MagicMichiel Avatar

MagicMichiel

Laatste reviews

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Een absolute topfilm! Ik kon mijn ogen eigenlijk niet geloven, toen er Episode VII op het Imax doek verscheen. Ik was opgegroeid met de kennis dat dat..."

Star Trek(2009)

"...Ondanks mijn grote voorliefde voor Star Wars verwachte ik een vermakelijk actie spektakel, want SF's zijn vaak wel aardig. Ik had het blijkbaar niet..."

Pacific Rim(2013)

"...Robots in een nieuw jasje “In order to fight monsters, we created monsters of our own…” Deze uitspraak uit “Pacific Rim” geven een goed beeld over..."

Laatste reacties

"...Batman Begins wist de franchise op een niveau te brengen wat de nieuwere films al haast niet meer lijken te kunnen evenaren (maar we zullen zien). Star Trek krijgt van mij ook nog een applausje. Iemand heeft trouwens daadwerkelijk op Fantastic 4 ges......"
POLL: De meest geslaagde reboot
"...Diep en diep geschokt... Zo'n icoon der vrouwelijkheid. Ze blijft voor altijd mijn favoriete prinses. Deze zwarte dag zal nog lang worden herinnert onder fans... "She's one with the force and the force is with her"..."
'Star Wars'-actrice Carrie Fisher overleden
"...Ik ben er wat laat mee, maar de vernieuwde website vind ik zelf erg mooi. Ik heb alles kunnen vinden, op één ding na. Waar kan ik films toevoegen (als dat nog kan)? De film heet Castaway on the Moon (orgineel Kimssi pyoryugi) en ik vind dat dit parel......"
FT Off-topic 14 augustus 2016
"...Het moet natuurlijk vreselijk voor zijn familie zijn. Ook is het een groot verlies voor de filmwereld. Wie weet hoe groot hij zou zijn geworden. RIP...."
Anton Yelchin (27) overleden
"...[quote=Roeltje]Naar mijn mening zijn de critici te negatief, het bewijst maar weer eens hoe weinig hun mening waard is. [/quote] De critici noemen inderdaad vaak veel negatieve punten op, maar dat is prima. Je moet gewoon kijken hoeveel waarde die n......"
Warcraft: The Beginning

laatste ratings

watchlist