jur Avatar

jur

reacties

  • Minder leuk als het orgineel, maar toch wel goed.

    als reactie op de film The Poseidon Adventure

  • Ik ben zelf slachtoffer van een verkeersongeval, met als gevolg een hersensbloeding, daaraan overgehouden; slecht naar de wc kunnen en spraakhandicap en slecht lopen nog veel meer. Ik ga die film zeker kijken, omdat ik benieuwd ben hoe men dit in beeld gaat brengen.

    als reactie op de film Ravijn, Het

  • [quote=lennart90]Ik ging deze film vorige week met hoge verwachtingen kijken, maar het maakte totaal geen impressie op mij. slecht acteerwerk van Connie Nielsen was de grondslag voor een belabberde film. gezein het exorbitante bedrag wat in deze film is gestoken zou je denken, prachtige special effects. maar die special effects waren juist allesbehalve imponerend. Ridley Scott die al meerdere flaters op zijn naam heeft mogen schrijven slaat een modderfiguur met deze melodramatische baggerfilm. David Schofield was ook zichzelf niet meer, hij zet een absolute wanprestatie neer nadat hij nog de show stal met films als Scorpio en King Lear. een zeer ongeloofwaardige film.[/quote] Je hebt zeker met je ogen dicht gekeken.

    als reactie op de film Gladiator

  • [quote=Peter]Lisa Gerrard....Lisa Gerrard....zoek zoek........ah, Lisa Gerrard, verantwoordelijke voor de muziek in Gladiator! Tja, ik kan me niet alles meer voor de geest halen, maar weet wel dat ik me meerdere malen enorm heb zitten ergeren aan de muziek. Vond het op die momenten veel te bombastisch en vol zitten met alle voor de hand liggende clichés - als er dan op dat moment ook nog dezelfde clichematige dialogen en cameravoering gebruikt worden wordt het mij teveel en moet ik ineens heel nodig weg om te pissen...[/quote] Lisa Gerrard verantwoordelijk voor de muziek. Wat dachten jullie van Enya.

    als reactie op de film Gladiator

  • [quote=wiers]Germanen met het zelfde krijgsgehuil als uit de film zulu.[/quote] Was je erbij in de tijd van de Germanen?

    als reactie op de film Gladiator

  • De film is goed, muziek is goed, acteerprestaties zijn goed, het verhaal is goed. Ik kan niks waardeloos in deze film ontdekken nu ik hem zeker al 5 keer heb gezien. Ik blijf deze film goed vinden. Ik heb meer films een aantal keer gezien, die later ik niet zo goed meer vond, maar dat is bij deze film niet zo. T+)

    als reactie op de film Gladiator

  • Deze film is gewoon goed. goed - juiste casting, goed op elkaar ingespeeld. " - Niet langdradig Geeft goed de realiteit weer. Deze film geeft ook goed het justitiele gedrag van de Fransen weer. Dit beruchte duivelseiland heeft echt bestaan. De op het eiland aanwezige quiliotine werd veelvuldig gebruikt. Ik wens jullie veel kijkplezier. T+

    als reactie op de film Papillon

  • Is het wel of niet SF, wel of niet aktie, speelt het zich in de toekomst, heden of verleden af. Je weet het niet hè, nou ik ook niet. Wel moet ik, na hem al keer gezien te hebben, zeggen dat het een gewoon een goede film is, omdat Jean Claude een superrol speelt. Het is beslist geen saaie film. Gewoon een regelrechte aanrader. Groetjes Jur

    als reactie op de film Cyborg

  • Je doet jezelf niets tekort, als je erna kijkt. Gewoon weg geweldadig leuk.

    als reactie op de film Shoot 'Em Up

  • Als je deze film nog niet heeft gezien, zou ik deze zeker gaan bekjken. Vooral de grote portie aktie in deze film, maakt deze film bijzonder boeiend. Een echte aanrader.

    als reactie op de film V for Vendetta

  • Als je de tijd eens goed bekijkt waarin die film is gemaakt, is er zowel door Diana Rigg als Telly Savalas goed acteerwerk geleverd, dit maakt de film goed, maar ook de manier waarop George Lazenby zijn rol neerzet is goed. Dit is mijn mening cq smaak en "smaken verschillen". Ik wens jullie veel kijkplezier. Groetjes, Jurre.

    als reactie op de film On Her Majesty's Secret Service

  • Beetje onzin, maar wel goede onzin! In de categorie SF vind ik het bepaald geen goede film, maar in de categorie thriller vind ik hem bijzonder goed en avontuur kan er mee door. Een echte hoogstaande film is het niet voor mij. Veel kijkplezier.

    als reactie op de film X2

  • Ik vind dat deze film in geen enkele genre thuishoort, het is gewoon een leuke film.

    als reactie op de film Black Knight

  • Correctie: er zijn natuurlijk ook noedel en paëlla scenes in deze western en Claudio moet Claudia zijn, dit was een klein maar eigenlijk toch wel hele grove typefout(je)

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Dit is wel dé western onder de westerns. Voor mensen die deze film nog niet hebben gezien moeten hem echt eens gaan kijken. Claudio speelt de boerenkoolmetworst scenes, Henry de spagetti - en Charles de Sauerkraut. Ennio speelt de tulpen.(muziek}. En Sergio maakt van het geheel een stevige stampot. Heb je honger of wil je gewoon mooie tulpen zien. Kijken naar deze kostelijke hap.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Alledrie de films zijn klinkklare onzin. Nummer 1 is wel het minst aan klinkklare onzin, nummer 2 is echt het meest klinkklare onzin. Nummer 3 gaat.

    als reactie op de film Blade II

  • K' heb wel eens betere films gezien, maar deze mag er ook wel zijn. Als je echt wat lichaamsvocht wilt verliezen moet je hier echt naar kijken. Het eind van de film is vergeleken bij de rest van de film héél goed. De rest is goed.

    als reactie op de film Million Dollar Baby

  • [quote=roelz]Prima, puike voorstelling. Vrij realistisch (bloederig wanneer "nodig") en naar mijn weten de eerste film waarbij je, als kijker, echt midden in een gevecht/veldslag zit. Het verhaal is goed en de rollen worden goed vertolkt. Filtertjes voor een passende sfeer ontbreken ook niet. Eens met Ravaged; De Extended Version is een aanrader (groot scherm, lichtjes uit, en dolby aan). Eén van de betere films uit dit genre en de 8,5 is dan ook zeker terecht.[/quote]

    als reactie op de film Gladiator

  • Deze film al een keer of 5 gezien (op tv) Mijn ervaringen zijn de volgende: eerste keer ..........een beetje beroerd. tweede keer ........ misselijk. derde keer .......... ziek. vierde keer .......... ziek en misselijk laatste keer ........ doodziek en kotsmisselijk Tjé wat een misselijkmakende film (Maar wel een leuke film)

    als reactie op de film Tremors

  • Die film is idd niet echt geweldig, maar erg slecht is hij nou ook weer niet. Ga anderen, die deze film nog nooit hebben gezien, niet ontmoedigen. Als je hem nog nooit hebt gezien is hij best wel leuk. (Ben het helemaal met Renco eens.)

    als reactie op de film Darkman

  • Heb deze film al een aantal malen gezien. Van die film gaan er "tien in een dozijn", er zijn gewoon teveel van dit soort films. Veel ellende in het begin en uiteindelijk toch een "happy ending." Ik ga deze film toch maar weer kijken, gewoon omdat ik dan niets anders heb te doen. Groetjes en veel plezier hè.

    als reactie op de film The Day After Tomorrow

  • Het is een goede film en het benaderd de realiteit wat betreft de jodenvervolging. Maar "Saving privat Ryan" van dezelfde regiseur is nog veel realistiser en past eigenlijk meer in de tijd van het jaar. Ik ga trouwens toch weer naar die film kijken. groetjes

    als reactie op de film Schindler's List

  • Meestal weet je wel afloop bij zulk soort films. Een beetje jammer. Heel erg jammer. Of niet soms?

    als reactie op de film Oxygen

  • Ik heb deze film in de afgelopen 4 maanden al 2 keer op de buis gezien met precies dezelfde CAST, dus ik weet echt wel waarover ik praat.

    als reactie op de film Gladiator

  • Mijn tip voor een goede star trek film, wordt helaas weinig genoemd, "The Motion Picture". Ook is deze film niet te huur in de videotheek.

    als reactie op de film Star Trek: First Contact

  • Leuke actiefilm met veel spanning, maar niet meer dan dat.

    als reactie op de film Speed

  • Zullen we de beste op 1 na beste maken en Lawrence .......... de beste :Y

    als reactie op de film Lawrence of Arabia

  • [quote=CAGE]Weet je het zeker? Volgens mij kwam ie de afgelopen twee, drie maanden vaker dan een keer op tv maar ik kan me vergissen. Misschien verwissel ik deze film wel met Stigmata of met een andere. Die film vond ik wel best okey trouwens. Volgens het verhaal lijkt End Of Days wel op Stigmata. Eens kijken welke me beter bevalt.[/quote] Ik denk dat hij de film virus te vaak heeft gezien, vanavond ook te zien. En inderdaad end of days is nog niet zo vaak op tv geweest. Virus wel. Maar ja de oudjes doen het goed, te goed naar m'n zin.

    als reactie op de film End of Days

  • [quote=CAGE]Weet je het zeker? Volgens mij kwam ie de afgelopen twee, drie maanden vaker dan een keer op tv maar ik kan me vergissen. Misschien verwissel ik deze film wel met Stigmata of met een andere. Die film vond ik wel best okey trouwens. Volgens het verhaal lijkt End Of Days wel op Stigmata. Eens kijken welke me beter bevalt.[/quote]

    als reactie op de film End of Days

  • Die film is, denk ik, wel okay. Sean Connery maakt die film, zoals elke film, gewoon weer goed. Alleen die zalvende stem, niet overdreven maar recht 'to the point', maakt het al waard om deze film te gaan zien. Een aanrader dus. T+) groetjes

    als reactie op de film Finding Forrester

  • Is wel leuk om eens te zien, maar niet meer dan dat. :B

    als reactie op de film The Time Machine

  • [quote=DJKoster]Wel aardig..., maar niet veel bijzonderder dan een 'normale aflevering' [rating 3] Ben ik her mee eens, er zijn betere Startrek films Zoals bijvoodbeeld "the motion picture" of was deze al uirgezonden,

    als reactie op de film Star Trek: Insurrection

  • Meneer Filmp@ssie, Ik kan je helemaal gelijk geven.

    als reactie op de film Deep Rising

  • Ik kijk deze film niet mss een stukje maar kijk die film hlm!

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • Al een stuk 6 keer gezien en de film blijft schitterend, maar de achtergrondmuziek is beter.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West