DrMabuse Avatar

DrMabuse

reacties

 • Frankenstein(1931) meets Corpse Bride(2005)hier heb heel veel zin in. Vond Corpse Bride al erg leuk, een van mijn Top 100 allertijden films, afgaande op de trailer zou dat ook wel eens voor deze film kunnen gelden.:Y:Y:Y

  als reactie op de film Frankenweenie

 • Geen echt slechte film maar niet één die opvalt. Een middelmatige lichte satire, leuk om op een lui middag eens te gaan kijken maar hij blijft niet hangen. Christine Ricci sprong er op een aangename wijze uit in vergelijking met de rest van de cast.

  als reactie op de film The Opposite of Sex

 • [quote=baskabel4]ik hou persoonlijk niet zo van musicals,maar je weet war ze zeggen:nog 1 nog 1 maar niet te ver ! matige acteursperformances in de laatste alinea....[/quote] Musicals? Wat bedoel je?

  als reactie op de film Invasion of the Body Snatchers

 • [quote=centr1no]Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage verwijzingen naar een bijzonder 'boek' en wat overeenkomsten met het verhaal van Jezus. Dat is alles. Niks religieus aan. [spoiler] Behalve op het eind waar een stukje bijbel voorbij komt. Maar dat het over de bijbel gaat weet je van het begin af aan wel en hoeft eigenlijk niet eens in spoilertags.[/spoiler] Deze film heeft goede sfeer, geloofwaardige special effect, strakke aktie, er wordt prima ge-acteerd en een redelijk plot. Gewoon een goede film.[/quote] Ik ben door een flink aantal comments en recensies gegaan na je comment. Ik ben niet enigste die de ondertoon is opgevallen, veel mensen viel het op. Volgende keer beter opletten.

  als reactie op de film The Book of Eli

 • Qua actie-scènes niet slecht maar voor de rest een slechte ronduit belachelijke film. De [spoiler] religieuze [/spoiler] ondertoon was irritant en werd alleen maar erger, de fouten in logica wil ik niet eens vermelden. Ik raad deze film af. Als je een apocalyptisch drama stuk wil zien probeer The Road 2009, wil je een apocalyptische actie film dan raad ik de Mad Max trilogie aan.

  als reactie op de film The Book of Eli

 • Ik had geen hoge verwachtingen van deze film maar was aangenaam verast. De cast en crew hebben echt hun best gedaan, het verhaal was goed uitgewerkt de grappen waren leuk en de personages waren niet de standaard bordkartonnen karikaturen met de diepgang van piepschuim. Echt een film voor een luie middag filmpje kijken.

  als reactie op de film Forgetting Sarah Marshall

 • Uitstekende documentaire die op een begrijpende manier uitlegt hoe we in deze nieuwe crisis terecht zijn gekomen zonder een betuttelende toon aan te slaan. De documentaire is niet geheel vrij van een lichte linkse ondertoon, maar deze stoort niet of nauwelijks. 1 correctie de vorige grote crisis vond plaats in de jaren'30, eind oktober 1929 en eindigde in 1939 met de invasie van polen.

  als reactie op de film Inside Job

 • Een goede film die ondergewaardeerd is. Een minpunt is wel dat het fragmentarische karakter minder goed werkt dan bij iemand als Altman.

  als reactie op de film Bobby

 • Ik mis het satirische karakter van het boek, dat kwam veel minder in de film naar voren dan in het boek.

  als reactie op de film American Psycho

 • Dit is één van de beste films ooit gemaakt en naar mijn mening de beste stom-film ooit. Alles klopt aan deze film, acteren, camera, regie,script. Helaas een beetje een vergeten film zoals de meeste films uit de stom-film periode.

  als reactie op de film Sunrise: A Song of Two Humans

 • De lage score verbaast me, deze film is een klassieker een mijlpaal in de ontwikkeling van de film. De score zou toch minstens 1.5 punt hoger moeten zijn.

  als reactie op de film Metropolis