Maac Avatar

Maac

Laatste reviews

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Terminator: Deep Fake is een boosmakende belediging voor de meesterwerken The Terminator en sequel Terminator 2: Judgment Day..."

Hellboy(2019)

"...Terminator: Deep Fake is een boosmakende belediging voor de meesterwerken The Terminator en sequel Terminator 2: Judgment Day..."

Laatste reacties

"...[quote=Bluemeister]Wat een voorbarig gelul hier allemaal, wacht gewoon totdat de films uitkomen en geef dan je mening en als je er geen zin in hebt kijk dan gewoon niet![/quote]Oeps...."
Nieuwe monsterontwerpen 'Godzilla vs. Kong' gelekt
"...@Master of Films Dank voor de uitleg, maar de term is duidelijk. De combinatie van de woorden "anti" en "Marvel" is self explanatory...."
Terugkijken: Thanos' grote overwinning in 'Avengers: Infinity War'
"...^Ironisch dat je anderen aanspreekt op de voorbarige aard van hun verwachtingen, maar dat je zelf niet schroomt jouw eigen verwachtingen te delen alsof deze minder voorbarig zijn...."
Marvel gooit Phase 4 overhoop én kondigt 'Captain Marvel 2' officieel aan!
"...[quote=Yan]Er waren ook oneerlijke verwachtingen voor een door vrouwen geleide film[/quote]Als je een plekje wilt (verdienen) in een vakgebied dat gedomineerd wordt door mannen moet je vooral niet de zielige vrouwenkaart trekken. Ze willen allemaal g......"
'Birds of Prey'-vervolg moet Poison Ivy laten debuteren in DC-filmreeks
"...Zo zie je maar, to each his own. In ieder geval cool dat je de moeite hebt genomen het toe te lichten. Hopelijk zit er dit jaar ook weer genoeg moois bij voor je. :proost:..."
Filmdebuut: In 1902 nam een innovatieve illusionist ons in de eerste sciencefiction film mee naar de maan

laatste ratings

watchlist

Maac heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.