jur Avatar

jur

Laatste reviews

Gladiator(2000)

"...Volgens mij heb jij geen goede Veronica gids. Dit is wel degelijk dè "Gladiotor film" die in de afgelopen maanden al tig keer is uitgezonden. Maar..."

The Green Mile(1999)

"...Ze kunnen blijkbaar niet genoeg krijgen van deze film, heb hem al 2 keer op tv. gezien. Nou ik kan er ook niet genoeg van krijgen. Het acteerwerk in..."

First Knight(1995)

"...Ik heb deze film al een paar keer gezien. De eerste keer vond ik hem maar zozo. De tweede keer dacht ik: "Die film heeft wel wat". De..."

2001: A Space Odyssey(1968)

"...Tjemig wat is er weer veel geëmmer over deze film de een vind de film saai, de ander slaapverwekkend. Niemand kijkt naar het verhaal in deze, die er..."

Laatste reacties

"...Minder leuk als het orgineel, maar toch wel goed...."
The Poseidon Adventure
"...Ik ben zelf slachtoffer van een verkeersongeval, met als gevolg een hersensbloeding, daaraan overgehouden; slecht naar de wc kunnen en spraakhandicap en slecht lopen nog veel meer. Ik ga die film zeker kijken, omdat ik benieuwd ben hoe men dit in be......"
Ravijn, Het
"...[quote=lennart90]Ik ging deze film vorige week met hoge verwachtingen kijken, maar het maakte totaal geen impressie op mij. slecht acteerwerk van Connie Nielsen was de grondslag voor een belabberde film. gezein het exorbitante bedrag wat in deze film......"
Gladiator
"...[quote=Peter]Lisa Gerrard....Lisa Gerrard....zoek zoek........ah, Lisa Gerrard, verantwoordelijke voor de muziek in Gladiator! Tja, ik kan me niet alles meer voor de geest halen, maar weet wel dat ik me meerdere malen enorm heb zitten ergeren aan......"
Gladiator
"...[quote=wiers]Germanen met het zelfde krijgsgehuil als uit de film zulu.[/quote] Was je erbij in de tijd van de Germanen?..."
Gladiator

laatste ratings

7,9
Gladiator (2000)
Gladiator (2000)
6,2
Shoot 'Em Up (2007)
Shoot 'Em Up (2007)
7,3
X2 (2003)
X2 (2003)
4,3
Black Knight (2001)
Black Knight (2001)

watchlist

jur heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.