Ann McDunn Avatar

Ann McDunn

Laatste reviews

Titanic(1997)

"...En dan komt vanavond deze film ook nog eens op RTL 8, dat wordt dus 3 uur en 50 minuten. Titanic heb ik nog steeds niet gezien en ik denk dat ik de..."

The Magdalene Sisters(2002)

"...Je hebt toch wel naar de Magdalene Sisters gekeken? Als ik lees wat jij er over schrijft heb je er totaal helemaal niets van begrepen en dat is pas..."

Dogville(2003)

"...Spreek je jezelf nu niet erg tegen? Eerst zeg je "Zeker een interessante en indrukwekkende en onderaan je post zeg je "Eigenlijk is Dogville..."

Thirteen Days(2000)

"...Pracht film, ik heb niet eens gemerkt dat Kevin Costner een vreemd accent had, boeiend van begin tot eind en spannend ook. Natuurlijk weet iedereen..."

American Beauty(1999)

"...American Beauty twee keer gezien en dat is genoeg. Bolo omschrijft het prima. De film vind ik op zich prima, maar zie het wel als een film en niet als..."

Laatste reacties

"...Bedankt voor alles wat je hebt gedaan Peter, ik wens je héél veel succes met wat je ook gaat doen en ik ben blij te lezen dat je toch af en toe even langs zult komen...."
Peter verlaat FilmTotaal
"...Ja hoor, alle filmpjes goed bekeken maar Superman heeft ook mijn stem, leuk bedacht en leuk gemaakt...."
Spoof Wars: STEMMEN!
"...Met veel plezier naar de drie delen van LOTR gekeken, maar de beste film allertijden? Ik vraag mezelf dan ook wel af wat de leeftijden zijn geweest van de stemmers, ik denk overwegend de jongeren...."
LOTR Beste film aller tijden
"...Dit lijkt me wel een aardige film om lekker onderuit naar te kijken, dat Gérard Depardieu en Harvey Keitel er in meespelen vind ik sowieso leuk...."
Crime Spree
"...Dat lijkt mij zeker interessant, Von Trier zal dit ook best aankunnen...."
Von Trier maakt horror

laatste ratings

watchlist

Ann McDunn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.