MagicMichiel Avatar

MagicMichiel

reacties

  • [quote=Roeltje]Naar mijn mening zijn de critici te negatief, het bewijst maar weer eens hoe weinig hun mening waard is. [/quote] De critici noemen inderdaad vaak veel negatieve punten op, maar dat is prima. Je moet gewoon kijken hoeveel waarde die negatieve punten voor jezelf hebben. Vind je het niet erg dat er nauwelijks uitdieping in de film zit? Nou dan weet je dat je van die film zal gaan genieten.

    als reactie op de film Warcraft: The Beginning

  • [quote=thehungergames]Weet iemand of de 3D iets toevoegt aan de film?[/quote] Ik zou zeggen ja, maar de 3d is verre van perfect. Soms zie je iemand, terwijl je de bril op hebt, een beetje dubbel. Vooral de titel had rechtsonder in het scherm een dubbelganger. Gelukkig maakt de 3d actie scènes niet onduidelijk.

    als reactie op de film The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

  • [quote=Archangel]PS: Er komt echt veel promotie voor apple producten door heel de film :E[/quote] Jazeker en ook voor BMW!

    als reactie op de film Mission: Impossible - Ghost Protocol

  • Ik ken iemand die in elke ovaal en in elke cirkel het oog van Souron ziet:E Weetje wel, zo'n iemand die z'n kamer vol heeft staan met plastic LOTR poppetjes en die ze dan met elkaar laat vechten. Hij gaf zelf ook toe dat the LOTR zijn religie is. Toen ik hem over de Hobbit vroeg vond hij die machtig, maar niet lang niet LOTR niveau. Niet dat hij voor iedereen spreekt, maar de Hobbit is dus voor lang niet alle midde aarde fans een ware voortzetting!:)

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Return of the King

  • [quote=Roeltje]Deze film is net als The Two Towers een teleurstellend zooitje. Slecht acteerwerk, personages kloppen niet. Verhaal is raar in elkaar gezet. (soms zien we heel lang niks van Frodo en Sam en dan ineens een half uur achtereen) Deze film neemt zichzelf té serieus, geen glimlach kan eraf. (oh ja wel, het einde, maar het einde is ook bagger. De muziek vind ik als trouw hardstyle en hip-hop beluisteraar zelfs prachtig. De hobbit/LOTR is te vergelijken met Star Wars. LOTR is de oude (heilige) trilogie die religie veranderde. Er was een nieuw onderwerp om in je wiskunde schrift vol mee te tekenen. Het was een toevoeging aan het leven. Toen kwam Unexpected journey, te vergelijken met the Phantom Menace. Een dramatische afgang. The Daselation was al ietsjes beter, maar nog steeds geen LOTR niveau. De hobbit was net als episode 1 en 2 niet heel serieus en je kunt prima leven zonder ze. Niet meer dan vermakelijk. Hopelijk word de 3e hobbit wat beter. Ik vond in LOTR betee geacteerd en beter geregiseerd. Iedereen heeft natuurlijk z'n eigen mening, maar wat jij gaotisch en glimlachloos noemt, noem ik kunst/filmliteratuur.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Return of the King

  • Clap if you love Dynamo

    als reactie op de film The Running Man

  • [quote=Angel_2000]Is het jullie ook opgevallen dat er in rampenfilms zoals deze altijd een 'baas' is die de ramp-theorieën niet gelooft? Het begint nu wel heel erg cliché te worden![/quote] Inderdaad. Maar wat mij vooral opviel was dat er in elk shot in en uit gezoomd werd.

    als reactie op de film 10.5