Fat_Tony_A Avatar

Fat_Tony_A

reacties

  • [quote=balosa]Wel mee eens, had er ook meer van verwacht, zat weinig actie in, maar dan hoeft het niet perse een slechte film te worden uiteraard, maar op een gegeven moment vond ik het zo ongeloofwaardig worden dan ik me interesse begon te verliezen, en dat einde....tja, wat zal ik er over zeggen, daar zakte me broek zowat van af [spoiler] Travolta die al vanalles op de hoogte bleek te zijn op het einde, en de hele film dus 1 groot toneelstuk opvoerde, en als je dan de film nog eens terug kijkt dan kloppen sommige scene's voor het gevoel gewoon niet, naja vond het wel een afknapper, maar dat is mijn mening [/spoiler][/quote] Welke dingen klopten er niet volgens jou. Ik heb de film meerdere malen gezien en alles klopt tot in de details tot op wat ze aanhadden. En het wordt nog eens goed uitgelegd. Gewoon heel goed doordacht. Ik vond deze film echt vele malen beter dan rules of engangement. John Travolta en Samuel L. Jackson :W in deze film.

    als reactie op de film Basic

  • Echt een heel goede film. Ik vond vooral Nick Nolte goed in deze film.

    als reactie op de film The Thin Red Line

  • Sly speelt niet de grootste rol in de film, maarja het is die naam he. Verder een goeie film. Leuk maar niet iets wat we niet eerder hebben gezien.

    als reactie op de film Shade

  • Is wel vroeg half negen voor zo'n film(denk aan de kinderen). Hoop niet dat ze wat secties uitknippen, want dat doet de film echt niet recht.

    als reactie op de film Jackass: The Movie

  • [quote=hermit elephant]Leuke film, maar wel aardig wat foutjes. Neem bijvoorbeeld die mevrouw die in de commercial zegt dat ze zonder Pre-Crime verkracht zou zijn. Even later zeggen ze dat ze alleen moorden kunnen voorkomen...[/quote] Verkrachting blijven helaas niet altijd bij penetreren en wegwezen(niet dat dat goed is) maar vaak volgt er een moord op. [quote=Bolo]Ehm, [spoiler]een rode bal staat juist voor een moord die in een opwelling wordt gepleegd[/spoiler], als ik me goed herinner.[/quote] Nah met voorbedachte rade. En dat was ook het geval, want [spoiler]toen hij erachter(die foto's) kwam was die gast niet eens thuis. En hij zei ook tegen die vrouw dat hij vaak dacht wat hij zou doen als hij degene pakte wie zijn zoon vermoorde (voorbedachte rade) dus hij wou hem alang doodmaken.[/spoiler]

    als reactie op de film Minority Report

  • Nee een rollator is nieuws zeg?? Ik kijk hart van nederland af en toe, en moet me altijd kapotlachen. Het is gewoon nieuws dat te behappen is voor die vele miljoenen ...... nederlanders. Daarom trekt het veel kijkers, de meeste nederlanders zijn gewoon simpel.

    als reactie op de film Minority Report

  • [quote=Whitemans]Hier ben ik het niet mee eens... Het klopt van wat je zegt dat het niets met de andere films heeft te maken, maar dat verhaal van de herstart is deels van waar.. Wanneer ze wisten dat Batman & Robin geflopt was, dachten ze dat de hele batman cyclus verklooit was.. Maar met een "herstart" bedoelen ze dat ze het opnieuw proberen om er een betere film uit te halen. Maar wat ik gehoord heb is dat het verleden van Batman echt wordt verteld... Hoe hij batman is geworden en dan is het ook de bedoeling dat zijn ouders erin voorkomen.. :Y Conclusie: Het is een PREQUEL, het speelt zich allemaal af voor de eerste batman (1989)... In deze film wordt zijn leven VOOR batman uitgelegd... :)[/quote] Ja maar je moet wel begrijpen dat dit verhaal een visie is van de regisseur. Zoals burton ervoor koos om de Joker als moordenaar van batman ouders te portreren, kiest Nolan een andere verhaal. Het verhaal zoals die in de strips wordt verteld is niet wat erop de scherm te zien is.

    als reactie op de film Batman Begins

  • Als het niets met Final Fantasy heeft te maken, waarom draagt het dan de naam. Ze konden beter een titel verzinnen met daarbij de phrase: "From the makers and creators of the Final Fantasy saga.." Was veel beter geweest. Verder mooie animatie en shit maar niet boeiend genoeg (vond die animatie bij animatrix wel tig keer mooier(die cg shit dan)).

    als reactie op de film Final Fantasy: The Spirits Within

  • En wat denk je van zijn acteerprestatie in "American Psycho" "Is that an axe?" "Yes, Yes it IS"

    als reactie op de film Batman Begins

  • [quote=Steve Harwin]In de oude films is een klein rolletje weggelegd voor bountyhunter Boba Fett. Die is in de loop van tijd zodanig cultfiguur geworden dat hij in de nieuwe films ineens een heel grote rol krijgt, samen met zijn pappie-kloon. [spoiler] EN dan blijken alle stormtroopers broertjes van hem te zijn! [/spoiler] [/quote] Juist niet man, want die ene stormtroopers uit de laatste drie delen hebbel veel weg van de pak die door de bountyhunter word gedragen. Je ziet ook dat in episode drie de pakken een mengeling worden van die oude en nieuwe pakken. Ik vind het wel mooi gedaan die zij-verhaaltje over Boba(heeft wel enigzins mee te maken). En dat ze jango hebben gekozen om de blauwdruk te zijn is goed gekozen. En die gevechten met jango in deze film zijn gruwelijk.

    als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

  • Was een betere film geweest als JA Rule er niet in speelde. Hij verklootte de hele film (ookal had ie maar drie regels tekst). MONICAAAAA!!!!!! O+

    als reactie op de film The Fast and the Furious

  • Vind hem ook overgewaardeerd, Hero trouwens ook. Saai, langdradig en komen we eindelijk bij een gevecht is deze zogenaamd artistiek(WTF). De beste martial film blijft toch "Once a upon a time in China" Jet Li's beste flick. Vooral de laddergevecht scene :W.

    als reactie op de film Wo hu cang long

  • [quote=PUMA]je zit er denk ik ook helemaal naast, als het goed is heeft robert rodrigez meegholpen aan het geluid voor kill bill voor 1 $, en toen mocht quintin tarantino een scene doen volgens mij de scene met jackie boy in de auto, en ik denk dat ze hem hebben laten meedoen ook om wat extra aandacht te krijgen[/quote] Ja, en dat is ook de meest bloedige scene. dus ik denk dat lordhumangus gelijk heeft. Maar rodrigeuz kent er ook wat van. En frank miller, hij is gewoon gruwelijk(die strips van hem dan).

    als reactie op de film Sin City

  • Echt een hele dikke film, maar toch vind ik reservoir dogs beter(veel beter). Mischien ook omdat ik die eerder heb gezien dan pulp fiction, want veel gasten die ik ken hadden eerst pulp fiction gezien en vonden reservoir dogs traag en wat saaier :|. Ik kan niet zo een twee drie een paar films noemen die je kan vergelijken met de stijl van deze films.

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Ik heb het gevoel dat DelliPeter pro bush is. Ik heb het gevoel dat DelliPeter pro bullsh*t is.

    als reactie op de film Team America: World Police

  • [quote=Strider]maar aangezien ik verder totaal geen films heb om naar uit te kijken dit jaar (afgezien van [i]Kingdom of Heaven[/i] en [i]War of the Worlds[/i] dan)[/quote] 2005 is echt geen magere jaar, en gezien de films waar je naar uitkijkt, er zijn nog meer van zulke films op komst dit jaar. Persoonlijk denk ik dat de heer Jackson weet waar die aan begonnen is, anders zou ie het niet doen toch :}.

    als reactie op de film King Kong

  • Dit is echt een goede film. Kun je vergelijken met dragon fly, film met kevin costner. Alhoewel ik deze beter vond.

    als reactie op de film The Mothman Prophecies

  • Een ruig caracter hoeft niet perse the bad guy the zijn. En als je hem ruig wilt zien: http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=4662 hou die in de gaten, zou ik zeggen.

    als reactie op de film Hitch

  • Jules, dat is echt een loze argument over Willis. Will Smith heeft de laatste tijd wel in "ruige" gespeeld, zo'n komedie (waar hij toch in goed in is) is meer dan welkom.

    als reactie op de film Hitch

  • Geen topper, waarop basseer je dat dan. Het is in alle opzichten een zeer sterke film. :W En staat zeker in mijn top tien. Als je deze film goed vindt moet je ook eens Carlito's Way kijken. :W

    als reactie op de film Donnie Brasco

  • Alsof Ja rule een grote hoofdrol erin speelt. Check de trailer. En mischien valt ja rule in zijn bijrol niet tegen(O+), maar de rest van cast moet dat dan(als ie tegenvalt) meer dan genoeg compenseren.

    als reactie op de film Assault on Precinct 13

  • Ah kom op mensen het is een goede film. Wat maakt het uit als het niet :-S"HISTORISCH CORRECT" is. Die drama bullshit mog weg, want het gaat altijd maar om die actiones. En die zijn indrukwekkend (voor die tijd). Goed film, alleen die eerste anderhalf uur mag weg.

    als reactie op de film Pearl Harbor