Homer Avatar

Homer

Laatste reviews

Beasts of No Nation(2015)

"...Beasts of No Nation is heel indrukwekkend, en Abraham Attah speelt de beste kinderrol die ik ooit heb gezien! Wat een talent! Idris Elba is..."

Wall Street(1987)

"..."Greed is good" Je hoeft niet verstand te hebben van de beurs om Wall Street te begrijpen, misschien krijgt deze film daarom negatieve kritieken..."

Mongol(2007)

"...Mongol is saai, heel saai. Het verhaal is simpelweg niet interessant, de grootste veroveraar aller tijden verovert alleen maar in het laatste kwartier..."

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans(2009)

"...The Bad Lieutenant is een hele aparte film, met een erg gespreid plot. Maar de focus van de film is Nicolas Cage en ja, hij speelt over the top, maar..."

Laatste reacties

"...Toch wel lichtelijk teleurgesteld door deze film. Er zaten hele grappige momenten tussen (Kevin !) en vooral het eerste uur is zeer vermakelijk. Alleen in de laatste actiescènes begint Ghostbusters een beetje op de Ninja Turtles films te lijken. Ee......"
Ghostbusters
"...Hele leuke film, met hoofdrollen voor Wesley Snipes en Woody Harrelson. De gesprekken tussen deze twee zijn erg grappig. Ook een duim omhoog voor Rosie Perez. White Men Can't Jump heeft niet een fantastisch plot, maar het is slim en gaat goed om met......"
White Men Can't Jump
"...Vermakelijke western, maar niet veel meer dan dat. Het duo Newman-Redford is altijd leuk om naar te kijken, en de landschappen zijn van grote schoonheid. Ook zit er aardige humor in de film. (Ik heb gelezen dat dit een van de eerste buddy-films ooit......"
Butch Cassidy and the Sundance Kid
"...Wayne's World is op momenten heel grappig, maar om alle losse sketches (ja, daar bestaat de hele film uit) te kunnen waarderen moet het wel jouw humor zijn...."
Wayne's World

laatste ratings

6,0
Ghostbusters (2016)
Ghostbusters (2016)
7,7
Coraline (2009)
Coraline (2009)
6,3
Now You See Me (2013)
7,2
Office Space (1999)
Office Space (1999)
7,2
End of Watch (2012)
End of Watch (2012)

watchlist

Homer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.