Carlijn Avatar

Carlijn

Laatste reviews

Independence Day(1996)

"...De scène waarin Will Smith die alien achter zich aan sleept kan ik wel 100 x zien... dat is zo hilarisch... maar idd, voor de rest hoeft ie niet zo..."

Madagascar(2005)

"...Ik vond hem ook zeer flauwtjes. Deze film is afgeraffeld. Jammer, want het is een vrij origineel onderwerp en ze hadden er zoveel leukers van kunnen..."

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005)

"...Ik heb de film op 18 mei in Almere (Digitale Kwaliteit, zegt iemand dat iets?) gezien. De film is overweldigend. Je hebt een dag nodig om het geheel..."

Deep Impact(1998)

"...Wat ik altijd hartstikke tof vind aan dit soort SFX-films, is dat raketten zich midden in space, terwijl ze weet ik hoe hard vliegen, altijd keurige..."

Brother Bear(2003)

"...Niks mis met de film! Ik als 18-jarige Disneyfan, kon er af en toe best om lachen. 'k Was wel verbaasd over de duur van de film. Ik was de..."

Laatste reacties

"...Http://www.flickr.com/photos/juanpablobravo/4481695100/sizes/o/ En anders werkt deze ook...."
100 Pixar personages in verhouding (aanrader)
"...Rufus is niet echt 'n good guy. Harry vindt hem in ieder geval zeer irritant omdat Rufus hem telkens als de 'poster boy' voor goede hoop onder de magische bevolking wil gebruiken. Denk overigens wel dat hij deze rol gaat spelen. Kan zo snel geen a......"
Welke rol zal Bill Nighy spelen in Harry Potter 7?
"...Auw......"
Gooby trailer
"...Vindt niemand anders dat er téveel actie en teveel karakters in de trailer zitten, à la X-Men 3/ Mummy 3 etc. Niet de beste films. Don't get me wrong. Ben enorm fan van X-Men (1&2) maar heb zo'n vermoeden dat deze film wereldwijd niet meer dan midde......"
Definitieve X-Men Origins: Wolverine trailer
"...Dat vroeg ik me nu ook al af!..."
Ice Age 3 trailer

laatste ratings

Carlijn heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Carlijn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.