Wajz Avatar

Wajz

Laatste reviews

The Cell(2000)

"...Stijlvolle art-direction maakt deze film wel het bekijken waard. Het verhaaltje is tamelijk ridicuul, een vaag psychologisch niemendalletje waar..."

Super Size Me(2004)

"...Wat mij betreft is elke film die mensen weghoudt bij McDonalds meer dan welkom. En dan gaat het me niet zozeer om antiglobalisme of uitbuiting of al..."

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Waarschijnlijk het beste Star Wars-deel uit de serie, en het kan geen toeval zijn dat dit deel NIET door George Lucas himself geregisseerd is maar..."

Topsy-Turvy(1999)

"...Ik heb altijd het gevoel dat Leigh zich aan Topsy-Turvy vertild heeft. Alsof de dure productie en de overdadige aankleding op de een of andere manier..."

Shrek(2001)

"...Na Mulan had ik al een vermoeden en na Shrek wist ik het zeker. Eddy Murphy mag NOOIT meer acteren maar mag alleen nog maar voiceovers voor cartoons..."

Laatste reacties

"...Intens flauwe baggerfilm, een aaneenrijging van duffe clichés en een reminder aan waarom de eighties nooit terug moeten komen. Maar wie Beverly Hills Cop en dat soort zooi leuk vindt zal dit brok ellende ook wel een giller vinden. Paul Hogan is er o......"
Crocodile Dundee
"...Jammer dat die waardeloze Colin Farrell erin gecast is, die man kan echt totaal niet acteren, zeker niet in een serieus bedoelde film...."
Johansson en Farrell in Borgia
"...Peter Jackson had met Lord of the Rings natuurlijk wel materiaal in handen dat tienduizend keer beter is dan een flutverhaaltje over een gigagorilla. Dus ik vermoed dat King Kong een geweldige spectaculaire zeepbel wordt. Fraaie beelden, indrukwekken......"
Nieuwe trailer King Kong
"...Dit is intense stinkende bagger, symptomatisch voor de creatieve bloedarmoede die Hollywood teistert. Het enige dat ze daar nog kunnen verzinnen zijn sequels, remakes en verfilmingen van (waardeloze) ouwe tv-series (Dallas!!) en games...."
Nieuwe trailer Pink Panther
"...Best okee voor het genre. Een van de betere popcornfilms van de laatste tijd. Nee, geen zinderend meesterwerk, geen toppunt van originaliteit, geen aanslag op je denkvermogen. Maar ook geen belediging voor je verstand, geen domme doorsneebagger, geen......"
National Treasure

laatste ratings

Wajz heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Wajz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.