DrMabuse Avatar

DrMabuse

Laatste reviews

Dr. Giggles(1992)

"...Een aardige film, type slasher, eng is deze film niet wel humoristisch. Larry Drake, vooral bekend uit Darkman, speelt een degelijke rol als Dr...."

His Girl Friday(1940)

"...Samen met films als o.a. Bringing Up Baby, My Man Godfrey, Arsenic And Old Lace, behoort deze film tot het beste van de screwball komedies uit de..."

Cabaret(1972)

"...Deze film verdient een veel hogere score dan hij nu heeft. Het geeft een goed beeld van Berlijn in de einddagen van de Weimar republiek, gebaseerd op..."

Laatste reacties

"...Frankenstein(1931) meets Corpse Bride(2005)hier heb heel veel zin in. Vond Corpse Bride al erg leuk, een van mijn Top 100 allertijden films, afgaande op de trailer zou dat ook wel eens voor deze film kunnen gelden.:Y:Y:Y..."
Frankenweenie
"...Geen echt slechte film maar niet één die opvalt. Een middelmatige lichte satire, leuk om op een lui middag eens te gaan kijken maar hij blijft niet hangen. Christine Ricci sprong er op een aangename wijze uit in vergelijking met de rest van de cast...."
The Opposite of Sex
"...[quote=baskabel4]ik hou persoonlijk niet zo van musicals,maar je weet war ze zeggen:nog 1 nog 1 maar niet te ver ! matige acteursperformances in de laatste alinea....[/quote] Musicals? Wat bedoel je?..."
Invasion of the Body Snatchers
"...[quote=centr1no]Er zit helemaal geen 'religieuze ondertoon' in deze film tenzij je er vanaf het begin specifiek op gaat zitten letten. Er zijn een paar vage verwijzingen naar een bijzonder 'boek' en wat overeenkomsten met het verhaal van Jezus. Dat......"
The Book of Eli
"...Qua actie-scènes niet slecht maar voor de rest een slechte ronduit belachelijke film. De [spoiler] religieuze [/spoiler] ondertoon was irritant en werd alleen maar erger, de fouten in logica wil ik niet eens vermelden. Ik raad deze film af. Als je ee......"
The Book of Eli

laatste ratings

watchlist

DrMabuse heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.