DannyEsth Avatar

DannyEsth

Laatste reviews

The Expendables 2(2012)

"...Net terug uit de bios, was een zeer vermakelijke film. De actie spat er vanaf hoewel sommige wat ouder zijn geworden was het toch erg leuk om ze weer..."

Laatste reacties

"...Lol dat mensen die Twilight troep nog durven te vergelijken met de Lord of the Rings. Ik ben niet geheel onder de indruk van de trailer vond de vorige toch wat beter, maar er zal vast genoeg actie in komen. Toch weet ik niet of het beter word als......"
Tweede trailer 'The Hobbit: An Unexpected Journey'
"...Tja waren ook veel onbekende titels. Wel leuk dat Expendables nog bovenaan staat gun ze wel wat. Die 1 miljard gaat TDKR ook wel halen een dezer weken...."
Nieuwkomers doen The Expendables 2 geen kwaad
"...Op zich wel een goede recensie al moet je natuurlijk wel zelf nog de film zien om het te beoordelen. Ik zie wel dat er in elke recensie weer word teruggegreepd naar de vergelijking met the joker en het nieuwe verhaal in the dark knight. Dat is niet a......"
The Dark Knight Rises
"...Inderdaad helaas word het wel gewoon gedaan je ziet zat mensen die niet van comicbook of actie films houden die dan gewoon de film als rotten bestempelen. Ik hou zelf niet van pure drama films bijvoorbeeld dan ga ik ook niet zulke films beoordelen om......"
Fans door het lint om negatieve recensies The Dark Knight Rises
"...Wie weet wordt het nog wat, alhouwel ik er nog niet echt warm van wordt. Maar als het aanslaat zie ik ze inderdaad steeds nieuwe stukjes maken...."
Clip uit The Avengers spin-off Item 47

laatste ratings

watchlist

DannyEsth heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.