June Avatar

June

Laatste reviews

Zodiac(2007)

"...Door de reactie van o.a. Budspencer ben ik wel behoorlijk op t verkeerde been gezet (en iemand die zei dat sommige feiten zelfs uit de film zijn..."

He's Just Not That Into You(2009)

"...De cijfer/recensie zijn negatiever dan ik had verwacht. Vind t zelf een erg leuke film. Hoe vrouwen van alles in hun hoofd kunnen halen ('misschien is..."

La Vie En Rose(2007)

"...Ik kende alleen haar liedje 'rien de rien', maar haarzelf eerlijk gezegd niet echt. In tegenstelling tot veel reacties hier vond ik het een..."

Laatste reacties

"...Prachtige film! Ben erg verbaasd over de negatieve reacties hier. Dit is juist zo'n film die je aan het denken zet: Wat heb je altijd al willen doen? Leef je leven, doe het! Heb er destijds een geinig bucket-lijstje aan overgehouden voor mezelf :)..."
The Bucket List
"...Ik lees de synopsis, ik kijk de trailer, en snap er vervolgens niks meer van. Het zijn 2 heel verschillende verhalen: welke hoort nu bij deze film?..."
Otis
"...Grappig de reacties en de waarderingen. Ikzelf vind het namelijk een heerlijke feelgoodfilm die ik graag zie. Ook vind ik het vergelijkbaar met de serie, maar dan 2 uur lang, geweldig!..."
Sex and the City 2
"...Deze film is (serieus!) het enige in de wereld waardoor ik mijn vriend heb zien huilen haha!(significantie: bij 2e keer kijken was t ook raak:p) Mooie film dus :)..."
Seven Pounds
"...Van haat naar liefde: Door deze film vond ik Adam Sandler niet 1 van de meest irritante acteurs meer; zo geniaal dit haha! Verstand op 0 en kijken. Het liefst met een groep vrienden/vriendinnen na een paar borrels...."
You Don't Mess with the Zohan

laatste ratings

June heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

June heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.