schrader Avatar

schrader

reacties

  • Fuck, ik heb al gestemd per ongeluk! :N

    als reactie op de film Batman v Superman: Dawn of Justice

  • Topfilm! Muziek van Alexander Desplat is ook geweldig! Luister de soundtrack nog wel eens en vooral het nummer "Severus and Lily" brengt de emotie uit de film helemaal terug. Ik ben sowieso een enorme fan van de HP franchise en ik ben zeer tevreden met deze film en dus de bijpassende muziek! PS: kan niet wachten op "Fantastic beasts and where to find them"!

    als reactie op de film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

  • Hele oude cast van 1t/m3 terug en een super creepy villain en het wordt het beste deel ooit! Laat deze droom svp uitkomen!

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

  • Hoop dat dit een succes word! Ben niet 100% overtuigd want je hoort nooit iets over de slag van de vijf legers in Lord of the Rings.. Hoe episch kan het worden? Hoop stiekem toch op een cameo van Viggo Mortensen als Aragorn maar denk het niet.

    als reactie op de film The Hobbit: The Battle of the Five Armies

  • Feelgood movie #1 Sam Rockwell speelt echt een geweldige rol. Enorm sympathieke vent lijkt het me.

    als reactie op de film The Way Way Back

  • Ik heb net trailer #3 gezien.. Nog steeds weet ik niet precies waar het over gaat maar ik kijk hier zo enorm naar uit. Misschien nog wel meer als dat ik uit keek naar The Dark Knight Rises (en dat zegt wat). Matt je gaat weer een prestatie leveren kerel!

    als reactie op de film Interstellar

  • Van mij mag deze op nummer 1. De eerste keer in mijn ogen dat nummer twee uit een trilogie de nummer een en drie verslaat.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Ge-wel-di-ge serie! Kevin Spacey al lang niet meer zo'n prachtige rol zien spelen. Zijn machtsvertoon doet me een klein beetje denken aan Walter White. Hoop dat David Fincher meer episodes gaat regisseren want ik vind hem echt een held. Kan overigens niet wachten op 14 februari!

    als reactie op