Homer Avatar

Homer

Laatste reviews

Beasts of No Nation(2015)

"...Beasts of No Nation is heel indrukwekkend, en Abraham Attah speelt de beste kinderrol die ik ooit heb gezien! Wat een talent! Idris Elba is..."

Wall Street(1987)

"..."Greed is good" Je hoeft niet verstand te hebben van de beurs om Wall Street te begrijpen, misschien krijgt deze film daarom negatieve kritieken..."

Mongol(2007)

"...Mongol is saai, heel saai. Het verhaal is simpelweg niet interessant, de grootste veroveraar aller tijden verovert alleen maar in het laatste kwartier..."

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans(2009)

"...The Bad Lieutenant is een hele aparte film, met een erg gespreid plot. Maar de focus van de film is Nicolas Cage en ja, hij speelt over the top, maar..."

Laatste reacties

"...Ben er met wat oppaskinderen heengegaan en ik vond dit echt een hele middelmatige film. Een slap aftreksel van Toy Story inderdaad. Het ontstaan van de vriendschap tussen de twee honden wordt nauwelijks opgebouwd, net als de wisselende motivaties van......"
The Secret Life of Pets
"...Als het DC-universum dan nog bestaat lol..."
Gerucht: Warner werkt actief aan 'Man of Steel'-vervolg
"...Ik vond de film veel beter dan deze recensie doet geloven! Hele strakke film die geen minuut te lang duurt. De film duurt maar 80 minuten en dat is precies goed, want veel meer heeft Lights Out niet te bieden. Uit het donker/licht-concept wordt het......"
Lights Out
"...Het bioscooppubliek slaat dus helaas Star Trek overg ten koste van Suicide Squad. De 'superhero fatigue' die volgens veel mensen dit jaar zou toeslaan blijft dus nog even uit...."
'Suicide Squad' scoort ondanks negatieve reacties
"...Hele mooie teaser. Nolan is op dit moment de enige regisseur die alle vrijheid krijgt om high-budget films te maken, zonder de bemoeienis van de grote studio's. Jammer dat alleen hij ons originele blockbusters mag leveren...."
Eerste beelden 'Dunkirk' van Christopher Nolan!

laatste ratings

6,0
Ghostbusters (2016)
Ghostbusters (2016)
7,7
Coraline (2009)
Coraline (2009)
6,4
Now You See Me (2013)
7,2
Office Space (1999)
Office Space (1999)
7,2
End of Watch (2012)
End of Watch (2012)

watchlist

Homer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.