DelCorazon Avatar

DelCorazon

Laatste reviews

Life Is A Miracle(2004)

"...Zojuist gezien, een lange zit maar wel de moeite waard. Het IMDB geeft het cijfer beter weer dan die de Gids hanteert. Chaos, daar lijkt de Balkan..."

Stella's oorlog(2009)

"...Driemaal is scheepsrecht. Eindelijk de film helemaal uitgekeken. Aan de acteurs lag het verder niet, die deden het prima tot goed. Nee, het was..."

Omagh(2004)

"...Zojuist de film gezien op NL2. Eerlijk gezegd dacht ik de film vooraf niet uit te zien, maar ik gaf het een kans. Gelukkig maar, want de film is..."

Caterina va in città(2003)

"...Bij een Italiaanse film verwachten velen een drukke/ chaotische film, iets dat aan je voorbij raast. Vaak ten onrechte, maar in dit geval klopt het..."

Showgirls(1995)

"...Showgirls... wat lekker fout, en wat lekker uit het leven gegrepen. Zelfs Paul Verhoeven heeft jaren na het uitbrengen Showgirls als slechte film..."

Laatste reacties

"...[quote=Pococurante]Een dwerg gaat in een trein wonen die hij heeft geërfd en ontmoet diverse personages uit het nabije dorpje. Alweer zo'n film die dolgraag independent wil zijn, té politiek correct. Het is allemaal eerder beter gefilmd en vooral gea......"
The Station Agent
"...@ Sun Chaser, hij acteert dat hij een Nederlander is die Engels spreekt omdat hij de taal daar niet machtig is. Dus mag hij gebrekkig spreken, sterker nog 'moet' hij dit doen. Verder is Lammers weer lekker op dreef, het plezier als mopperkont str......"
Mafrika
"...Vandaag (febr. 2010) wordt het uitgezonden onder het motto van "De Week van de foute film." Dat wordt dus even genieten van films die zo fout zijn, dat ze juist weer leuk zijn als je je er van te voren op instelt. Ah, dit wordt een lekker weekje n......"
Battlefield Earth
"...Eigenlijk is alleen de scene met Hanna Verboom in haar (hoog opgesneden) onderbroek de moeite waard...."
Deuce Bigalow: European Gigolo
"...Een on-Amerikaans mooie film. Nu lees ik hier hoe moeilijk het was om in het verhaal te komen en verbaas me er eigenlijk over. Laat je gewoon meevoeren in het verhaal en in de fantasierijke verhalen van de vader... onderga het gewoon. Zo moeilijk......"
Big Fish

laatste ratings

6,6
Köfte (2010)
Köfte (2010)
5,9
Kicks (2007)
Kicks (2007)
5,9
Mafrika (2008)
Mafrika (2008)

watchlist

DelCorazon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.