Franz Avatar

Franz

Laatste reviews

A Sound of Thunder(2005)

"...Ooit voor twee Euro uit een grabbelbak gevist, had ik hem maar laten liggen.... Er bestaan gewoon oneindig veel betere methoden om van twee Euro..."

Give 'em Hell Malone(2009)

"...De eerste vijf minuten van deze film scheppen verwachtingen die de volgende zevenentachtig minuten bepaald niet waar weten te maken. En dan heb ik..."

Raw Deal(1986)

"...Ik word dus ook doodmoe van dat eeuwige gezeur aangaande Arnold’s acteer kwaliteiten. Een Mustang Fastback kan ook niet acteren, toch is daar een..."

Star Trek(2009)

"...Waar de serie (en de er op gebaseerde films) via incarnaties als “Next Generation” en “Voyager” langzaam is afgegleden naar een politiek correcte soap..."

Enemy at the Gates(2001)

"...Een van de weinige films waarin men laat zien dat er aan het Oostfront eigenlijk twee even foute regimes tegenover elkaar stonden, en dat de soldaten..."

Laatste reacties

"...Wat een gezever allemaal.... Wall-E is gewoon een briljante animatie film. Waarom? Lees Kaj’s recensie maar, die is gewoon spot-on. En wat het gebrek aan dialoog betreft; het is juist erg knap om zoveel te vertellen met zo weinig woorden, om......"
WALL·E
"..."Voormalig huurmoordenaar Bob Lee Swagger" Volgens mij is hij een voormalige scherpschutter van de US Army..... Prima actie film overigens, en Kate Mara is plezierig voor de ogen ;)..."
Shooter
"...[quote=kevinvdk]deze film ga ik vanavond bekijken ik zal je laten weten wat ik er van vond[/quote] Hmmmm, OF hij is zo slecht dat Kevinvdk het einde niet meer heeft mogen meemaken, OF hij duurt wel héél erg lang...... En als je dan de trailer w......"
Pulse
"...Prima James Bond persiflage, niet meer, maar zeer zeker ook niet minder. Must see voor de liefhebbers van het genre :Y..."
Get Smart
"...Absolute klassieker met een ijzersterke jon Voight, en een verbazingwekkend sterke Eric Roberts, must see ;)..."
Runaway Train

laatste ratings

Franz heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Franz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.