Kamehameha Avatar

Kamehameha

reacties

  • Vandaag voor het eerst gezien, als actie film op zich niks mis mee. De titel is Mad Max, buiten dat er een persoon Max heet in de film vond ik er weinig "mad max" aan ze hadden de film misschien beter Furiosa, Fury Road kunnen noemen. Geef mij dan toch maar gewoon de ouwe versies.

    als reactie op de film Mad Max: Fury Road

  • En ook in 2015 blijft deze topfilm gewoon nog super. Overigens ben ik van mening dat een oude goede film niet minder word naarmate de technologie zich verder ontwikkeld. In 2030 mocht ik dat halen zal ik nog steeds genieten van deze prachtfilm. Zouden ze tegen die tijd al bezig zijn met Terminator deel 10 in de reeks met prequals en reboots erbij?

    als reactie op de film Terminator 2

  • Vond het een zeer matige film, veel te veel clichés. Pubers die zich allemaal iets te correct en volwassen gedragen.

    als reactie op de film The Maze Runner

  • Vond de film beter als deel 2 en minder als 1. Snipes vond ik wel een toegevoegde waarde, Gibson als badguy was niet echt badass.

    als reactie op de film The Expendables 3

  • Dit zijn nou films die ik graag in me dvd collectie wil hebben en liefst net zo cheap als dat de film zelf ook is. Ik vond het een geweldige nutteloze film.

    als reactie op de film Rubber

  • Goeie racefilm, stukken beter als F&F imo. Verhaal zit natuurlijk vol cliche's maar de auto's in de film maakt dat meer dan goed. [spoiler]jammer dat de Veyron moest crashen, dat is natuurlijk de snelste van allemaal[/spoiler]

    als reactie op de film Need for Speed

  • [quote=johnwayne]Sabotage is een film die rammelt aan alle kanten. De plot is zeer ongeloofwaardig en slecht uitgewerkt. Regisseur Ayer wist schijnbaar niet goed wat hij voor een film wilde maken: een politie/actiefilm met veel gore of een gore film. Dat laatste is het helaas geworden. De talenten van enkele acteurs m.n. Sam Worthington en Terrence Howard worden volledig verkwist. Het team van Schwarzenegger, dat werkzaam is voor de DEA, is een zooitje ongeregeld dat zich net zo crimineel gedraagt als de mensen die ze zouden moeten arresteren. In hun vrije tijd kunnen ze schijnbaar alleen maar zuipen en kijken naar strippers. Het vrouwelijke lid is zelfs een junk. Tijdens een grote operatie stelen ze 10 miljoen dollar van een drugskartel maar worden zelf ook bestolen. Na een tijdje worden de leden één voor één afgeslacht. Natuurlijk is er dan altijd een hardboiled rechtgeaarde cop die de zaak wil oplossen, voor de verrassing is dat ditmaal een vrouw. En hoewel keihard wordt ze bij het eerste lieve woordje van Schwarzenegger helemaal soft en laat zich gebruiken. De film laat zich na een tijdje volledig voorspellen en de moordenaar mag geen verrassing wezen. Dit wanproduct is terecht hevig geflopt.[/quote] According to director David Ayer, Sabotage was heavily cut by the studio in favor of delivering more of an action based film rather than a mystery thriller. The original cut of Sabotage was rumored to be close to 3 hours. (bron imdb) Ik vond het een vermakelijke film met harde aktie, en echt voorspellend vond ik het ook niet. Zeker geen meesterwerk maar een degelijke popcornfilm.

    als reactie op de film Sabotage

  • Vond het verhaal beetje rommelig allemaal. De aktie was uiteraard weer goed en hard. Deel 1 blijft toch beter.

    als reactie op de film The Raid 2: Berandal

  • Heuj een remake die hadden we nog niet gehad, vond het origineel niet zo bijster goed misschien dat dit een betere versie is.

    als reactie op de film Patrick

  • Enige minpunt wat ik kon vinden was dat het een film is voor jong en oud, maar super leuk gemaakt geef de film een 9.

    als reactie op de film The Lego Movie

  • Vond de film wel aardig gelukt, beetje de creepy sfeer van deel 1 en 2 weer terug, en geen comedy zoals die delen erna.

    als reactie op de film Curse of Chucky

  • Leuke popcorn film. Ken het originele verhaal niet en deze film zal zoals vele "waargebeurde" verhalen wel flink overtrokken zijn maar dat mocht de pret niet drukken. 6/10

    als reactie op de film Pain & Gain

  • De actie in de film ziet er allemaal oke uit en daar is ook alles mee gezegd, wat een bagger is dit.

    als reactie op de film Red Dawn

  • Schitterende film. Ben niet zo'n oorlogsfilm liefhebber (op de klassiekers na dan) maar deze vond ik echt prachtig. Dat er maar veel soortgelijke films mogen komen als BHD

    als reactie op de film Black Hawk Down