Frank_Costello Avatar

Frank_Costello

reacties

  • Leuke film. Jason Statham is erg cool als Chev Chelios, en door het achterlijk snelle tempo merk je niet dat het verhaal best wel basic is, hoewel het natuurlijk een goed idee is. 8/10

    als reactie op de film Crank

  • Hij staat ook nog eens helemaal op Youtube, dus je hebt echt geen excuus meer!

    als reactie op de film Plan 9 from Outer Space

  • [quote=JeXus]Zwaar overgewaardeerde film, hij is mooi, maar écht niet zo goed als iedereen ziet, veel vals sentiment en scenes die zo'n beetje in elke gevangenisfilm te zien zijn. Wat hem dan mooi maakt? Het prachtige acteren van Freeman en Robbins![/quote] Hier sluit ik me helemaal bij aan! (ook al is het een quote van 5 jaar geleden :P)

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • [quote=Languh]hmm, fijn nu hoef ik de film ook niet meer te zien, zowat het hele plot verraden[/quote] Geloof mij, deze film wil je zien. Wat een ongelofelijk mooi en gecompliceerd verhaal, een echte aanrader.

    als reactie op de film Oldboy

  • [quote=Polderkolder]-snip-[/quote] Hij is mentaal gestoord, daarom heeft hij ze niet allemaal op een rijtje. Jodie Foster kon die rol alleen doen omdat haar oudere zus (toen 19) de expliciete scenes deed. On-topic: Geweldige film, met goed acteerwerk van DeNiro (zoals altijd). Ik vond alleen zijn prestatie in Raging Bull beter.

    als reactie op de film Taxi Driver

  • [quote=Yor=]Ben het helemaal met Frank eens; het acteerwerk is echt tenenkrommend. Als er wat betere acteurs in de film zaten kwam het verhaal volgens mij veel beter tot zijn recht. En Youstip89, leer morgen op school nog maar eens klok kijken 22:35 is toch echt 5 over half 11... :P[/quote] Betere acteurs zou deze film inderdaad recht aandoen, en de traps zijn niet erg fantasievol. Het gegeven is en blijft natuurlijk interessant, ook al is het met minder mensen beter. In dit geval: [i]less is more![/i]

    als reactie op de film Saw II

  • Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sterf Whoopi Goldberg!

    als reactie op de film Fatal Beauty

  • *Zucht* heeft niet iedereen in Nederland deze film al gezien? Hij wordt ZO vaak uitgezonden :? Nouja, vanavond maar Collateral kijken dan...

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • [quote=GREAT gevechtsfilm fan]best wel een goede film goede actie goede figuren gewoon goede film 8/10[/quote] Je mag natuurlijk je eigen mening hebben, maar om deze drol nou een 8 te geven... Wat geef je dan aan The Matrix, Batman Begins etc?

    als reactie op de film Fantastic Four

  • Stem a.u.b. een 1 voor deze film. Hij is ZO slecht. Onbeschrijfelijk.

    als reactie op de film Disaster Movie

  • "Onderweg belanden de dames in de ene na de andere spannende situatie." Disney-film voor de hele familie.

    als reactie op de film Crossroads

  • Ik zie er gewoon tegenop deze film te zien. Weliswaar met vrienden, maar toch... Die Jigsaw heeft totaal geen diepgang (heeft deel 2 voor mij bewezen) en het nieuwe is er nou wel af. Was Hannibal even goed als The Silence of the Lambs? Nee. Zou Seven 2 (Eight?) even goed zijn als Se7en? Nee.

    als reactie op de film Saw III

  • [quote=nima]Ik ben het totaal niet eens met het IMDB-cijfer. Van mij krijgt deze film zeker een 7.5. Ik vond deel 2 ook zeker niet minder dan deel 1. In mijn mening moeten horror films ook echt met andere horror films vergeleken worden niet met films van een ander genre. Ik denk dat dat ook de reden is van deze 6.9 op IMDB. Ik bedoel hoeveel goede horror films worden tegenwoordig gemaakt? Volgens mij is dit de enige goede horror film zeker van de laatste 5 jaar. BTW hebben 742 mensen een 1 gegeven voor saw 2:? wat natuurlijk niet kan.[/quote] Wacht, dus Saw 2 is goed omdat de rest slecht is? Slaat als een lul op een drumstel. OT: More is not better. De eerste scene is goed en had zo als finale in de eerste film gekund. Helaas wordt de rest overschaduwd door te veel "toevalligheden" en slecht, HEEL SLECHT acteerwerk. En de plottwist is nou ook niet om over naar huis te schrijven }: Een heleboel mensen vinden het briljant, maar dat snap ik dan weer niet. Als je geen Saw fan bent moet je deze zeker overslaan.

    als reactie op de film Saw II