn tekst! Ik was errug onder de indruk. Juist omdat het niet te zoetig wordt ofzo.

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • Dit slaat de echte filmliefhebber over. Waardeloos! Verhaal en plot, allebei onlogisch. En als je het om de knappe koppen wilt zien, vooral doen...Sandra moet het volgens mij wel doen om 't geld.

    als reactie op de film Murder by Numbers

  • Ik was nogal onder de indruk van deze film! Terwijl ik niks heb met de thema's: priesters en transseksuselen (2 van de vele thema's overigens). Ik kan niet zo goed uitleggen waarom. Maar het is het sfeertje én Pedro Almodóvar is 1 van mijn favo regisseurs en Gael García Bernal 1 van mijn favo acteurs. Dat betekent nog niet altijd dat een film goed is. Maar deze wel.

    als reactie op de film La mala educación

  • Wat grappig dat er meerder mensen zijn die, net als ik, de film niet meer helemaal herinneren, maar wel dat ie goed was. Of zou dat een slecht teken zijn...?

    als reactie op de film Quiz Show

  • Heb Un long dimanche de fiançailles al gezien!! Ik heb wat foto's gezien en dacht opeens: oja Jodie Foster zat er ook in. Dus de keuze is gemaakt :)

    als reactie op de film Good Bye Lenin!

  • Ashton Kutcher was leuk in The 70's Show en Punked, maar ben benieuwd, lees veel positieve reacties.

    als reactie op de film The Butterfly Effect

  • Kan maar 1 film opnemen. Kies ik Good Bye Lenin of Un long dimanche de fiançailles?? Aaah! Ik vond Amelie briljant en Audrey Tautou ook. Maar ik hou niet van te romantische shit. En nee ik kan niet 1 kijken en de ander opnemen, want dan ligt ondergetekende al op bed (ziek :O).

    als reactie op de film Good Bye Lenin!

  • Ken de film niet, maar wat een raar tijdstip :s

    als reactie op de film Songs from the Second Floor

  • Ik hou niet zo van romantische films, maar de serie uit '95 was briljant! 1 van de weinige series die zo lang duurde (300 minuten!) en soms (heerlijk) sloom is maar mij toch fascineerde. En mr. darcy (colin firth) is in de serie onvolprezen! daar kan Matthew MacFadyen niet aan tippen! Maar toch is deze wel de moeite waard voor de woensdagavond :)

    als reactie op de film Pride & Prejudice

  • Lang geleden gezien, vond 'm wel cool toen. ga hem wel weer opnemen. wachten nog tig films op me, maar goed. vet goeie acteurs: Daniel Day-Lewis, John C. Reilly en Liam Neeson! overigens háát ik sbs6, kijk er nooit na, tenzij er een goeie film op komt. want ook in deze film wordt weer flink gepauzeerd (lees: hart van nederland :r). filmfact: 10 nominaties voor oscar, 0 gewonnen.

    als reactie op de film Gangs of New York

  • [quote=Eazy]Was dit niet die ene film waarin ze zo moeilijjk deden over de sexscenes ? Want die zouden in overvloed aanwezig zijn in deze film, of heb ik nou ongelijk?[/quote] duikplank scene werd wel genoemd. mooie scene wel.

    als reactie op de film Y tu mamá también

  • Josh H. is erg lekker, maar ga de film niet kijken. Trekt me niet. Als een film goed en de acteurs zien er ook nog goed uit, dan is 't een ander verhaal, maar ga niet alleen een film kijken omdat een acteur zo knap is. André Benjamin kan niet acteren en is niet leuk btw.

    als reactie op de film Hollywood Homicide

  • Gael García Bernal is 1 van mijn favoriete acteurs! Gewoon checken die handel; aanrader! Heeft oscarnominatie gekregen, maar Hable con ella van Pedro Almodóvar dong dat jaar ook mee en won de oscar voor Best Writing, Original Screenplay. Ook een vette film!

    als reactie op de film Y tu mamá también

  • Goeie film! Robin W. is gewoon creapy. Het is niet een heel spectaculaire film zoals al eerder gezegd hier, maar je krijgt wel de creeps van 'm. Checken als je kan! Of opnemen natuurlijk.

    als reactie op de film One Hour Photo

  • Deze gaan we weer opnemen! Scarlett is super-actrice. Vooral in 'A lovesong for Bobby Long' maakte ze indruk op me. Maar vanvond eerst 'Hairspray' checken met wat vrienden. Ben benieuwd.

    als reactie op de film Lost in Translation