tuonra Avatar

tuonra

Laatste reviews

The Revenant(2015)

"...Begin van de film is zeer fraai met geweldige doorlopende camerashots in een zeer dynamisch strijdtoneel. Cinematografisch is de film danook zeer..."

All Is Lost(2013)

"...Door menig positieve recensie had ik me nog zo veel voorgesteld van deze film, maar van die hooggespannen verwachting was na zo'n 5 min niets meer..."

Laatste reacties

"...Wow.. On-nederlands goed..! Het plot staat als een huis, best goed acteerwerk (iig geen typisch NLs overacting), mooie cameravoering, slimme montage die het heen- en weer springen tussen heden en verleden natuurlijk doet overkomen, en een puzzelacht......"
Boy 7
"...Wow..! Heb de film net gezien, en ben gegrepen door het realisme van het drama.. Geen filmische opsmuk die de sfeer moet verhogen, maar eerder wat karig uitgevoerde scenes en houterige montage. Maar deze meer documentaire-achtige uitstraling werkt ju......"
Zwei Leben
"...Super film, die niet in sentimentele valkuilen trapt en daardoor fris blijft. Het als klant treffen van de ex van de nieuwe lover komt wellicht wat kluchtmatig over ("oh oh, wat toevallig!"), maar veel wordt goedgemaakt door de menselijke en kwetsba......"
Enough Said
"...Ik zal hier het verhaal plakken dat ik al eerder onder de directe link naar deze film op deze site had gepost: " Door menig positieve recensie had ik me nog zo veel voorgesteld van deze film, maar van die hooggespannen verwachting was na zo'n 5 mi......"
All Is Lost
"...[quote=Aston]Een goede film met Sylvia Hoeks? Moet ik snel zien dan. Sylvia Hoeks is een hele mooi vrouw. :)[/quote] Film net gezien n.a.v. het attenderen door iza, en het is idd een pareltje. Geoffrey Rush acteert wederom ijzersterk, en Sylvia Ho......"
POLL: Jouw favoriete film van 2013!

laatste ratings

watchlist

tuonra heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.