gg_kelly Avatar

gg_kelly

Laatste reviews

gg_kelly heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik had zoveel hoop bij deze film, en het bleek een grote teleurstelling te zijn! De trailers allemaal leuk en grappig, maar dat was de film ook. zonde! 6/10..."
Knight and Day
"...Wat een drama film vergeleken met de serie en de eerste film. Als je hem gewoon zo tussendoor kijkt is ie wel leuk, maar als je de hele serie ziet daarna film 1 en dan film 2... nee dit is het gewoon niet! Ik mis zoveel komiek, sex, de 4 vriendinnen......"
Sex and the City 2
"...De eerste keer dacht ik: VRESELIJK! toen later dacht ik laat ik hem nog een keer kijken, en toen dacht ik: VRESELIJK! nee niks voor mij, echt niet om aan te zien, een + puntje is johnny en dan stopt het. 2/10..."
Fear and Loathing in Las Vegas
"...Het leek mij een erg leuke film nadat ik het verhaal had gelezen. Maar eigenlijk word de film pas leeuk op het einde en voor de rest had het niet mijn aandacht. Zeer slecht geacteerd, en had veel meer leukere grappen verwacht. De grappen waren gewoon......"
The Back-up Plan
"...Ja bij deze film heb ik een beetje 2 gevoelens. Aan de ene kant vond ik hem vreselijk en wilde ik hem na een uur uitzetten en aan de andere kant maakte het einde de film wel weer oke. Niet echt een grote aanrader 5/10..."
Last Holiday

laatste ratings

watchlist

gg_kelly heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.