Maac Avatar

Maac

Laatste reviews

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Terminator: Deep Fake is een boosmakende belediging voor de meesterwerken The Terminator en sequel Terminator 2: Judgment Day..."

Hellboy(2019)

"...Terminator: Deep Fake is een boosmakende belediging voor de meesterwerken The Terminator en sequel Terminator 2: Judgment Day..."

Laatste reacties

"...[quote=Artificialis]De enige voorstanders van deze maatregelen zijn de mensen die aan het eind van de maand nog een baan hebben. Lekker makkelijk oordelen, als het niet om je eigen hachje gaat.[/quote]Niet makkelijker dan de tegenstanders die op prec......"
Bioscopen bang voor 'groot en acuut probleem' [UPDATE]
"...[quote=Thiver]Alle bioscopen die ik de afgelopen maanden heb bezocht, hebben hun stinkende best gedaan om een veilige ervaring te bieden aan hun bezoekers. Alle supermarkten daarentegen doen alsof het nog 2019 is. Maar als de huidige situatie zich vo......"
Bioscopen op randje van nieuwe lockdown
"...[quote=FT]21 BRIDGES': EÉN VAN DE LAATSTE FILMS MET CHADWICK BOSEMAN Een kleine maand geleden overleed hoofdrolspeler Chadwick Boseman.[/quote]Weten jullie nog dat die ene acteur veel te jong stierf? Hier nog een verschrikkelijk slechte graffilm om j......"
'21 Bridges': Eén van de laatste films met Chadwick Boseman [Blu-ray]
"...Pascal heeft het weer voor elkaar gekregen veel te typen zonder iets te zeggen. Gevaarlijke domheid...."
Pathé stopt met het vertonen van films waar Zwarte Piet in voorkomt
"...De minst interessante film van het jaar is het meest besproken online. ..."
Is Disneys 'Mulan' eigenlijk een enorme flop?

laatste ratings

watchlist

Maac heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.