MagicMichiel Avatar

MagicMichiel

Laatste reviews

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Een absolute topfilm! Ik kon mijn ogen eigenlijk niet geloven, toen er Episode VII op het Imax doek verscheen. Ik was opgegroeid met de kennis dat dat..."

Star Trek(2009)

"...Ondanks mijn grote voorliefde voor Star Wars verwachte ik een vermakelijk actie spektakel, want SF's zijn vaak wel aardig. Ik had het blijkbaar niet..."

Pacific Rim(2013)

"...Robots in een nieuw jasje “In order to fight monsters, we created monsters of our own…” Deze uitspraak uit “Pacific Rim” geven een goed beeld over..."

Laatste reacties

"...[quote=Roeltje]Naar mijn mening zijn de critici te negatief, het bewijst maar weer eens hoe weinig hun mening waard is. [/quote] De critici noemen inderdaad vaak veel negatieve punten op, maar dat is prima. Je moet gewoon kijken hoeveel waarde die n......"
Warcraft: The Beginning
"...[quote=thehungergames]Weet iemand of de 3D iets toevoegt aan de film?[/quote] Ik zou zeggen ja, maar de 3d is verre van perfect. Soms zie je iemand, terwijl je de bril op hebt, een beetje dubbel. Vooral de titel had rechtsonder in het scherm een dub......"
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
"...[quote=Archangel]PS: Er komt echt veel promotie voor apple producten door heel de film :E[/quote] Jazeker en ook voor BMW!..."
Mission: Impossible - Ghost Protocol
"...Ik ken iemand die in elke ovaal en in elke cirkel het oog van Souron ziet:E Weetje wel, zo'n iemand die z'n kamer vol heeft staan met plastic LOTR poppetjes en die ze dan met elkaar laat vechten. Hij gaf zelf ook toe dat the LOTR zijn religie is. To......"
The Lord of the Rings: The Return of the King
"...[quote=Roeltje]Deze film is net als The Two Towers een teleurstellend zooitje. Slecht acteerwerk, personages kloppen niet. Verhaal is raar in elkaar gezet. (soms zien we heel lang niks van Frodo en Sam en dan ineens een half uur achtereen) Deze fi......"
The Lord of the Rings: The Return of the King

laatste ratings

6,1
Lucy (2014)
Lucy (2014)
7,8
District 9 (2009)
District 9 (2009)
8,3
The Irishman (2019)
The Irishman (2019)
6,9
Maestro (2023)
Maestro (2023)

watchlist