filmotopia Avatar

filmotopia

Laatste reviews

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Verrassend goede film. Ik had er geen vertrouwen in. De meeste trailers zonder dialoog of slechte dialogen beloven meestal weinig goeds. Niettemin was..."

Playtime(1967)

"...Het magnum opus van Jacques Tati en dat kan je merken. Tati streeft naar perfectie in alles, wat vaak ten koste gaat van de cohesie. Niettemin zitten..."

Laatste reacties

"...Zeer vermakelijke film met een paar originele toevoegingen. Het begint goed maar het middenstuk kabbelt wat aan. Het slotstuk is dan weer erg vermakelijk. Met name de scenes op de sneeuwschuiver gedurende de film zijn een feest voor oog en oor. Mooie......"
In Order of Disappearance
"...Eigenlijk wel jammer dat er zoveel nieuwe details verschijnen over deze film. Als starwars fan van het eerste uur laat ik me toch liever verassen. Het is ook niet nodig, want de hype is al zo groot, dat succes gegarandeerd lijkt te zijn (los van de k......"
Eerste duidelijke blik op personage Constable Zuvio in 'Star Wars: The Force Awakens'
"...Vermakelijk is het zeker, de greenscreen momenten zijn lachwekkend maar de CGI is dan weer om te huilen (kitscherig). De CGI van Warcraft is hiermee ineens briljant (al vond ik die sowieso erg meevallen). Maar goed, het past geheel in stijl bij dit s......"
Actievolle trailer 'Gods of Egypt'

laatste ratings

8,7
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
8,0
Die Hard (1988)
Die Hard (1988)
7,7
Playtime (1967)
Playtime (1967)
6,6
The New World (2005)
The New World (2005)

watchlist

filmotopia heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.