Jeki Avatar

Jeki

reacties

  • [quote=Se7en]De scene in de ronddraaiende auto is een geniale grap :D[/quote] Helemaal mee eens, heb zelden zo'n briljante grap gezien. Verder is het een waardeloze film.

    als reactie op de film Out Cold

  • Vond het nederlands origineel een goede film en ben ook nog Steve Buscemi fan. Ik ga kijken.

    als reactie op de film Interview

  • [quote=ViP]Jep.. zoals ik al zij.[/quote] zij?

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • 1 en 2 zijn beide briljante films. Dat het simpele volk de film niet begrijpt doet daar niets aan af.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 2

  • Ben een groot Johnny Cash fan maar deze film kon me niet boeien.

    als reactie op de film Walk the Line

  • Slechte film. Wes Craven kan veel beter.

    als reactie op de film Scream

  • Ken deze niet maar een film met Serge-Henri Valcke kan niet goed zijn. Vind deze Vlaamsche Pot kok wel de meest irritante nederlandse acteur die ik ken.

    als reactie op de film Soul Assassin

  • Deze film laat weer eens zien hoe dom en verwerpelijk religieuze ideeen over euthanasie zijn. Vrijwel alle religieuze ideeen zijn trouwens dom en verwerpelijk maar het gaat hie even alleen over euthanasie.

    als reactie op de film Mar adentro

  • Had ipv Stallone liever iemand anders gezien maar verder een prima film.

    als reactie op de film Cop Land

  • Hele slechte film

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Briljante film, een waar meesterwerk. En wat Freak Leo te zeggen heeft is echt allemaal onzin. Deze freak moet men niet serieus nemen.

    als reactie op de film Gangs of New York

  • Briljant!

    als reactie op de film American Beauty

  • [quote=Stok]Als je je wat meer had verdiept in het onderwerp had je kunnen weten dat van de meerdere pogingen mobiel te bellen er maar een paar zijn doorgekomen omdat het vliegtuig tot een bepaalde hoogte was gedaald. Sommige van deze gesprekken zijn tevens opgenomen bijvoorbeeld van een man de met een mobiel naar de alarmlijn belt. En voor de tweede onzin die je loopt te verkondigen; kijk gewoon de film als je een oordeel wilt vellen ipv dit soort populistische gelul.[/quote] Ook al heeft superwurm de film niet gezien hij heeft wel gelijk en het is zeker geen populistisch gelul. Voor de heer of mevrouw Stok heb ik nog een tip; Loose Change. Flight 93 is echt een waardeloze film, het verhaal en de acteerprestaties deugt van geen kant. Een typische "don't fuck with the eagle" film.

    als reactie op de film United 93

  • De Niro onwaardig, waardeloze film.

    als reactie op de film Men of Honor

  • [quote=Bloyamind]Goed, dat is dus een belachelijk arrogante opmerking he :P Jijzelf heb het allemaal door en meer dan de helft van de aardkloot is achterlijk :) juist... Ik neem aan dat je dan ook wel weet dat bv. (Willekeurig voorbeeld) Darwin de mensen in Patagonie beschreef als zijnde apen. Van iemand die er verstand van zou moeten hebben onvergeeflijk natuurlijk. Maar mensen uitlachen ivbm het serieus nemen van alles wat die man zei komt niet in me op. Wat ik dus wil zeggen: stel dat het een sprookje is. Respecteer gewoon ieder zijn mening ipv. te proberen anderen belachlijk te maken met ongefundeerde onzin. Begrijp me niet verkeerd, ik respecteer je mening maar niet de manier waarop t geformuleerd is. [/quote] Respecteren? Net zoals niet-gelovigen al die honderden jaren al gerespecteerd worden door gelovigen? Bedoel je dat? Gelovigen dienen te respecteren dat de bijbel voor heel veel mensen een achterlijk achterhaald boek is vol met domme onzin. Ik persoonlijk vind de Snoopy strips heel goed maar ik begin echt niet over respect en al dat soort gelul als iemand Snoopy stom vindt.

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • Tjonge jonge, wat een depri film. Fantastisch!!

    als reactie op de film The Weather Man

  • [quote=Filmfreak Leo]Misleidend, zogenaamd objectief, sterk staaltje pro-israelische propaganda. Douglas noemt de palestijnse verzetsmensen steevast 'terroristen'. Soms zelfs 5 maal in een minuut tijd. Er wordt vrijwel volkomen voorbijgegaan aan het feit dat die verzetslieden wanhopig streden om de aandacht van de wereld omwille van de al jaren durende israelische bezetting van hun land, huizen en families. Zeker vind ik het ook een slechte zaak om sporters te kidnappen, een aanval op israelische soldaten was meer gepast geweest. Maar dat betekent niet dat die verzetslieden simpelweg terroristen genoemd kunnen worden. 'Het meisje met het rode haar', ook verfilmd, noemen we toch ook geen terrorist omdat ze de duitse bezetter dwars zat?[/quote] Verzetslieden? Wat ben jij voor iemand, je vergelijking met "het meisje met het rode haar' is gewoon misselijkmakend. Waar haal je het lef vandaan laffe sukkel. Ach, het waren toch maar joden, of niet Leo!

    als reactie op de film One Day in September

  • [quote=ASHWIN102]Zo te zien ben ik één van de weinige die er geen reet aan vond. De film was ontzettend traag. Wel aardig was dat het in de stijl van "vroeger" was geschoten én dat het nog geloofwaardig overkwam. Ik vond het verhaal geen ene bal aan. Spoiler: Bana moest 11 mannen elimineren, het duurde al zó ontzettend lang voordat hij er eindelijk 3 had neergelegd, volgens mij meer dan een uur. Ik lag halverwege knikkebollend te kijken en volgens mij zijn ze niet eens aan de elf gekomen, maar hebben ze tussendoor een Hollandse dame met blaaspijpjes neergeschoten. "Oh... ze is nog niet dood..." 'Effe snel weer m'n pijpje laden en verder gaan met schieten.' De explosies waren niet imposant, ik heb geweldige explosies gezien in nog oudere films als deze, die van terminator 2 bijvoorbeeld. Enige wat ik gruwelijk vond was dat een vent door zijn wang werd geschoten. Voor de rest? Vet bagger! Er staat alleen een dure naam aan de film verbonden. Net als dat Tommy Hillfiger kleding verkoopt, maar niet altijd is het geweldig. :r[/quote] Wat ben jij een domme rukker met je kleutercommentaar. Het gruwelijke van deze film is natuurlijk dat het op waarheid is gebasseerd. Maar jouw besef van geschiedenis gaat waarschijnlijk niet verder terug dan de laatste aflevering van GTST.

    als reactie op de film Munich

  • DonB, moet die spelling van je grappig zijn? Je lijkt wel een idioot!

    als reactie op de film xXx: State of the Union

  • Deze ken ik nog niet, ga 'm maar eens kijken.

    als reactie op de film The Contract

  • Het is een feit dat The Godfather (I+II) een van de beste films ooit zijn. Het kan je smaak/genre niet zijn maar dat verandert verder niets. Er zijn ook genoeg mensen die Frans Bauer leuker vinden dan Bach.

    als reactie op de film The Godfather: Part II

  • [quote=::DFC::Nohands[NL]]Ik ben en blijf hier bij!!! :W (andere twee delen zijn helaas een aanfluiting)[/quote] Een klassieker? Prima als je dit een goede film vindt, smaken verschillen. Maar deze film een klassieker noemen? Kleuter

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Goed maar raar.

    als reactie op de film Confessions of a Dangerous Mind

  • Waardeloos maar wel fantastisch

    als reactie op de film K-9

  • Goede film met briljante filmmuziek (oa The Church - Under the Milky way)

    als reactie op de film Donnie Darko

  • Klopt, dit is gewoon een goede film. Mensen die de film niet snappen kunnen ook GTST kijken.

    als reactie op de film Falling Down

  • Ben benieuwd of ik dit nog net zo leuk vind als 20 jaar geleden. Denk het niet.

    als reactie op de film Io sto con gli ippopotami

  • [quote=kit]Ik heb alles gezien van The Ring. Zelfs de japanse. Ik vindt persoonlijk dat de Japanse beter is dan deze. Ik vindt dat er in deze erg weinig duidelijk wordt gemaakt. Pas als je de Japanse versie hebt gezien kan je naar mijn mening mee praten voor deze. Je weet dan pas waar de film over gaat[/quote] Ik vindt?

    als reactie op de film The Ring

  • [quote=the1andonly]Alweer een meesterwerk van Steven Spielberg die zelf ook een joodse achtergrond heeft. Zijn beide ouders waren van joodse afkomst. Ik heb zijn biografie gelezen waarin onder andere aan de orde komt hoe hij aan de inspiratie kwam om deze film te maken. Het goede overwint altijd het kwade. En JC heeft het kwaad overwonnen. ook voor de Joden is hij aan het kruis genageld ook al geloven zij dat nog steeds niet. Maar goed de duitsers hebben zich toendertijd laten beinvloeden door de man met de markante snor en heeft al het sadisme wat in een mensenlijke aard kan zitten naar boven gebracht wat in Schindlers List in sommige scenes goed vertolkt is. Mensen zoals Schindler verdienen een plaats in de hemel maar waar Hitler naar toe is gegaan zou ik niet graag willen zijn.[/quote] Als het goede het kwaad zou overwinnen is er geen religie meer.

    als reactie op de film Schindler's List

  • [quote=the1andonly]Alweer een meesterwerk van Steven Spielberg die zelf ook een joodse achtergrond heeft. Zijn beide ouders waren van joodse afkomst. Ik heb zijn biografie gelezen waarin onder andere aan de orde komt hoe hij aan de inspiratie kwam om deze film te maken. Het goede overwint altijd het kwade. En JC heeft het kwaad overwonnen. ook voor de Joden is hij aan het kruis genageld ook al geloven zij dat nog steeds niet. Maar goed de duitsers hebben zich toendertijd laten beinvloeden door de man met de markante snor en heeft al het sadisme wat in een mensenlijke aard kan zitten naar boven gebracht wat in Schindlers List in sommige scenes goed vertolkt is. Mensen zoals Schindler verdienen een plaats in de hemel maar waar Hitler naar toe is gegaan zou ik niet graag willen zijn.[/quote]

    als reactie op de film Schindler's List

  • Wederom een goede film op de belg.

    als reactie op de film Sophie Scholl - Die letzten Tage

  • Haalt het niet bij z'n "look alike" Bad Lieutenant maar wel een prima film.

    als reactie op de film Training Day

  • Hi, I'm Chucky. Do you want to play? 1 was goed, de rest bagger.

    als reactie op de film Child's Play 2

  • Een prachtige film, niet iets voor de RTL-4 kijker.

    als reactie op de film The Story of the Weeping Camel