JBT Avatar

JBT

Laatste reviews

The A-Team(2010)

"...Deze film vond ik echt geweldig. Lekker veel actie en humor. Dat hoort er nou eenmaal bij. Alleen het einde was wat open, maar zou dat een teken..."

Laatste reacties

"...Las het net op Twitter, schrok me rot! Niet te geloven RIP..."
Philip Seymour Hoffman (46) overleden
"...Ik heb gister ook de special gekeken. Het was inderdaad wat rommelig, maar ik ben op zich tevreden met deze nieuwe Doctor. Ik ken hem niet, maar ze zeggen dat het een goede acteur is. Afwachten tot de Christmas Special, dan kunnen we hem voor het eer......"
Peter Capaldi is de nieuwe 'Doctor Who'
"...[quote=Brein8998]Despicable me 2 was lache. Hopelijk doet MU het net zo goed, ik heb er zin in (morgen voorpremière bij pathè arena, originele versie en 3D :E :E :E :E :E )[/quote] Despicable Me 2 gaat het beter doen dan MU! Hoe weet ik dit? Ik we......"
'Despicable Me 2' verovert de NL Box Office
"...[quote=FirstAvenger]Onderhandelingen met Disney? ABC is al van disney Op wikipedia staat bij bij owner: The Walt Disney Company [url=http://en.wikipedia.org/wiki/American_Broadcasting_Company]wikpedia[/url][/quote] Zou best wel eens kunnen klo......"
'Star Wars' televisieserie mogelijk bij ABC
"...[quote=Spider-fan]De Kersspecial was geweldig. Het is moeilijk er een film van te maken, het ziet er op tv al als film uit. Je zou ze zo in de bioscoop uit kunnen brengen, ze zouden alleen nog iets langer moeten zijn daarvoor. Nu weer wachten tot......"
Steven Moffat wil 'Doctor Who'-film

laatste ratings

7,9
Goldfinger (1964)
Goldfinger (1964)
6,0
The A-Team (2010)
The A-Team (2010)

watchlist

JBT heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.