Eva-filmfan Avatar

Eva-filmfan

Laatste reviews

Blue Velvet(1986)

"...Dat gehucht was Utrecht. Ik moest die film zien voor een vak dat ik toentertijd volgde. Ben namelijk van plan een master film- en..."

Blue Velvet(1986)

"...Nou, we zagen de film om 10 uur 's ochtends. Het is volgens mij niet echt een ontbijtfilm. Vandaar. Dan wordt je heel snel melig van een film die je..."

Blue Velvet(1986)

"...Laat ik dan de eerste zijn die iets negatiefs over deze film zegt. Ik heb hem gezien in de bioscoop waardoor alle bedoelde effecten goed zouden..."

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik vond de eerste helft erg mooi en zeker de moeite waard om te zien. Maar de tweede helft was toch minder, het draafde allemaal een beetje te ver..."

Laatste reacties

"...Rec: http://www.youtube.com/watch?v=nfgZlMYj_NU..."
Night of Terror in Tuschinski
"...Daar hebben we de recorder voor. Ik wil deze al een tijdje zien, ben erg blij dat hij wordt uitgezonden...."
Pretpark Nederland
"...:W Vind dit echt een geweldig verhaal en kan niet wachten om te zien wat ze hiervan maken. Ze moeten inderdaad wel het einde in stand houden, anders doe je het verhaal tekort. [quote=therealalexander]moest heel erg aan deze film denken: http://......"
Darabont verfilmt The Mist
"...Heeft iemand verder nog wat te zeggen over de film? :}..."
Crazy/Beautiful
"...[quote=WoUtoMatiC]Leuk bedacht, maar er bestaat geen Nederhorror. De lift[/quote] Hey, ff niet de lift dissen hier. Dat is een goede film, geen geweldige kwaliteit, maar wat wil je met zo'n budget...."
SL8N8 opent nederhorror op NFF

laatste ratings

Eva-filmfan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Eva-filmfan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.