filmexpert62 Avatar

filmexpert62

Laatste reviews

A Nightmare on Elm Street(2010)

"...Goede horrorfilms zijn er sowieso al weinig en de fanatieke aanhang van dit soort films zijn meestal dummys. Af en toe ben ik ook wel eens een dummy..."

To Catch a Killer(1992)

"...Een behoorlijk ondergewaardeerde filmklassieker. Spannende thriller over de serialkiller John Wayne Gacy en gebaseerd op een waar gebeurd verhaal..."

The Town(2010)

"...Ieder zn eigen smaak. Ciche ?Zijn de meeste films toch. Altijd de goede en slechterikken. Net als in de muziek alles is al een keer gedaan. Voor..."

Breaking Point(2009)

"...Geen topfilm maar redelijk geacteerd met bekende acteurs. Musetta Vander kon ik eigenlijk niet maar vind ik een mooie vrouw. Heeft zelfs meerdere..."

Laatste reacties

"...Topcomedy en nog steeds de tand des tijds doorstaan. Topacteerwerk met mooie jongen Tony Curtis,tevens een goed acteur. Koos alleen soms de verkeerde films. Verder Marilyn Monroe inderdaad een lekker wijf. Dat vond blijkbaar ook JF Kennedy. Aanr......"
Some Like It Hot
"...Goede film en glansrol van Robert Redford die zich zelf als prettyboy beschouwde. Was ie zeker vd dames als je van een pokkedalig gezicht houdt. Echter heeft goede films op zn naam staan waaronder deze met echter tevens een goede rol van James Ga......"
The Last Castle
"...Alleen al door 50 cent 2 sterren minder. Vergelijkbaar als een duet tussen Luciano Pavarotti met Vader Abraham. Kortom erg slechte castingen sowieso geen film die de geschiedenisboeken in zal gaan als gewaardeerde film. Ongetwijfeld zullen mense......"
Righteous Kill
"...Geen slechte remake maar voegt niets toe aan de oorspronkelijke versie die een wat grimmigere sfeer had en wat mij betreft ook spannender. Acteerkanon Brian Dennehy heeft helaas een te kleine rol. Verder leuk entertainment...."
Assault on Precinct 13
"...Degelijke film met goed acteerwerk en zoals al vernoemd gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Voor de rest kijk en oordeel zelf...."
Unstoppable

laatste ratings

watchlist

filmexpert62 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.