Eva-filmfan Avatar

Eva-filmfan

reacties

  • Daar hebben we de recorder voor. Ik wil deze al een tijdje zien, ben erg blij dat hij wordt uitgezonden.

    als reactie op de film Pretpark Nederland

  • Heeft iemand verder nog wat te zeggen over de film? :}

    als reactie op de film Crazy/Beautiful

  • [quote=Noldy]Jongens, ik zit al de hele dag mijn hoofd te breken over wie nou de vader van Draco Malfoy speelt, ik kan hier niet tegen. Ik ken hem ergens van. En hij staat volgens mij ook niet in het rijtje bij de flminfo hier. Kan iemand me helpen?[/quote] Dat is Jason Isaacs. Imdb checken wil ook wel eens helpen trouwens als je nog eens niet op een naam kan komen.

    als reactie op de film Harry Potter and the Chamber of Secrets

  • Ik sluit me aan bij Quistnix. Ik kijk ook uit naar deze film. Ik ken de boeken goed, maar van mij hoeft de film niet het verhaal tot op de letter te volgen. Maar goed, ik zal oordelen zodra ik hem heb gezien.

    als reactie op de film Harry Potter and the Goblet of Fire

  • Denk toch echt dat je eerste de serie Firefly moet hebben gezien om deze film goed te kunnen volgen. Ik vond Firefly heel goed, dus ga zeker Serenity zien.

    als reactie op de film Serenity

  • Ik vind het een zeer vermakelijke film, ik heb me niet gestoord aan hoe homoseksualiteit hier verbeeld werd en of dit wel of niet juist werd gedaan. Ik vond het erg leuk hoe er met filmconventies gespeeld werd, je wordt telkens op het verkeerde been gezet door de voice-over. Ook leuk om Lisa Kudrow eens wat anders te zien spelen

    als reactie op de film The Opposite of Sex

  • [quote=WoUtoMatiC]Nou, het was toch een dogma 95 film? Dat is opgesteld door von Trier.[/quote] Ja, ok. Maar von trier heeft verder helemaal niets met deze film te maken. Het kan dus wel zijn dat je niet van dogma films houdt, maar wel of niet van von trier houden zegt verder niets over deze film. Als je begrijpt wat ik bedoel. (Von trier heeft overigens maar 1 dogma film gemaakt, de rest van oeuvre heeft elementen van dogma in zich, maar het zijn geen dogma films)

    als reactie op de film Italian For Beginners

  • Wat heeft Von Trier met deze film te maken?

    als reactie op de film Italian For Beginners

  • [quote=gordion77]idd zeg! kan er iemand wat over die film zeggen? of kan ik eindelijk starwars 3 gaan kijken... hoe drama istie en hoe mysterie? dvd poppen kan morgen ook nog bedoel ik maar![/quote] Het is meer drama dan mysterie. Ik vind het een mooie film, ik denk dat het vooral gaat over de laatste zomer als kind van Bobby. Verwacht dus geen grote mysteries en verwikkelingen en voor de actie hoef je het ook niet te doen.

    als reactie op de film Hearts in Atlantis

  • [quote=Rarara]ik zal wel zien. het onderwerp klinkt leuk maar ik heb al een tijdje last van jodie foster -moeheid[/quote] Jodie Foster heeft een niet zo'n grote rol en haar karakter in deze film is behoorlijk anders van wat ze normaal speelt. Ik vond het in ieder geval een goede film.

    als reactie op de film The Dangerous Lives of Altar Boys

  • Ik vind dit een erg goede film. Heb het boek ook gelezen en vond het eerste verhaal juist het leukste, vooral dan vanwege de link naar the dark tower series. Die link is hier (gelukkig) weggelaten, anders zou het allemaal nodeloos ingewikkeld worden. Ook leuk vond ik hoe er met licht wordt gespeeld in deze film.

    als reactie op de film Hearts in Atlantis

  • Nou, wil toch wel weten wat ze hier van gemaakt hebben en hoe ze alles aan elkaar knopen. Jammer alleen dat Jar Jar er nog steeds in zit. [quote=de anomalie]Een uniek verjaardagscadeautje (ben de 18e jarig):[/quote] Unieker voor mij trouwens, ik ben de 19de jarig.

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Britse humor, je moet er van houden. En dat doe ik. Leuk is ook de knipoog naar Cary Grant.

    als reactie op de film A Fish Called Wanda

  • Mooi, deze moest ik nog steeds een keertje zien. Zit helemaal in een Hitchcock periode, dus dit komt goed uit. Kijken en opnemen wordt het waarschijnlijk.

    als reactie op de film North by Northwest

  • James Stewart :W Ik kan hem helaas zelf niet kijken maar mijn video zit er klaar voor.

    als reactie op de film The Flight of the Phoenix

  • Ik heb hem nog niet gezien en wil nu wel weten waar deze ophef allemaal over gaat. Ik ben niet echt een fan van Lynch, technisch is hij zeker goed maar ik hou er niet zo van als karakters niet consequent zijn. Maar toch, ik gezien er op woensdag toch niets op tv is wil ik deze film wel een kans geven.

    als reactie op de film Mulholland Drive

  • Ik vond hem wel leuk :Y

    als reactie op de film The Royal Tenenbaums

  • Als je van mooi comerawerk houdt en eens een ander soort montage wil, zeker kijken. Maar ga hem niet voor het verhaal zien, dat stelt vrij weinig voor. Eigenlijk gaat het gewoon over twee mensen die niet weten wat ze willen en uiteindelijk maar niets doen.

    als reactie op de film À bout de souffle

  • Heb vandaag een stukje gezien op tv. Lijkt me een erg goede film.

    als reactie op de film Der Untergang

  • [quote=rempedaal]Ik sluit me bij Meninho aan, ik vond Vanilla Sky ook beter dan Abre Los Ojos, de hele sfeer en het camerawerk onder leiding van Cameron Crowe vond ik gewoon beter...Meesterwerkje, ga het zien.[/quote] En waarom is de cameravoering van Abre Los Ojos en Vanilla Sky dan nagenoeg precies hetzelfde? Begrijp me niet verkeerd, dit is zeker een film die het kijken waard is. Maar om nou te zeggen dat het camerawerk beter is, volgens mij is het gewoon kopieerwerk. Maar dat is dus mijn mening.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • [quote=WBFT]Wel een grandioos nummer in deze film.. "Chemical Brothers - Where Do I Begin". [/quote] Deze film heeft sowieso een zeer goede soundtrack, enige wat er beter aan is dan Abre Los Ojos. Toch raad ik iedereen aan die te gaan zien in plaats van Vanilla Sky.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • [quote=Marlous77]Adrien Brody, speelde redelijk, maar ik erger mij al snel aan een acteur die een autistisch persoon moet spelen. Hij deed het dus absoluut niet geweldig. [/quote] mmm, een autistisch iemand, dan ga ik hem misschien toch maar zien. Vind dat altijd wel boeiend namelijk, verder ben ik wel benieuw gezien de meningen zo verdeeld zijn.

    als reactie op de film The Village

  • Wel aardig, maar geef mij het origineel maar.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • Ik vind dit een erg vermakelijke film. Jammer dat die zo laat is, ik ga nu echt naar bed. Maar goed, heb hem op video.

    als reactie op de film Stargate

  • Erg mooie film, zeer van genoten. Had zelf geen problemen met het einde gezien we het boek bij engels op de middelbare school uitgebreid hebben behandeld. Goed boek ook trouwens.

    als reactie op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest

  • Walken is sterk in deze film, jammer dat hij maar zo kort in beeld is. Voor de rest vond ik het niet veel bijzonders eigenlijk. Ik had verwacht dat Hollywood iets meer te kijk zou worden gezet.

    als reactie op de film America's Sweethearts

  • Dit was de eerste Indy film die ik zag, ik was toen 10 ofzo. Was gelijk verkocht. Dus sindsdien is dit een beetje mijn favoriet uit de serie gebleven, ook al is het verhaal toch minder dan bij de andere twee.

    als reactie op de film Indiana Jones and the Temple of Doom

  • Ik denk dat ik deze maar oversla. Ik kan volgens mij zo ook wel vertellen hoe de film afloopt.

    als reactie op de film Exit Wounds

  • Ben het helemaal met marlous eens. Heb namelijk nooit gezegd dat het geen teen movie is, het is alleen geen standaard tienerfilm. Deze kan ik, net als Mean Girls overigens, wel waarderen.

    als reactie op de film Legally Blonde

  • [quote=Yloony]just another teen movie :r[/quote] Niet imho. Ik ben totaal geen fan van het teen movie genre. American Pie en soort gelijke films zijn niet aan mij besteed. Maar deze film en dat met name door de wat satirische inslag en droge humor vind ik wel leuk. Men heeft mij moeten overhalen deze film te gaan bekijken maar ben erg blij dat een keer te hebben gedaan. Dus niet afschuiven als zomaar een tienerfilm, het is namelijk geen standaard platte humor, nerds, cheerleaders en football spelers film.

    als reactie op de film Legally Blonde

  • Zeer mooie film. Heb hem inmiddels op dvd omdat ik hem niet vaak genoeg kan zien. Wat mij betreft is er niets mis met de regie, mooi ingetogen gefilmd, sfeer is goed neergezet, "zeitgeist" goed weergegeven.

    als reactie op de film Billy Elliot

  • Eindelijk een keer op tv! Dit is een film die ik al heel lang een keer wilde zien. Hij lijkt me zeer goed.

    als reactie op de film The Ice Storm

  • Goede film hoor. Een keer eentje zonder al te veel actie, lekker rustig en ontspannend. Oh en Wilson zal je inderdaad niet terugvinden bij de cast. Dat is namelijk de volleybal.

    als reactie op de film Cast Away

  • Utrecht is idd geen gehucht, die zin was ironisch bedoelt. En ik wil best een discussie starten. Ik heb al gezegd waarom ik de film niet goed vond, maar ben niet aangevallen op mijn argumenten, alleen op het feit dat ik een film niet goed vond die in jou ogen een meesterwerk is. Op die manier vind ik het geen leuke discussie.

    als reactie op de film Blue Velvet

  • Minder vaag dan we van meneer Lynch gewend zijn in ieder geval. En ja, ik werd melig. het was saai. We waren met een stel studenten. Niemand vond het echt een goede film. Dan ga je commentaar leveren, dan wordt je melig. Het is kunst, niet iedereen vind het mooi. Get over it.

    als reactie op de film Blue Velvet